Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са типичните продукти, продавани на улични сергии в Магриб?
Какви са обичаите за пазаруване в Магриба и как се справят чужденците с тях?
Какви са впечатленията от пазаруването в Магриба?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са типичните продукти, продавани на улични сергии в Магриб?
-
Какви са обичаите за пазаруване в Магриба и как се справят чужденците с тях?
-
Какви са впечатленията от пазаруването в Магриба?
-
Какви са обичаите за зимнина в Магриба?
-
Какви са предложените промени в Закона за движение по пътищата в Магриб?

-това е хидра, балнеоле4еб4но място ,един от богатите квартали, населяван от французите, преди освобождението!
театърът в алже!
белкур

Ето че магрибската тема се обогатява и с информация за Алжир. 
Радвам се че пишеш това, за да се разбере че не навсякъде в арабските държави жените са унижени, безгласни , и прочие и прочие 

Сега може би ще се намери някой да понапише и за Тунис и картината ще се избистри.
Само седенето на стол ми е доста трудно и съм малко на тръни дали юнака няма да дойде рано.
не съм си въобразявала-направо се набиват на очи ,овалните бедра и по-изпъкналите задни части.Разбира се ,никоя жена там няма да вземе да подчертава тези си прелести с минижуп или пристегната рокля . В Оран-който е модерен град ,повечето жените ходеха облечени с джалеба,носенето на фулар зависи от степента на религиозност....но повечето-носеха.