Подсъзнанието може всичко 2

• 78 760
  • 636
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета,
Нуждая се спешно от вашата помощ....
Аз по принцип се определям като силен и позитивен човек, постигнали сме много в този живот с моето семейство.... но от 1 месец имам някакъв проблем с крака /някакъв абцес -зачервява ми се, оттича и ме боли адски/ и съм изпаднала в някаква дупка- плача на моменти, отчайвам се...

Близо 20 дни стисках зъби и си мислех, че ще оздравее местото, докато на 08 септември ме приеха в болница и започнаха да ми слагат 2 антибиотика, преди 3 дни ме изписаха, но пак взе да ми се появява нещо червено.

Моля помогнете ми - как да формулирам утвърждението си - искам да се открие причината за този абцес на крака ми, да попадна на подходящ доктор, който да ми разпознае симптомите на заболяването - втрисане, тръпки, отпадналост на тялото, болки в гърлото, да оздравея напълно...

Много благодаря предварително.... Бъдете здрави

Нора... виждам , че си  близо до  Пловдив?  newsm78 Мога да ти препоръчам да идеш при моята Рейки мастер, да ти направи един-два Рейки  сеанса. Wink

Почти съм сигурна, че ще ти премахне абцеса! Може да стане  дори само от първите два сеанса.  Ако искаш да се свържеш с нея, пиши ми на Лични/ ЛС/ и ще ти дам координатите и.  Peace

# 121
  • Tам през Атлантическия океан
Дам  Wink с нетърпение чакам 29  Hug

Сага ще споделя нещо за направата на "Картата на желанията"

Значи , картата се прави на новолуние и листа на който ще се прави  се разделя на 9 равни части

1.Север-кариера
2.Северо-изток - мъдрост и знания
3.Изток - семейство
4.Юго-изток  - знания
5. Юг - това е  квадрат на славата
6. Юго-запад - богатство
7. Запад - деца , творчество
8. Северо-запад - пътешествия, помощници
9. Центра - здраве

В средата слагате своя снимка , а останалите участаци се  запълват със сн. или рисунки със сответстващата функция. Т.е. в квадрат  6 - примерно залепвате сн.на пари , скъпоценности и т.н . Всеки квадрат може  да се оцвети в личните цветове на квадрата  по фън-шуй,  така ще бъде по-ярко и запомнящо се  Hug

п.п.иначе и аз предпочетам техниките на Джон Кехоу пред тези на Силва , някак си по-достъпни и изпълними са ми  Peace

# 122
Облаче, привет! Радвам се, че си тук.
Да, много си права, че човек не трябва да се настройва към нещо крайно.. Да, аз знам, че това е изпитание за мен и трябва да да го изстрадам, но като оздравея ще бъда по-добра и по-осъзната....

Darena, аз я приемам болестта, но явно се проточи много време и аз започнах да губя сили.Аз знам, че Господ е с мен и болестта ще си отиде, когато той реши. Независимо, че ми прати тази болест, аз всеки ден му благодаря за всичко, което ме е дарил.

Благодаря ви ,момичета за съветите!  bouquet Имах нужда от тях, сега се чувствам определено по-силна!
Във вторник мисля, да потърся някакъв микробиолог в Пловдив, да си направя по-задълбочени изследвания и съм убедена, че ще отрия причината с Божията помощ напред. Аз знам, аз вярвам, че ще стигна до истината!

# 123
Нора от мен  Hug!

И да се обадиш скоро с добри новини!  ще чакаме! Hug

# 124
Някой знае ли кои лунни дни са подходящи за направата на "Карта на жаланията"  newsm78

http://www.kehoeducation.com/component/option,com_joomlaboard/It … catid,11/lang,bg/

тук подробно е обяснено как се прави и се казва че е хубаво да се направи в определен ден  Rolling Eyes ......уви не споменават кои дни са подходящи  Thinking
Desss...картата  на Съкровищата винаги се прави на новолуние или  на 1-ва четвърт. Никога на пълнолуние. Защото  тогава периода е разрушителен , вместо съзидателенен.

Ето ги фазите на Луната за 2008 година  Hug

# 125
Desss , един тъп въпрос  Embarassed - как определяме посоките? Нещо не ми е съвсем ясно...  Rolling Eyes
nora13, много, много стискам палци! И да пишеш, че си добре час по-скоро  Hug

# 126

Wink

като в центъра е квадрата - здраве слагаме наша  сн. примерно  Simple Smile

# 127
  • around the world, where the heart belongs
Desss, много благодаря за тези разяснения как точно се прави картата на желанията.  Hug Аз да ви кажа все още не съм успяла да прочета цялата книга, та в момента се опитвам да правя нещата само на базата на филмите на тази тема.

Но виждам, че до 29-ти имам много време да приключа книжката и да се заема с таблото, че в момента правя нещата без да са ми много ясни.

А в коя всъщност книга мога да прочета повече за утвържденията, че се обърках малко ?  Embarassed

# 128
Момичета туко що прочетох в една статия че посоките на света по фън-шуй са на обратно !

Значи Юг е горе, Север долу и т.н.  (компаса на картинката само че наопаки)

ето я и самата статия : http://shkolazhizni.ru/archive/0/n-4844/   Peace

sandia в книгата "Подсъзнанието може всичко"  ще намериш това което те инетресува , другите книги от поредицата също има сходни неща просто са молко по-тематични  Hug

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 21:38 от Desss

# 129
  • Добрич
Момичета, а на мен още преди месец ми хрумна да си поставя една картинка с надпис на десктопа на компютъра. Така колкото пъти седна пред компютъра виждам това, което мечтая да имам и прочитам надписа. Това, което си поставих обаче е нещо, което не мисля, че ще имам скоро. Дано честото възприятие на изображението и прочитането на надписа ме приближават към целта.

# 130
Desss, тъй като руският не ми е най-силната страна, това значи ли че на картата и изтока е обратен на запада? тоест изток е в ляво а запад в дясно ?

# 131
Да просто картата е наобратно  Peace по фън-шуй

....и аз в началото се обърках  Crazy

(в момента също чета) Последно , "таблицата" трябва да е "разграфена" така

4.Юго-изт                            5. Юг                    6.Юго-зап.

3.Изток                            9. СРЕДА                  7. Запад             

2.Северо-изт.                   1. Север                   8.Северо-зап.

1.Север-кариера
2.Северо-изток - мъдрост и знания
3.Изток - семейство
4.Юго-изток  - знания
5. Юг - това е  квадрат на славата
6. Юго-запад - богатство
7. Запад - деца , творчество
8. Северо-запад - пътешествия, помощници
9. Центра - здраве

Вече няма грешка  Peace

п.п. по горния пост доста пообърках   Blush

# 132
А възможно ли е вместо снимки за деца например на запад, да се сложат на две места картини за пътешествия (на запад и северозапад ).  Mr. Green

Имам предвид въпреки предполагаемо разположение, е възможно желанията ми да се ограничават само с пари примерно и да искам цялото ми табло да е осеяно с банкноти. (това беше най-простия пример, за който се сетих).

# 133
Вече няма грешка  Peace

п.п. по горния пост доста пообърках   Blush

Desss , пак има грешка.  Naughty Методът на осемте точки по Фън Шуй е това, но малко си сгрешила. - Югоизток не е знания , а богатство, пари, югозапад не е Богатство , а брак.. По средата вашата снимка.
Ето как изглежда таблото:

пари                         репутация                              брак

семейство                                                                деца

знания                       кариера                                приятели

# 134
Mariq защо не пробвате с упражненията на Норбеков, чела съм че за очите са невероятни и много хора са махнали очилата с тях. Сега видях на страницата, че организират и детски курс.
http://www.norbekov.bg/index.php?option=com_content&task=blo … =23&Itemid=53

Мислила съм, но освен че си имам някои лични съображения, дечко е малък още за тях - там са над 6 год., доколкото знам. Като стигнем възрастта, може би бих пренебрегнала съображенията си, защото нямам много опции.

Общи условия

Активация на акаунт