72-ра Американска тема

• 18 006
  • 308
  •   1
Отговори
# 225
Леле, упс. Мишолина, разбира се, честито и на нея!  Hug   bouquet

...Палин, ох.
Само като и видя снимката с предоволната физиономия над убития и оплискан с кръв елен и ми е достатъчно. Да не говорим пък за по- сериозните неща.  Confused

Лек ви ден от мен!

# 226
Честито на всички малки и големи именнички!   bouquet

И на всички, именнички или не, им пожелавам един хубав ден на днешния празник.  Grinning
Дали не ми прозвуча много религиозно пожеланието?!  newsm78 Моля да не се приема така.

# 227
  • USA
Честит имен ден на малката София, на Софко и на Мишолина и на всички празнуващи в прикритие!  Laughing Да им е живо името!   bouquet
Не можах да видя снимката, но съм сигурна, че е супер.

# 228
Zdравейте,
миналата година по това време група от този форум събра средства за дарение на децата в училището за слепи във Варна. Тази година част от миналогодишните участници  проявиха желание да продължим акцията. Понеже има доста нови пишещо-четящи тук, които може би не са в имейл листа на заинтересуваните от проекта,моля,ако искате да участвате-пишете ми бележка на лични , за да ви включа в списъка и да се задействаме , до Коледа няма много време. Размерът на сумата не е от значение.

# 229
Анет, не се забливай, както казваше дядо ми, а кажи за Рим. Снимки тоже чакаме.

# 230
Честито на всички именници и на малката рожденничка на патерици   bouquet
Дженна радвам се да те видя в нашите редици  Heart Eyes
Аморитка, нещо се изгуби  Confused , дано всичко е наред при тях с малкия  Praynig

# 231
Зора,хубав лаф! Ваканция без деца е рахат,ей така си слушах тишината с часове по летища, Рим е град великолепен, забравила съм 98% латинския и около 99.9%от старогръцкия к съм учила с години,но се нагледах на чудеса и древнотии. Пицата им бива,спагети аз правя по-хубави,мъжете са мазни и ниски,жените-не трътлести както очаквах. Трафикът е ужасен,доматите-гумени. Снимки=друг път ,като сваря Laughing

# 232
Честит Имен Ден на всички празнуващи днес!  bouquet

# 233
ох, срам - забравила съм за Вяра/Надежда/Любов и СОФИЯ!

Да са ни живи, здрави и вечно усмихнати именниците София, Мишолина и Софко Grinning

И на останалите усмихнати в този глуум и дуум Wink все убави неща да им се случват!

Ще се облизваме и за Римски снимки и за Старзагорски Simple Smile

# 234
Oтново честито на всички празнуващи! Наздраве!
И аз искам снимки от Стара Загора..  Grinning

Има ли есенна умора? Май ме хвана - или е просто мързел.  Embarassed

# 235

Има ли есенна умора? Май ме хвана - или е просто мързел.  Embarassed

Аз съм върл фен на следобедните дремки. Когато мога си примъквам одеалце на дивана. Нема такъв кеф. Сигурно като имам деца, ще ми бъде отнето това удоволствие, нали?

Моят мъж е аналист и вече трети ден работят в работата му като луди до късно, ядат пица и си тръгват потни и разгащени и могат само за кризата да говорят. На мен ми е страшно.

# 236
  • Boston, MA
Голяма честитка на порасналата София, за рождения и имения й ден. Да расте все такава прекрасница! МрсГ, да ти е жива и здрава, честит празник! Биз, ще се борим с Марти за сърцето й.  Wink 

Ох, пропуснала съм толкова поводи... честито на Мишолина и Софко и всички останали! ... напълно изключх, че днес е такъв хубав празник, не честитих близки именници, а и годишнина от сватбата, забравих, че имаме  Embarassed чак сега се сетих и написах имейл на мъжа ми... болна съм от гнойно гърло от началото на седмицата, само на сън ме кара, температура и болки по цялото тяло, щях да з'мирам, но от днес вече антибиотик и май ще му се види края.

Отделно проектът, който мъча от пролетта, утре има финална презентация, и да ми се махне от главата вече, стресът със сигурност не помага на болестта...

Айде, всички само хубави новини, бебета, лели, нови работи и повишения.  Wink

# 237
Бубка, честита годишнина! Още много такива изпълнени с любов!

Късмет с презентацията утре.

---
при нас най- накрая е под 100Ф и днес с голямо удоволствие ходихме в парка сутринта.

дойдоха тапетите, много съм доволна, но сега трябва да чакам Коледа, да дойде баща ми да ги сложи, защото мъжа ми не може...

# 238
Иве, сложи ги сама, супер лесно се лепят тапети, само да има някой да удари едно рамо..

Бубче, честита годишнина, бързо оправяне, и успешно представяне утре.

Честито на всички празнуващи днес, и близките ви хора.

# 239
Весел празник на малката София, на Мишолина и Софко   bouquet  bouquet  bouquet

Иве, лепи ги, до Коледа ще ти омръзнат  Laughing

Уинкс, голямо сори, че се разминахме!

Общи условия

Активация на акаунт