Отговори
# 105
  • София
Здравейте момичета  Hug

Много благодаря за хубавите думи. Любчо вече е здравичък, дано все така да е  Praynig. Така и не се разбра от какво е тази температура - и кръв му вземаха и урина изследвахме да не е някаква инфекция и нищо... Пи само панадол и му слагах едни хомеопатични свещички за температурата, както и капки за коликите, че с температурата се върнаха. Само дето от Панадола на 3-тия ден така се беше изринал милия. Само забравих да питам док, щом така реагира дали при ужда пак да му давам от него или нещо друго  newsm78. Та като не успяха да намерят конкретна причина за температурата казаха - вирус... И каката 6 дни преди това ми беше така само с температура и сигурно и той прихвана  Thinking. Как ще се опазваме зимата... А тъкмо му се бях зарадвала, че спи спокойно и повече време, а то било от температурата  Crossing Arms.
Вече и ние сме си в София и дори и на консултация успях да го заведа. Вече е 6400гр/60см. Наваксва си за килограмите човека, ама кога ще дърпа и в ръста  newsm78. Док каза, че си е напълно в нормите и да продължаваме така да се кърмим. Ваксинацията я отложихме за края на месеца заради болестта. Вода и чай така и не можах да го накарам да пие и от седмица изобщо не съм му и предлагала. Може би ще го пробвам отново след няколко дни.

Мимченце станала е страхотна първата страничка   bouquet. Ще се пробвам да сложа и аз някоя снимчица.

Връщам се да ви чета, че тия дни докато си оправя къщата и нета...
Лека вечер на всички   bouquet

# 106
Мира, аз вярвям, да. Това с клечките го знам, но не съм го правила.

# 107
ами при нас в Русе кухнята започва от 4 месеца Simple Smile
и специално за русенската млечна кухня знам,4е всеки ден там има човек от ХЕИ ,за да контролира приготвянето на храната.
на ясла не мисля да го пускам  Naughty

Мира ,незнам аз не вярвам в това ,но ти както го разказваш май ще повярвам Simple Smile

# 108
эдравеите момичета,минавам само набарэо эа да ви кажа че ка4их снимка на беба,но не мога да е надпиша.mimchence 1та страница е супер  bouquet.лека вечер на всички

# 109
Мам4ета, само набьр3о се вклю4вам, 3а да пусна една снимка от в4ера. Ние бяхме вьв Варна 3а няколко дни и се видяхме с Ин4ока и Гали80. В неделя пьтуваме обратно 3а Шв-я... дано е пак бе3проблемно  Praynig

Уцелихме страхотно време - перфектно 3а плаж...

Слийпинг Бюти, Гали80 и Ин4ока с малките ськровища

Като се прибера вкьщи, ще се вклю4а по актуалните теми...

# 110
Ех Бюти страхотни стееееееееееееееееее Simple Smile

# 111
Е, не можахте ли да се обадите за тази среща? Sad Как тихомълком се уговаряте и никой нищо не каза...

# 112
Привет и от нас!
Честита месечинка на Калина и всички празнуващи!!!  Gift

elly24, мен ме накараха да напиша молба до шефа на фирмата в която работя за ползване на остатъка от 135 до 315 дни, копие от разрешението се носи в НОИ заедно с молба-декларация която попълних (бланка) а работодателя допопълва. С моята документация се занимават в счетоводството на фирмата.

За ясли и градини - аз съм от 1годишна по тез заведения и без никакви оплаквания.Много обичах да съм с децата, а и до сега обичам мляко с ориз и др. такива Heart Eyes Та съм много ЗА , особено натежава факта че завърших педагогика, за съжаление голямата няма да посещава такива заведения заради заболяване и слаб имунитет и може би и с малката ще поизчакам че да не почне да ми носи болестите и да се видя в приключение Cry Мнооого ми е мъчно и незнам как един ден ще ида да работя с децата а моите ще си седят в къщи, сърцето ми се къса........май ще си седя в частния бизнес та поне да не се травмирам допълнително.

За детските кухни - доскоро ползвах с каката Хер бебе и съм много доволна, но не издържах финансово, пък и тя вече си яде всичко и сега по-честичко готвим, но пък си хапва. А за ХЕРБЕБЕ- почнах когато каката стана на 10мес та до сега.Но като всяко нещо периодично вдигаха цените и последно плащах по 24 лв за 6 дни, носеха ми я вкъщи към 7,30ч. , винаги пареща, останах доволна но сега май ще си готвя за малката, така и така всеки ден готвя ще я включа в отбора с порциона Laughing

Hugна всички ви

# 113
  • Miami
Привет момичета  Simple Smile

Бюти, Инчока и Гали страхотни сте на снимката, а още по-страхотни са бебоците  Hug
Ама големи гиганти сте  Simple Smile Татко видя снимката и ми вика "Че те тези бебета са по-големи от твоето, сигурна ли си че са набори"  Mr. Green 

Ооох, разхлади се най-накрая  newsm44  То не бяха жеги, не беше чудо   ooooh! Аз хич не мога да вирея на тия жеги, предпочитам по-хладното (да не кажа студено) време. Имам по-добър тонус тогава  Simple Smile

Честити месечинки на всички празнуващи бебчета   bouquet

Хайде чао от мен, хубав ден на всички  Hug

# 114
добриутро  Hug

бюти, гале и инчока - ама вие изглеждате страхотно, пупу! какви сте ми слабички и хубавки Simple Smile
аз вече гоня 80те кг сигурно, ужасно е  Tired
а мъжът на кори май е прав, и на мен бебетата по-големи ми изглеждат  Mr. Green
особено крачетата Simple Smile май само малкото бюти наподобява на тедко краченцата, другите какви са пухкавки, пупу  Heart Eyes да са живи и здрави  Heart Eyes

ели24 - доколкото знам след като изтекат тия болнични последните после се подава само молба някаква във фирмата, не се носят повее болнични

абе това за по-дългото платено майчинство прието ли е наистина вече?
а дано да ни хване, ще е супер  Praynig

ина - аз съм пропуснала болестите при вас, дано скоро да забравите  Hug

гале - и аз съм го чела това, което трънче казва - че превъзбуждането през деня води до лош сън нощем
иначе теди беше започнал да спи по 6 часа няколко дни, и после айде пак 10дни си ставаше през 2 часа понякога даже
снощи направи две паузи по 4 часа
не мога да му хвана края вече, циците и те  Mr. Green

аз, дами, вчера нещо от недописването напоследък май тотално сдадох багажа, взе да ми се вие свят, да ми става зле.. та зарязах и работа, и гладене, и деца и всико и легнах в 22  Embarassed обаче днес вече е друга работа Simple Smile
сигурно изпуснах нещо, после пак Simple Smile
целуФки на всички  Heart Eyes

# 115
  • София
oooo, Варненската среща много красива бе  bowuu Браво, че сте се организирали.

jenik, добре че сподели за Хер бебе, че на мен те май са ми най-удобни до вкъщи - мога и сама да си ги взимам манджите. А има и един магазин с пюрета техни- дали са хубави, и всъщност мамите, които ще захранват с купени пюрета кажете кои марки са добрите. Една позната ми беше споменала, че северноевропейските били надеждни, ама по имена не ги знам.

А с това застудяване - лошо ми става. Направо съм на прага на есенната депресия. Като си помисля, че иде зима и  smile3511

Иначе Марина спи /смея да кажа/ от 22.00 до 7.00, та някой път и до 8.00 и нощем поне аз не се будя. Е, понякога се налага да дам биба към 2 или 3, ама все по-рядко вече.

# 116
Е, не можахте ли да се обадите за тази среща? Sad Как тихомълком се уговаряте и никой нищо не каза...

Мдааа, можехме да се организираме и владиславовските мами. Венити и тя сигурно нямаше да откаже една срещичка...

# 117
....А с това застудяване - лошо ми става. Направо съм на прага на есенната депресия. Като си помисля, че иде зима и  smile3511....
недей споменава, че... ние сме на един баир в търново (денивелацията от долната улица до нашата е страшна, улицата се качва по едно 50 градуса наклон сигурно  ooooh! ) и като падне дебелият сняг зимата, няма да има измъкване!  Tired
отделно сега лятото ни идваха разни приятели на гости, ние пътувахме, въобще социалният живот добър беше Simple Smile
а зимата като се закотвим самички тук.. Sad
това ни е първата зима в търново, дано да са ми попресилени представите, иначе ще е тежко...  ще се задоволявам с хубавата гледка от терасата и до там...

# 118

Мдааа, можехме да се организираме и владиславовските мами. Венити и тя сигурно нямаше да откаже една срещичка...
Embarassed Срещата ни стана малко или много спонтанно... от днес 3а днес и не успяхме да я обявим публи4но. Хайде днес в градината. Кьм 15.00 4аса става ли? Мим4енце, 6те ти пиша тел ми на ЛС, ако можеш да органи3ираш агитката  Wink Само малко ме притеснява това, 4е го дават да вали...

Благодаря ви 3а комплиментите  Heart Eyes Кори, беб4етата ни не са големи, ами ние сме дребни4ки  Joy

# 119
Здравейте и от мен Hugдосега само ви четях,защото с бебемкоето иска само на ръце и с кака на 4....не ми оставаше свободна ръка да пиша Mr. GreenОбаче-купихме си люлка и днес за първи път от два месеца Виан не спи в слинг,а в люлка,чак не смея да повярвам,на няколко пъти посягам да напиша нещо,но се отказвам,защото очаквам да с събуди Laughing
Тони,недей така,красиви са зимите по нашия край,ако ви стане скучно,свиркайте и ще кацнем на гости веднага Simple SmileИ аз като Кори предпочитам по-хладното време,бях се депресирала в жегите да стоя затворена наклиматик.Ния съм я извеждала всеки ден през зимата,обличаме ескимосите и хукваме,сега с това бебе не съм толкова смела,но сигурно пак ще сме все навън.
Мира,и аз вярвам,преди само заради случки с мен и семейството ми,сега вече си  имам и обяснение след много прочетено по темата.Това с кибрита не съм го правила,но светена вода винаги имам у дома.
И аз ще съм от бързо върналите се на работа,всъщност ходя в кабинета още от първия месец,но за не повече от 2 часа,рядко два пъти по толкова.Така ще е и зимата,а пък от Новата година,като напреднем със захранването,ще пооставам и повече,но истинска смяна май ще изкарам като тръгне бебка на детска градина.И с каката така беше,за нас се явява удачен вариянт,макар и не идеален,но това е положението.
Големи премеждия имахме с нашия "рахит",на консултацията педиатърът реши,че има краниотабес,а аз цял месец давах по 4 капки и направо си изкарах акъла.Грабнахме я и айде към София,има една мацка от августовските мами,тя много ни помогна Heart EyesОказа се,че всичко е ок,намаляме вигантола и пеем с пълно гърло ура Simple Smile
Аз не пиша,не пиша,ама като започна...айде,приятен уикенд от мен!

Общи условия

Активация на акаунт