Отговори
# 90
Здравейте и от нас честито на всички празнуващи  bouquet . По темата с храната аз за голямата в началото докато я захранвах взимах готови и им записвах състава след това започнах да готвя . Готвех по повечко и слагах в бурканчета и в хладилника след като се вакумират и така си правех всякакви зеленч. и месни пюрета и ги редувах. За ясла и градина съм за  Peace с двете ръце пуснах Диди на 1г. и 10м. и беше мн. добре почти не е ревала и яде всичко. Сега ще бъде предучилищна и е много самостоятелна и мога да разчитам на нея. Heart Eyes За сега толкова че Вики спа цяла нощ от 22ч до 7ч и сегадремва по малко а аз да сготвя през това време . Лек ден на всички Grinning

# 91
Здравейте сладкиши!

Честито на всички,които имат повод да празнуват!  bouquet

maia a,много ти съчуствам,мила,защото знам какво е да получиш жлъчна криза!Как си сега и само с диета ли ще се разминеш?
Колики вече твърдо няма малката ми бонбона.От 15-ти започвам със сокчето от ябълка постепенно,докато достигнем 30мл.На ДК и ваксина сме на 25-ти.Дано и този път да няма странични реакции.
На детска кухня смятам да я запиша,след като съм въвела повечето храни,а кога ще стане това и аз още незная.
Момичета,някоя от вас разбра ли дали и ние ще получаваме 13 месеца 90% от ос.доход?
Приятен и усмихнат ден на всички  love001

# 92
  • София
Пожелавам на мамите, чиито бебчета вече са без колики гадните колики да не се върнат.  Praynig Бебчо нямаше никакви около седмица и после пак почнаха. Рестартът им беше миналия четвъртък.  Sad
Моят бебо днес спа до към 8 часа. Сега пак спинка и все го проверявам да не се е отвил. Много рита с крачетата и се отвива.

# 93
Айде и аз да се запиша в темата  Peace,че вече няколко пропуснах  Wink,но гледам да използвам колкото се може повече хубавото време да сме на вън  Simple Smile
Бяхме в събота на консултация и сме вече 6,050кг. и 61см.  Whistling,сложихме и втората ваксина пентаксим и този път нямаше проблем  Hug,дано и с следващата е така  Praynig
от 2-3 дена я чувам,е похърква милата беше и запушено нослето и и капнах физиологичен разтвор и се оправи  Party,още си се кърмим от шише,аз усилено правя мускули с помпата  Mr. Green
от вчера вече е и на сок от ябълка и определено по и харесва от колкото от моркова  Wink
Това е от мен за сега   bouquet

# 94
  • София
ryan, такива масички съм виждала по магазините където продават вносни мебели. Със сигурност можеш да си поръчаш италианска или друга чуждоземска такава по каталог, ама колко струват нямам представа. Но все си мисля, че вече и БГ производители може да правят - то не е кой знае какво чудо все пак.

# 95
Привет, момичета  Hug

Марти днес много спинка, дано следобед побудува малко, че иначе ще ми разкаже играта довечера  Crazy Снощи заспа към 23,30  и откара до 8,30  Grinning Голям кеф  Mr. Green Нали последните два дни се събуждаше да яде в 6ч и се надявах да е инцидентно и да не й стане пак навик, та тази сутрин нещо се размърда. Поглеждам часовника - 5,59ч  Shocked И се ужасих направо, че пак е огладняла по същото време. Обаче се повъртя, повъртя и заспа след 10 минути. След това стана чак в 8,30  Peace Е, после не искаше да спи и си играхме до към 11ч, ама си доспахме след това  Joy Тъкмо излязохме и взе че заваля и ни провали разходката Sad

Сега си гука до мен в шезлонга и аз започнах да се чудя дали няма опасност да им се изкривят на бебчетата гръбначетата, ако седят по-дълго време в шезлонга? Вие чували ли сте нещо по този въпрос?

Относно яслите и градините, аз съм ЗА, обаче не искам да бързам. Мисля да си ползвам майчинството колкото мога повече, защото това са незабравими мигове, които никой няма да ми върне след това. Работа - цял живот. Аз самата съм ходила на детска градина само няколко месеца, след това на английска забавачка, но не мисля, че не съм се социализирала Wink

За детската кухня съм по-скоро против, но не искам да се заричам, че няма да взимам, защото честно казано не знам дали ще успявам да се справям сама  Confused

Честити месечинки на Калина и на другите празнуващи   bouquet

Целувки   bouquet

# 96
  • Стара Загора
...Момичета,някоя от вас разбра ли дали и ние ще получаваме 13 месеца 90% от ос.доход?...
ама те приеха ли го?!  newsm78 ...ако да,то и нас ни хваща, защото кьм дата на влизане в сила/01.01.2009 предполагам/ децата ни няма да са навьршили 1г.  Peace

# 97
  • Разград
miloni, мила, ами засега съм само на диета, а пък като спра с кърмата минавам на едни вносни лекарства за разбиване на камъните, но дали ще стане незнам. Ако не отивам на операционната маса.
Ние вече сме 6 кг и сме дълги 58см.

# 98
Тони, абе точно вчера щях да пиша че нещо се загуби и се усеща липсата ти  Mr. Green

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 16:27 от Трънче

# 99
Аз на градина съм ходила последните 2 години само. Преди това живяхме 5 години в Иран и съм водила много затворен живот т.е. не съм израснала с деца. Дълго време си ми беше спънка това.

# 100
  • София
леле мами направо ми е жал като ви слуяам как сте решили рано рано да се връяате на работа. аз за сега мисля да си погледам детенцето. ама аз така или ина4е всяка седмица преска4ам дои офиса,добре 4е кърмя та не се заседявам за пове4е от 2-2.5 часа. но и офиса ми е под носът де. то и затова ходя..абе дълга и широка.

ние биберон залъгалка ползвахме в на4алото. и при нас наистина това излезе гадно защото малката по4на да ми бърка гърдатат с биберона и да не су4е в резултат на което ми намаля кърмата, тя не наддаваше и т.н. и спрях да й го давам. ьсега се 4удя какво да правя защото пък сме във фаза на яростно сму4ене на ръцете....мога да я чуя през няколко стай 4е си сму4е ръцете:))) но се у4име за сега 4е ръцете мляко не пускат и няма смисъл да ги сму4еме

понеже не сме акали 2ри ден се 4удя дали не се е запекла от Инфакола. май някоий беше споменал 4е може да се запе4е милото;(

хихи и Роси ве4е посяга към игра4ките и от време на време ги хваща. ама още не може да се сети 4е като разтвори ръ4и4ка и хване игра4ката тр да свие пръст4ета за да я задържи.много е смешна.и се 4уди ли 4уди.

танита аз не смея да оставям малаката да седи многого многов шезлонга защото ми казаха 4е не е добре т.като може наистина да й се поизкриви гръбнака.къде е истината не знам оба4е.

а аз да ви попитам- някой да знае да ми препоръ4а добър ревматолог?? ше се наложи да го посещавам:(

# 101
Така да ви питам сега като изтекат 135 дни за болничните и после пак ли трябва да носим болнични докато изтекат 315-те дни  newsm78
Чак на 29 сме на консултация, а няма на кого да оставя Поля за да чакам при док. Питах счетоводителките и те ми казват, че няма повече ,сега трябвало да ми внесат последния до 135-те дни заедно с номера на банковата сметка(изгубих си старата карта), ама аз вече си получих пари на новата сметка(тя твърди че не го е занесла), та мисълта ми е нещо да не са се объркали и да трябва да нося още един болничен  #Crazy Много се обърках.

# 102
Nickless , писах ти на лични  Peace

# 103
  • София
 Sunglasses

Върнах се вкъщи с ужасен гърлобол и главобол, каталясала и прочие. Днес пренасяхме офиса - фирма го пренесе, но опаковането и разопаковането... Нямам търпение да стане вмере за лягане на голямата и да се катурна и аз...

# 104
  • Вече в моята си приказка...
Добър вечер, дами!
Да ви питам какво мислите за така нареченото "хващане на очи"? Вярвате ли в това чудо?
Днес ми се случи нещо необикновенно. Калина следобяд /бяхме навън, а често сме център на вниманието заради прическата тип "Петльов гребен"/ като се събуди така лошо започна да плаче, не спря по никакъв начин. Дори се захласна, от което ми се изправи косата... Дундурках я, говорих й, опитах се да й пея, слагах я по коремче в количката - не, та не, плаче и това си е! Накрая една колежка на майка ми взе кибрит и чаша вода и й "загаси" клечки... Незнам от това ли, от друго ли, но след няколко минути Калина спря да плаче, усмихна се няколко пъти и заспа... Незнам какво да мисля... Никога не съм вярвала в подобни неща и ми се струва невероятно Калина да се упокой от няколко клечки, но пък че заспа след близо половинчасов непрекъснат рев е факт...

Bunnie, нямам абсолютно никакво намерение да се връщам скоро на работа. То май няма и голям смисъл - заплащането ми е толкова мижаво, че е по-добре да си стоя в къщи и да си гледам фъстъка...

T o n i, с Ивайло нямах никакъв проблем с тръгването на ясла. Много обичаше да си играе с децата и почти не усещаше липсата ми... Но това не значи, че и Калина ще бъде същата... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт