Клуб "Рошави, космати и с неподходящи гащи"

• 38 312
  • 326
  •   1
Отговори
# 210
Аз как да разбера кой номер панталони нося ?
вече не си го знам

Най-лесния начин е ( ако говориш по принцип) да премериш талия, ханш и да отвориш сайтa на Бурда например и да видиш те имат техните размери в табици по см.

Номерацията търпи големи промени от марка на марка, все пак има някакви сайз конвертори в нет-а.

Ако поръчваш онлайн обикновено има сайз чартс, където е описано подробно.

# 211
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
о, да , близко до ума ...благодаря ...не си знам мерките, ще се снабдя с метър ...   

май съм някъде 36- 37 по българските мерки ...  Thinking

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 14:37 от Зуи

# 212
  • До хладилника, който обичам
май съм някъде 36- 37 по българските мерки ...  Thinking
Моля ти се, дъщеря ми на 5г е 32 по българските мерки Grinning
Големите жени почват от 40 по Бг мерки.

# 213
джинсите ми на H&M, които са 31/32 са ми доста широки и по  тази таблица
за европейската номерация съдя , че съм по- надолу ...

# 214
  • София
Като казахте вчера за Дяволът носи Прада, сетих се, че Бу предизвика преди 2 години масова истерия във форума, като писа, че дават книгата с някакво списание.  Mr. Green Аз също се метнах моментално на най-близкия павильон и си я закупих.  Laughing
Мислех си, какви сте в нормалния живот? Като професия и хобита? Почти съм убедена, че всички малко или много сме свързани с арт-а. Поправете ме, ако греша. Laughing

# 215
в духа на времето вън, как приемате чадъра? като аксесоар, който трябва да е подбран според дрехите и случая или просто като дъждопредпазвачка? или някой по-'среден' отговор?

днес ми хрумна да ви питам, когато гледах как един добре изглеждащ мъж на около 45 г. извади много внимателно от калъф един несгъваем райран чадър с приятни цветове, изключително подходящ за жена и се замислих за елементарния черен мъжки сгъваем чадър в собствената си чанта, който не вадя дори, когато вали

пп ползвате ли изобщо чадъри?

ппп с бг-мерките хич не съм наясно, но от западните, в момента съм 36 и наистина всички дрехи 36 ми стават - не е като с нашите - да ми стават три поредни номера на различни фирми  Rolling Eyes

пппп аз хич не съм арт  Embarassed

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 16:28 от bubanka

# 216
джинсите ми на H&M, които са 31/32 са ми доста широки и по  тази таблица
за европейската номерация съдя , че съм по- надолу ...
Джинсова/дънкова номерация пък няма нищо общо с другите номерации Simple Smile
Примерно: аз съм 42-44 по бг номерация; 10 по UK, 36 по Eur, но 38 по френската, а дънки нося 28...

# 217
не си честна   Mr. Green сега съвсем се омешах ...явно няма значка номерацията ...трябва мерките да си взема

# 218
  • София
Мразя чадъри, винаги ги чупя на второто отваряне, губя ги, изобщо...като вали излизам с шапка с козирка, да не ми вали очилата, че издивявам.
Аз съм дънки 28, френска номерация 38.

# 219
  • София
пп ползвате ли изобщо чадъри?

Ползвам чадър когато вали много, иначе ако е леко обичам да ме понамокри Simple Smile Малко дъжд и косата ми се начупва още повече - търсен от мен ефект Wink Иначе харесвам големите чадъри, но те разбира се са по-неудобни, затова имаме в къщи един малък черен, който е на мъжът ми, но който си присвоявам от време на време.

Мислех си, какви сте в нормалния живот? Като професия и хобита? Почти съм убедена, че всички малко или много сме свързани с арт-а. Поправете ме, ако греша. Laughing

Не съм свързана с арта, а с HR-а  Wink

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 17:02 от c-mira

# 220
измерих се ... талия 71 , ханш 90 ... някъде 42 ли се падам  newsm78

# 221
  • София
По френската си между 36 и 38,според мен. Българската не се наемам да кажа, тук всеки шие, както му хрумне.

# 222
Може и 40 да си, с тоя хилав ханш Crossing Arms
Не обичам чадъри и не ги нося. Само ги събирам в коли/у дома, а като завали, си излизам гологлава... На детето дъждобрани купих поради щото.
Арт не знам... архитект съм, чат-пат ме влече арта, но като гледам колко народ без да е арт по професия, твори чудеса от храброст, се засрамвам и мълча Simple Smile Но оня ден моделирах за детето котка с паничка, в паничката рибка, както и раирано килимче, от глина Grinning

# 223

Особено аз  Flutter Но може да се каже - да, ако рекламата е арт  Grinning

# 224
  • София
Хм...че ти ако не се вписваш в арта, кой?  Crossing Arms
Утре съм си възложила задачка да намеря визии, които ми харесват и се вписват в темата и да ги постна.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт