Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява кардиотокграфията?
Какво представляват хасетът и трикото в контекста на избора на спални комплекти за бебета?
Каква е темата на публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява кардиотокграфията?
-
Какво представляват хасетът и трикото в контекста на избора на спални комплекти за бебета?
Хасетът и трикото са различни материали, използвани при производството на чаршафи за бебета. Хасетът е по-твърд и може да бъде по-неудобен за деликатната кожа на бебето, докато трикото е по-меко и удобно. В контекста на избора на спални комплекти майките предпочитат трикото, тъй като смятат, че е по-меко и удобно за бебетата.
-
Каква е темата на публикацията?
-
Какви съвети се споделят за болки в кръста и гърба по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните начини и съвети за повишаване на нивата на хемоглобина?

.
Нито изглаждане, нито разкритие, главата е високо, каза, че и тапата не ми е паднала. Води нормални, тонове, беба не се мъчи, няма да го предизвикваме. Каза, че ще ме чака до 10 дни да пренося, което прави 42 седмица и тогава ще ме вземат в болница. Каза, че с нищо не мога да помогна на процеса и си бил естествен процес. Контракциите били болезнени, но фалшиви.., защото не са довели до разкритие. (Аз мисля, че сама си ги докарах с чистене и секс). Ако ме сложила на системи каза, че само ще се измъча, защото той процесът не е започнал даже. На малката й е добре вътре. Продължавам с тоновете всеки ден и в понеделник пак да ми види водите..ако намалявали, това било знак за преносване. Тежала около 3200..съвсем нормално. Като евентуална причина каза вероятно по-късно оплождане или грешен термин. Чудя се как като ние с таткото сме сигурни кога е станало и цикълът ми е супер точен..
. Доки каза, че поне още седмица..то в този дух ще стане Везна накрая...
Решихме вече да не го мислим, няма да й обръщаме внимание..ще си живеем живота, пък когато иска тогава, така само се тормозим.. 

...главичката е много ниско долу околоплодната вода много малко, няма да се роди повече от 3200 било момченце тя жената се учуди как досега не са били сигурни другите ми доктори с такъв голям полов орган
и много дълги крака към 52 см., ако не родя до 17 ще ме приемат в болницата, но тя се съмнява да устискам до тогава като го видя колко е ниско главата му. Много съм щастлива и развълнувана и вече нямам търпение да се появи нашия първи син!!!
. Друго си е да си напишеш от къщи "родих, пих винце и си лягам"