Мама лесно се не ста`е, но СЕПТЕМВРИйката от радост си сияе!

• 14 714
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Дими Честита дъщеричка,да ти е жива и здрава  bouquet
Шейли Честит голям юнак и на теб,невероятна си каза кога ще родиш и ето че така стана,браво Hug

# 196
Ехааа, току-що сядам на компа и какво да видя!
Честити рожбички на Дими и ШейлитоШейли, моля те, душа, като имаш време напиши точно на коя дата се е родил малкия, че с тая часова разлика... Да мога да те добавя в списъчето  Hug
Мирка, добре завърнала се! Малката наистина е голям бонбон! Сложих й снимка в списъка  Mr. Green

Аз да ви се оплача, още не съм родила. То лошото е, че нямам и никакви признаци... Подозирам, че ако до вторник не родя, ще ме тикнат в болницата да ми предизвикват... А така не искам да е предизвикано...  Confused

# 197
  • София
Честито Дими,живи и здрави да сте и много да се слушкате.
Шейла,честито и на теб.Как само ни изненада.Уж отиваше да лягаш и да се лекуваш,а ти и с раждането си готова.
Всички разкази за ражданията ви момичета ме просълзяват.Чета ги с такова умиление.Шейле,твоят обаче го чакам с голямо нетърпение.
На нас с бебо малко ни остана,докато се видим.Сряда наближава и аз съм все по развълнувана и леко стресната.
Успех на всички и хубав уикенд.

# 198
Принцеска, понеже става въпрос за токуда, а видях, че си там, теб какво точно ти гледат сега последния месец ? иначе, въпроса ти - ако си здравно осигурено лице, плащаш таксата избор на екип и таксата за бебето, според ценоразписа на локална регистратура, без значение къде си се следила преди това. и аз бях на друго място, не при тях.

Elena, тонове и преглед на стола беше сега, а миналите пъти и ултразвук имаше.  От тук нататък ми каза лекарката да ходя на тонове (аз за тях си ходя всяка седмица в Благоевград, а в София на 2-3 седмици от 8 месец) и се разбрахме да се видим или на раждане или ден-два след термина за преглед.  Не се вживява много лекарката, но то може и от моето отношение да е продиктувано - аз съм спокойна, не питам много и искам всичко естествено да си става, когато и както Бог е рекъл.

Честито на родилите мами, да сте живи и здрави с рожбите си.  Поздравления за високия дух на Шейла, не съм се съмнявала, но все пак съм възхитена от отношението и настроението.  Мирка, добре завърнала се.  Голяма красота сте създали, а и с каква прическа Simple Smile.

# 199
Привет и от мен и от малкия Оги. От вчера сме си вече вкъщи.
Първо, да поздравя всички майчета, които се сдобиха  с бебенца през тази седмица. След малко ще се опитам да изчета писанията, които сте сътворили, докато ме нямаше.
Ето кратък разказ и за моето раждане: Значи в понеделник преди обяд имах леки болки, ама нищо чак толкова смущаващо. Обаче нали и предният път така ми започна раждането, та си имах едно наум. По обед изчезнаха, но за мое щастие към 4ч следобед се появиха пак - не много силни и нарядко. После взех да се чудя, да ходя ли вечерта в болницата или не. Доста време се чудих. Ако не тръгнеше веднага бебето, щяха да ме вкарат да чакам в патология. Този вариант не ми харесваше. Ако болките се уселеха през нощта, трябваше да вдигаме под тревога някоя баба да дойде да гледа Виктор, докато ние отидем в болницата. Абе и този вариант не ми допадаше. Та взех си един горещ душ вечерта, да видя какъв ще е резултата. При мен беше нулев - нито спряха болите, нито се усилиха, нищо. Реших, че все пак ще ходя към болницата. Така и така съм на термин, няма да ме върнат. Пратихме Виктор при баба му да празнува рожденния ден на дядо си, а ние поехме към родилно. Беше 9ч. Направиха ми преглед - 4см разкритие. После там тоалет, клизма - пък моите контракции продължават да са от време на време. Опасаха ме с два колана, за да записват тоновете на бебо и контракциите. След малко 5см разкритие, пък апарата грам контракции не отчита - от време на време някакви съвсем леки. Акушерката ми вика (то пък се случи комшийката да е смяна), абе то това никакви контракции не са. Аз викам "Ами не знам. И с големия същите болки изпитвах, като менструални и си го знам, че това е контракция". Включиха ми системата. Аз седя и чакам (по-скоро лежа). Добре, че имаше някакво бебешко списание да убивам времето с него. Е не го четох много дълго де. След малко лекарката проверява - пълно разкритие. Провери главата на бебето, след малко ми спука мехура и айде на магарето. След 2-3 напъна и бебо се появи. Та общо взето такова раждане пожелавам на всеки. Както в 10.30 си четях списанието, поглеждах часовника и се чудех докога ли ще я откараме, така в 11ч юнака се появи на бял свят.
Това е от мен засега. По-късно ще сложа и някоя снимка. Ама то вярно, че второ дете по-рядко се снима.

# 200
Честито на родилите мами Simple Smile Дими, Sheila  Grinning
Ние вчера бяхме на тонове и после при доки да ме прегледа. Гледа ме и отдолу и на ехограф. НИЩО!!!  Tired Нито изглаждане, нито разкритие, главата е високо, каза, че и тапата не ми е паднала. Води нормални, тонове, беба не се мъчи, няма да го предизвикваме. Каза, че ще ме чака до 10 дни да пренося, което прави 42 седмица и тогава ще ме вземат в болница. Каза, че с нищо не мога да помогна на процеса и си бил естествен процес. Контракциите били болезнени, но фалшиви.., защото не са довели до разкритие. (Аз мисля, че сама си ги докарах с чистене и секс). Ако ме сложила на системи каза, че само ще се измъча, защото той процесът не е започнал даже. На малката й е добре вътре. Продължавам с тоновете всеки ден и в понеделник пак да ми види водите..ако намалявали, това било знак за преносване. Тежала около 3200..съвсем нормално. Като евентуална причина каза вероятно по-късно оплождане или грешен термин. Чудя се как като ние с таткото сме сигурни кога е станало и цикълът ми е супер точен.. newsm78. Доки каза, че поне още седмица..то в този дух ще стане Везна накрая...
Много се разочаровахме с мъжа ми, отидохме с болницата с нагласата, че ще ме приемат  Sad Решихме вече да не го мислим, няма да й обръщаме внимание..ще си живеем живота, пък когато иска тогава, така само се тормозим.. Cry
А иначе да ви попитам нещо. Доки ми каза, че трябва да внеса 500 лв. за раждане  с избор на лекар в ТК и още 300 лв. в неиния частен кабинет, където ходя на консултации.  Shocked Не разбрах защо?!  newsm78 Не беше удобно да я попитам. Досега съм си плащала всички частни консултации, а тези 300 лв. за какво са, като плащам и в болницата?! Shocked На някой казвал ли му е лекаря такова нещо, ако ходи на частно?

# 201
здравейте и от нас  Hug Hug.ние сме още 2 в1 .снощи като по-чудо ме риташе много малко и можах да поспя.тази сутрин съм свежа като репичка  smile3532 smile3532.сутринта беше много активна а сега затихна.снощи взех да засичам на колко време ми се втвърдява корема на 20-30 мин.различно.това нормално ли е?коремчето вече ми падна доста надолу.викам да раждам вече кво чака още  smile3513 smile3513 smile3513.днес нямам контракции и съм по-спокойна.дори с мъжа ми ще ходим до тяхните да се видим.викат ми че съм луда да тръгна на път ама аз съм упорита.ако тръгна да раждам дали от село или от там все е същото разстояние затова няма значение от къде.пък аз искам да родя през ноща неща през деня някякси е по-спокойно  newsm62 newsm62.сега ви оставям.честито на новите мамчета.да ви са живи и здрави.айде до после. Hug  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001 Hug

# 202
Шейли Hug Hug Hug Честит син! Жив и здрав да е за радост на цялото семейство!
С нетърпение очакваме разказа ти. Всичко както искаше ли мина? Настинката как е?

Мире, добре дошла Hug Симона е много готина и наистина колко коса има Grinning Радвам се, че секциото ти е минало добре, въпреки целият страх и паника, дето си ги мислеше Hug

Стон, донре дошла и на теб Hug Браво за бързото и леко раждане Grinning

# 203
  • Варна
Sheila  Hug Hug Hug
Много хубаво ни изненада и ти.
Да ти е жив и здрав сина и да ви донесе много много щастие   bouquet

Чакаме разказа ти с огромно нетърпение  Hug

Мирка, добре дошла и благодаря ти за подробния разказ - не било толкова страшно а? Wink Hug
Стон, браво за бързото раждане и добре дошла и ти  Hug

# 204
  • София
Честито на Дими и Шейла!
Да са им живи и здрави дечицата и само радост да им носят.

Мирка добре дошла-видя ли,че не беше толкова страшно Hug
Твойта мацка много сладка и с колко коса е само.

# 205
Честита дъщеричка Сияйна на Дими. Да расте здрава и засмяха и осветлява семейния Ви живит. Дими, ама вас много бързо са ви пуснали от родилниа дом. бравос  newsm10
Шейла, честит юнак и на Вас. да расте много обичан от каките си и много да ви радва. Обаче как ни заблуди вчера. отиваш да си лягаш и после хайде бебче. Супер. С нетърпение чакам твоите снимки.
Моарейн аз мисля, че на Шейла синчето е родено на 13.9. те са с 5 часа по-рано от БГ. Така, че сигурно се е родил някъде 2-3 часа през ноща тяхно време. Но може и д асе лъжа.

Ох вече взеха да се раждат бебетата с моя термин, а при мен още нищо. Седа си и си чакам  smile3507

Мирка, Стон добре завърнали си отново при нас.   bouquet

# 206
Sheila, Дими честити ви рожбички   bouquet...да растат здрави и красиви!!!

Мирка много се радвам че всичко е минало много леко ...както ти и казвахме само дето толкова се притесняваше предварително!...
малката е много сладка  Hug

Аз да си кажа още 2в1..вчера бях на преглед и ми казаха че до няколко дена ще родя  Heart Eyes...главичката е много ниско долу околоплодната вода много малко, няма да се роди повече от 3200 било момченце тя жената се учуди как досега не са били сигурни другите ми доктори с такъв голям полов орган  #Crazy и много дълги крака към 52 см., ако не родя до 17 ще ме приемат в болницата, но тя се съмнява да устискам до тогава като го видя колко е ниско главата му. Много съм щастлива и развълнувана и вече нямам търпение да се появи нашия първи син!!! Hug

# 207
  • София
Шейле, честито, мила! Да ти е жив и здрав разбойникът, а на теб- бързо възстановяване (в което не се съмнявам Simple Smile) и куп майчини радости!   bouquet
Благородно ти завиждам за домашното раждане  Blush. Друго си е да си напишеш от къщи "родих, пих винце и си лягам" Laughing. Ще чакаме наистина с нетърпение подробния ти разказ и снимки!!! Как е името на юнака?

Иначе аз погледнах в един сайт за времевите зони- Шейла е родила на 12.09 в 23ч.

lanvinka, наистина друго не можете да направите, освен да чакате. Постарайте се да се насладите на последните дни от бременността ти, въпреки нетърпението.

Чакаме Иринка да изкука вече от къщи- трябва да са ги изписали.  Grinning

стон, добре дошла!  bouquet  Дай боже всекиму такова раждане, наистина!  Praynig

# 208
Добро утро, майчета!
Толкова хубави новини, направо не мога да повярвам! Чета, чета и ми се насълзиха очите! Безкрайно много любов и спокойствие се излъчва от думите ви и от снимките на малката Симона Simple Smile
Шейле, честито синче, мила! Много се въодушевих като прочетох, че си родила и даже си си пийнала малко винце! Браво на теб!  Hug
Дими, честита радост и на теб! Нямам търпение да разкажеш повече и да покажеш снимки на малката Сияйна!   bouquet
Мирка, Стон, добре завърнали се при нас! Много положително са настроих след вашите разкази! Дай Боже всекиму леко раждане и бързо възстановяване! Нацелувайте малките съкровища от нас!
На мен ми се губи Шматарочето, а и Дидишончето отиде да ражда и повече нищо не разбрахме за нея... 
Аз майчета съм много нещастна, защото снощи милото като ме мацка и ми откри 4 стрии ниско долу на корема. Още са червени и мънички, но много гадно! Цяла бременност нищо ми нямаше и сега накрая 1 седмица преди термина да се нацепя. Ужасно е! Много е грозно... Дано не се появят повече!

# 209
  • жителство на место
ЧЕСТОТО БЕБЧЕ НА НИА НАЧЕВА! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДВЕТЕ!
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ДИМИ! ДА БЪДЕ ВИНАГИ КАТО ИМЕТО СИ И МАМА ПОКРАЙ НЕЯ!
ЧЕСТИТ МОМЪК НА ШЕЙЛА! ДА БЪДЕ ГЕРОЙ КАТО МАЙКА СИ А ТЯ ВИНАГИ ГОРДА СЪС СИНА СИ!
ДОБРЕ ДОШЛИ НА БИЗУ МИРКАТА И СТОН!
УАНДЕ ЗАВИЖДАМ ТИ ЗА 60-ТЕ ГР. аз едва успявам 20гр да изцедя. Днес съм решила спокойно да държа Ивка цял ден на гърда. Вече сме като семейство маймунчета, но е много хубаво, много!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт