грешил ли е д-р Марков?

• 35 113
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
Прити, ще се мояла и силно ще стискам палци в понеделник!  Praynig Кураж!

# 136
Съжалявам много, прегръщам те !  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
стискам палци за понеделник!

# 137
  • Sofia
Мила Pretty, просто нямам думи да изкажа чувствата си Sad Толкова много съжалявам!!! Знам, че всичките думи на света ще са излишни и слаби и че в момента няма сила, която да те успокои, но бъди силна - заради себе си и заради половинката ти и имай вяра! Ще се моля за теб в понеделник да се появи искрица надежда и да стане чудо! Не знам дали си успяла да отидеш при д-р Виолета Димитрова, затова ти пиша мобилния й 0888597252. Ако не си била при нея, обади й се. Никога няма да те върне, като й кажеш за какво става дума. Аз имам час при нея чак за 24.09., бих ти го отстъпила, ако беше по-скоро, но ти й звънни, ще те приеме и без час! Моля се за вас и стискам палци да има надежда! Прегръщам те и ти пожелавам много сила! Hug

# 138
Прити,
прегръщам те и се моля Господ да ви даде сили, за да преминете през това изпитание! Praynig

# 139
Прити, кураж и вяра. Praynig
Виж и в понеделник мнението на още един специалист. Дано да е грешка.

# 140
Момичетата тук са написали всичко, каквото може да бъде написано относно кошмара, който ти се случва, лишен от всякаква логика... SadНямам какво повече да добавя, просто искам с поста си да изразя своята съпричастност към личната ти трагедия

# 141
Миличка,от половин час пиша и трия написаното...Толкова съм разстроена,че незнам и не мога да кажа нищо...Пожелавам ти само да си силна и да не губиш вяра...Претръщам те силно Hug Hug Hug

# 142
  • Плевен
Много съжалявам миличка Hug

# 143
  • Пловдив
Мила Прити, толкова сьжалявам ...  Cry
Знам колко щастие ти донесе тази бременност, знам и колко изживя преди това ...
Но не се и сьмнявай, че ще има следващ пьт! Прегрьщам те силно и ще се радвам да те видя пак при нас  Hug

# 144
миличка, с теб съм и не преставам да се надявам за теб!
чакаме понеделник! Hug

# 145
Не знам колко пъти влизах в тази тема,писах,трих,писах и в крайна сметка искам просто Прити да знае, че ще се моля в понеделник да изгрее лъч надежда...................Утре е Кръстовден и смятам да отидем на Кръстова гора.......Какво става,бе хора, покрай мен,сред приятелите ни се родиха 3 бебчета през последните месеци..............................................................................ми нито едното не е без проблем Cry
Какво става,бе хора,какво...............

# 146
миличка, с теб съм и не преставам да се надявам за теб!
чакаме понеделник! Hug

Дано да има надежда, дано  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig

# 147
 Мила Pretty, думите са безсилни!
 Кураж миличка, не спирай да вярваш. Понякога живота ни изправя пред подобни изпитания, но никога не бива да се прекланяме.
 Понякога падаме, така е, но най - важното е да се изправим, да изтупаме прашните си колене, и да продължим напред с новата си цел!
   Praynig Hug Praynig Hug Praynig

# 148
Здравей Прити,
Наистина е ужасно това, което преживяваш и наи-искренно ти съчувствам. Сълзите ми не спират и сигурно всички преживяват с теб маката ти. Трябва да намериш сили и да продължиш живота си. Аз вярвам, че ще се радваш на здраво детенце. Пожелавам ти го сърдечно. Аз погребах 42 дневното си бебче преди 4 години, като никой от 8 лекари, които посетих не видяха аномалия на плода. Повярвай ми, моли се и намери сили да продалжиш. Прегръщам те горещо.

# 149
Мила Прити, много съжалявам за това, което се случва с теб и твоето бебче.

Аз също преживях голям кошмар, някои мами тук са запознати със случая, но мога да кажа, че благодарение на диагнозата на д-р Марков взех мерки и съм жива и здрава. При мен той забеляза намалена околоплодна течност, която в последствия се оказа проблем, изтекоха зелени води, имаше инфекция и раждане в 25 г.с.

Знам колко ти е трудно и че няма дими, които да могат да те утешат. Но явно така ни е било писано. Живота колкото е прекрасен, толкова е и гаден и ни поднася какви ли не изпитания. Ние трябва да сме силни и да се борим. Ще има и по-хубави дни.

Бъди силна и много кураж миличка.

Общи условия

Активация на акаунт