Пиле, риба и обезмаслно мляко си хапвам и отслабвам цяло лято - Дюкан 124

• 48 292
  • 939
  •   1
Отговори
# 825
  • София
СлаБе, аз мислех кафенце да пийна......................., ама струва ми се, че това е по - добра идея!!!!!!!!  Кво по - добра, бе?!!! Направо перфектна! smile3508

Благодаря................ и да ти се връща!!!!  love001

Цял ден едвам, едвам върви темичката......................, а глей сИга :

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 9 нови отговора.

# 826
Искам да попоитам svetlenceto-как ги свали тея килограми за толкова малко време бе душичко?Аз от една седмица се мъча и 1 кило немога да сваля,а ти глей какво правиш!Ако знаеш смо как ти завиждам!  Banghead
Ама няма да се отказвам и това е!Когато,тогава! Crossing Arms

# 827
  • Варна
Леле СлаБе, някои от нас работят... Laughing
rubiq , а аз по 1-2 кг на месец свалях, ама ето когато-тогава Hug

# 828
Здравейте, момичета!

Гледам говорите си за дрехи, ама то няма Дюканка без такъв проблем. Аз редовно пазарувам и после прибирам. Това вече ми е голямо http://media.snimka.bg/0198/006651155.jpg , но се поправих и си купих ново 28 номер  newsm44 newsm44 newsm44 също и панталон и блуза и анцунг. Нямам търпение за следващите покупки, но определно вече няма да има изненади и спокойно може да си подновявам гардероба.

Забелязах, че обувките същи са ми големи  hahaha по скоро широки. Снощи празнувахме и се бях наконтила с едни токчета и за моя голяма изненада не ме заболяха краката въпреки танците. Има няма 30 кг по- малко върху токчето  hahaha
Иначе комплиментите валяха. И да исках да прегреша, нямаше как, `щото всички гледат зорко сега какво ще хапна, какво няма да хапна. Как съм отслабнала  hahaha
Ситуацията с якетата е плачевна. Миналата година си купих късо кожено яке от естествена кожа и същото, но манто за зимата. Свидят ми се да ги подаря, незнам дали стават за поправка.
Ще си купя нови пък  Laughing

Имам си подарък, телефон, отново. Миналият месец милото ми подари новичък, вчера пак ме изненада с още един. Сега си имам два.

Похвалих се  Joy

Иначе още не съм влязла окончателно в трета, подготвям се, като вляза офицално слагам лентичка.

Много минуси и успешен ден.

# 829
Byrne какво прависх бе сладуранкке, от теб нищо не останаааааа Laughing smile3521

# 830
Здравейте на всички smile3521Чета ви редовно и много ви се радвам. Имам едно питане newsm78 Какво ще кажете за соевия сос??? Знам че което не е разрешено е забранено, но разглеждайки рецептите видях доста, които съдържат соев сос. Режимен ли е или не? Защото ако става много ще ми разнообрази менюто smile3508
Айде много  newsm10 newsm10 newsm10 от мен и скоро и аз ще отчета сериозни резултати

# 831
ЗДРАВЕЙТЕ  ДЮКАНКИ  Simple Smile АЗ МАЛКО ДА СЕ ОПЛАЧА ОТ ...ВОЛЯТА СИ Sad  ДНЕС 7 ДЕН ДЮКАН И ИЗЯДОХ ДВА КРЕМВИРША И ТО СВИНСКИ  #2gunfire   НЕЕЕ ИЗГЪЛТАХ ГИ ,НЕ ГИ ИЗЯДОХ Naughty  И СЕГА КАТО ЧЕТА КОЛКО СТЕ СЕРИОЗНИ ИСКАМ ДА СЕ.. #2gunfire
ПОЗДРАВЯВАМ ВИ ЗА ВОЛЯТА И АМБИЦИЯТА.
АМА СЪМ РЕШИЛА -ДОВЕЧЕРА ДОМАТИ,КРАСТАВИЦИ ,ИЗВАРА И..... ТРЕНИРОВКА.

# 832
# 833
  • Варна
Здравейте от мен,
аз закусих с една чаша кафе и половин кофичка кисело мляко верея 0.1 %. На обяд хапнах пилешка пържола и прясно мляко. Довечера май няма да ям или евентуално кисело мляко.
Приятен уикенд от мен на всички!

# 834
  • софия
Здравейте от мен,
аз закусих с една чаша кафе и половин кофичка кисело мляко верея 0.1 %. На обяд хапнах пилешка пържола и прясно мляко. Довечера май няма да ям или евентуално кисело мляко.
Приятен уикенд от мен на всички!
ЗДРАВЕЙТЕ  ДЮКАНКИ  Simple Smile АЗ МАЛКО ДА СЕ ОПЛАЧА ОТ ...ВОЛЯТА СИ Sad  ДНЕС 7 ДЕН ДЮКАН И ИЗЯДОХ ДВА КРЕМВИРША И ТО СВИНСКИ  #2gunfire   НЕЕЕ ИЗГЪЛТАХ ГИ ,НЕ ГИ ИЗЯДОХ Naughty  И СЕГА КАТО ЧЕТА КОЛКО СТЕ СЕРИОЗНИ ИСКАМ ДА СЕ.. #2gunfire
ПОЗДРАВЯВАМ ВИ ЗА ВОЛЯТА И АМБИЦИЯТА.
АМА СЪМ РЕШИЛА -ДОВЕЧЕРА ДОМАТИ,КРАСТАВИЦИ ,ИЗВАРА И..... ТРЕНИРОВКА.
А мен това ме разбуди. ooooh!Добре бе,мацки,вие сигурни ли сте,че сте на Дюканския режим?

# 835
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Слабе, мене пича е по-вероятно да ме накара да си полегна  Mr. Green , а ти не се ядосвай, няма смисъл.

Аз всъщност минавам да кажа, че съм режимна и нещо ми е сънено (но пък аз като видя хубав мъж и все ми се при(е)спива).

Честито на всички с поводи и без!   bouquet

# 836
Byrne какво прависх бе сладуранкке, от теб нищо не останаааааа Laughing smile3521

newsm51

Я, чакай аз да ти се накарам за лентичката. Какъв е тоя охлюв, я сложи някоя птичка, да прелита  Mr. Green
Майтапче...

Аз започнах да пазя диета на 94 кг- януари месец. С някви ограничения посвалих до 88 кг и тъкмо бях почнала пак да ям и ми попадна книгата на Дюкан и старта с него беше 88 кг. Следя те, успех ти пожелавам и в най- скоро време да видим снимчици с една нова и променена Tinaina  Hug

honey-HONEY  Мобилизирай се и започни отначало, както трябва- И аз първия ден нагънах една меденка, но се поправих и спазвах и още спазвам стриктно режима. Да няма повече такива изблици на глад, зареждай хладилника. Първото нещо, което видиш като го отвориш, да е нещо дюканско. Успех!

# 837
  • Варна
Какво ще кажете за соевия сос???

Аз бях писала преди време следното:

Често се питаме в темата, може ли тофу и може ли соев сос. За тофуто - ОК. Обаче: Спомням си, че гледах през отпуската едно филмче за производството на соев сос и искам тук да споделя част от технологията. Продуктите в соса са соя и пшеница. За няколко месеца, разбъркани, те ферментират до аминокиселини и захари. Дано съм запомнила правилно. Не остава нищо протеиново в кашата, от която се пресова соса на финала. Ей на, твърдо НЕ на соевия сос.

# 838
слабе вече не съм Embarassed  угризенията ми са големи,ама какво да направя Cry  не правете като мен Naughty

# 839
  • Варна
А аз с кое съм сгрешила, дори ми стана тежко след обяда .

Общи условия

Активация на акаунт