Слънцето силно нека си пече, отслабнала Дюканка отива на море - 115 тема

• 55 254
  • 983
  •   1
Отговори
# 765
  • Варна
Гуш от мен

Поздравления на Афродита за готината визия!   bouquet

Baci, Peppi, Бърди Наздраве и от мен!

Поздравления на Summer girl за целувките   chef

Вчера пък за бравих да поздравя Baby doll   Peace Браво и честито и адмирации!!!

Често се питаме в темата, може ли тофу и може ли соев сос. За тофуто - ОК. Обаче: Спомням си, че гледах през отпуската едно филмче за производството на соев сос и искам тук да споделя част от технологията. Продуктите в соса са соя и пшеница. За няколко месеца, разбъркани, те ферментират до аминокиселини и захари. Дано съм запомнила правилно. Не остава нищо протеиново в кашата, от която се пресова соса на финала. Ей на, твърдо НЕ на соевия сос.

Сега публикувам, но имам още да чета.

# 766
Добър свеж, дъждовен ден!

А за Готвачката - нещо ей такова искам да е: Натисни точно тук или такова: Натисни точно тук
Има една малка подробност - такива рядко, ама много рядко готвят. Аз правех изключение. След няколко кг пак ще го правя.  Wink  Wink
(Свидничка (и не само) ме изпреварила, докато се туткам, ама така е като съм захванала 100 неща.  Simple Smile )

Цоци  Joy Ще дойдеш ли в неделя?

Сън, покана да се покажеш. Трябва да ми помагаш с франсето, че с моите залитания ще взема да науча някой по-близък език на запад от БГ.  Grinning

Кара мел, не се коси. Нормално е. Аз имам и по-големи задържания, но ги приемам като възможност на организма да се приспособи.

Гууди, на мен и едно друго нещо на дъжд ми е мнооого хубаво.  Wink

Червенокоске, не съм чела доста теми назад и не знам дали ти си организаторът, но моля да добавиш и мен в резервацията.

Да ви кажа, аз все по-често се замислям дали да не отворя режимен ресторант. С храна за вкъщи и доставка по домовете...  Thinking

# 767
Добро утрооо милички!
Балазе ви за дъжда. Дано и насам дойде.
Не съм скорошно оздравяване.
Хубав ден на всички

# 768
  • Варна
Дано и при нас завали. Във Варна е такава жега, плувнах в пот докато стигна на работа...  Crazy

# 769
  • Варна
Уф, оплаках си се не, че ми олекна, ама аз да си помрънкам.  Confused
Ми що пък да не си помрънкаш. Hug Ние пък тук ще стискаме палци да се оправиш бързо.

Аби,  Hug Hug Hug ти за залитанията не се притеснявай, ще ти мине. Знаеш ли, пробвай с клипчета на Royal Hunt s John West, да видим дали няма да залитнеш натам.  Joy

Да си нагушкам Вещи   Hug И да повикам Крииииииииииииииии

Сега ще чета статията на Червенокоска.

# 770
Добро утро Hug!
ЧЕСТИТ РОЖДИН ДЕН НА ДЮКАНСКАТА ТЕМИЧКА  bdbaloni!
ВЕЩИ  newsm20 специални благодарности.И не се ядосвай знай,че много хора те обичат и уважават Heart Eyes.И от сега нататък по здраво дръж  newsm29 Joy Joy Joy.

# 771
  • София
Да ви кажа, аз все по-често се замислям дали да не отворя режимен ресторант. С храна за вкъщи и доставка по домовете...  Thinking

Аз съм сигурна, че до година-две ще има такъв ресторант, така че ако имаш финанси и опит, защо да не си ти?
Аз пък се замислих наскоро, че ако бях собственик на голям хранителен магазин, щях да направя дюканска секция в него – както има диетична и еко секция например. И да сложи на едно място триците, режимните млека, извари, меса … толкова би ни улеснил живота

# 772
За дюканската среща в София на 27ми - никой да не се притеснява. Аз съм правила резервацията, но снощи решихме с момичетата, че съм запазила малко места и съм увеличила бройката. Така, че няма място за притеснения. Пък и да дойдат повече хора - както сме отслабнали, все ще се сместим, мисля...  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 773
Добро утро! Hug
Протеиновият ден имаше ефект и днес съм си пак на нула newsm44
Вещи,  newsm51 сипи му пепел, както ти е казала rien. Hug
rien, малко да беше изчакала и можеше да спечелиш доста  Joy
свидничка, благодаря ти! Hug Дано не ми се налага наистина да се връщам пак по стълбичката... : Praynig
тунинг, тъй като ти чета изискванията...ми късно си се родил, малък си за мене  bowuu Joy Joy
Бърди,bouquet   ТатитHeart Eyes

Хубав ден на всички!  bouquet

# 774
Добро утро/ Добър ден!

Аз от днес почвам да си ям триците с кисело мляко и плод, а не както до сега на палачинка, просто реших да променя стереотипа Simple Smile

Прегръщам ви всички  Hug Hug Hug

Честито на минусите, а задържащите и инвестиращи- не се отчайвайте   bouquet

Аз вече съм 56.0 кг- това показа кантара или казано- вече половин кг на долу в трета - Вещи моля те промени ме в табличката ако не те  затруднявам  Hug

# 775
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви много  Hug  Hug  Hug
Взех да погледна някои неща в книгата (за кой ли път  Laughing ) и видях следния текст. Винаги нещо ни убягва и като търсим едно ни излиза друго.  Grinning
Диетата Продал, особено през ударния и период, предполага задължителното приемане  на литър и половина вода дневно, по възможност минерална, но и под каквато и да е друга форма - чай, кафе, билкова отвара.
Пиша го, защото досега не смятахме кафето към водата - не помня кой, кога и по какъв повод го каза, че не се смята, но явно не е така. А и аз тъй като не пия кафе, не съм обърнала внимание досега на този цитат  Embarassed

# 776
АбиииииHug Heart Eyes Как да устоя на такава покана?!?   bouquet
Как сте, сладкишки?  Hug
Гледам паралелни теми, чудеса... пак същите истории...  Tired
Успехи на всички!  Hug

# 777
Здравейте!
Какво кафе, каква пепел. Аз го пия с мляко и ям херинга. Усмивки! Flutter

# 778
Ами това е супер!
Обаче - приемането на литър и половина вода дневно, означава ли поне? Защото аз, както и други дюканки пием повече от 1,5л. Дали може? Rolling Eyes

# 779
tuningmania , иска ми се да вярвам, че да.
Страшно ми хареса, честно. Триците бяха от по едрите.
Същинско мюсли!

Днес една колежка, ветеранка по дюканските върпоси (при това със завидни резултати), ми донесе  сандвич от едно ужасссссно вкусно хлебче, направено на микровълнова. Задача номер едно сега ми е да си купя МВ и да се науча да боравя с нея. Не съм си представяла, че е възможно така да прилича на хляб. Аз никога не съм постигала резултат подобен на таози в нормална фурна, макар и да ми е вентилаторна. Направо съм окрилена. Сега приемам препоръки относно каква МВ да си взема.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт