Есен вече наближава и МАЙското дете за яслите се стяга

• 16 769
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Пепсън, честитооооо!!!!   bouquet
Лека и безпроблемна бременност ти желая и една много послушна кака помощничка!

# 166
pepsun, Честито! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност! Хрисито е пораснала толкова много!

Момичета, аз чета, но ми е малко трудно с писането.

Ема става на 1 месец днес. Ще ви почерпим виртуално с торта от бонбони:

Ирка, как сте? Какво правят Миа и Елла?

Криси се държа много добре в петък. Не ми пречеше и като му кажа нещо слушаше. Само замери Ема с инфакола, но не успя да я уцели. Но обикновено прави много бели, а в петък се държа добре Simple Smile

# 167
Пепсън, честито! Пожелавам ти безпроблемни и много приятни 9 месеца и едно прекрасно бебче на финала  Hug Praynig  bouquet . Хриси е невероятна чаровница пу-пу Heart Eyes (а със шапката, очилата и чантата дето тича е като някоя холивудска звезда) Hug
Struper, честита месечинка на Ема, да ти е жива и здрава и много щастлива.
Утре ще оперират братчето ми, от пъпна херния и съм много притеснена. Лекаря каза, че е супер лесна операция,  ама ме си ме гризе отвътре. Дано всичко мине добре, пък кака ще си го поглези после Praynig
Олче, къде се загуби?
Как са болничките? Praynig Hug

# 168
Пепсън , пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!
Вие с Олчето и Сиска май ще се съберете в една тема.

Честита месечинка на Ема!

Гичо , утре всичко ще е наред с брат ти!  Peace

# 169
  • Varna
 Затваряме психиатрията днес. Наздреве по този повод.

Честито  Пепсън лека и безпроблемна бременност!
 Руми, дано притесненията да са били  напразно Praynig.
 Честита и месечинката на Малката Ема.

# 170
  • Велико Търново
Добър ден  Grinning
На мен ми е лошо,че не се трае,ама май нищо не мога да направя ooooh!

Руми,ще стискаме палци всичко да е наред  Praynig

Сватя,събрали сте се готина група HugВерчето я виждам от среща на среща.Верче,разписвай се по-често и ни дръж в течение с развитието на Ради.Няма ли да си идвате в Търново?

Пепсън,честито!Лека бременност и здраво бебе на финала! Хриси е много пораснала и голяма сладурана.Снимката в яслата е жестока Heart Eyes
А "дебелият" доктор ми са види слабнал Mr. Green

Честита месечинка на Ема!

Иночка,поздрави на Калина и рецепцията.Бармана сигурно вече го няма Mr. GreenВие кога ще заминавате на почивка?Целувки на Бетинка  Hug

# 171
PEPSUN, Страхотна новина!!!  Hug Hug Hug Много лека и безпорблемна ти пожелавам!

Сиска, дано прилошаването поотмине  Praynig

Гичо, всичко ще мине добре с операцията! Не се тревожи!

Ние сме в нов "филм". Откак се е върнал в петък, Косьо отказва да ходи на гърне и се напишква и нааква в гащите. Дори и после и не си казва, а така си седи  #Crazy Наш'те твърдят /доколкото може да им се вярва  Rolling Eyes /, че на село е нямало нищо такова - вършил си е работата в гърнето... А какво му стана изведнъж?!? Вчера го преобувах 6 пъти, днес просто се отказах и е цял ден с пампа-гащи. През 15 мин. го питам има ли "пиш" или директно го подканям да сяда, но той твърдо отказва  Sad
Вече се чудя как да процедирам?
Борис ми изкъсва нервите да намила, че на село са го държали с пампа, за да не го следят за изпишкване... което на мен не ми се вярва... чак пък толкова... макар, че от хора, които държат детето с обрив по цялото тяло без да ми кажат /защото съм щяла да им се скарам/, но и на лекар не са го завели /защо - няма обяснение.../ вече всичко очаквам  #Cussing out с кето се приключва "участието" му в решаването на проблема... ама и на него колко съм насъбрала - постоянно и само ме критикува за всичко... или мълчи!...то не се търпи, все едно "нов и подобрен" вариант на свеки в лошите й периоди  Sick
Намрънках се, дано не съм ви досадила, че напоследък май само така въздействам на хората  Cry

# 172
Сватя, А ЧЕСТИТО! Виртуално се почерпвам от всичко подред  newsm24 newsm22

# 173
Eee, добре сте си прекарали на срещата - личи си от щастливите ви лица  Heart Eyes

Пепсън, ЧЕСТИТООО!!! ЛЕКА И ЩАСТЛИВА БРЕМЕННОСТ И ЗДРАВО БЕБЧЕ НА ФИНАЛА !!!
Ама тука се пренасели с бебоци, бе. То верно си е дето викат като епидемия, направо си е заразна тая работа  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes Май ще се обърне в положителен отрицателния прираст в БГ.  Party

Иночка, личи си, че ти е дошъл в повечко психо-диспансера, след като има такава обилна почерпка  Mr. Green

Руми, много тъжно звучиш, но явно всички сте се поизнервили. Бременността не е постоянно розово преживяване, в нея има и много кризи, така че е обяснимо, че се чувстваш така. Относно Косьо - наистина е странно това поведение, но може да е временно явление. Все си мисля, че веднъж научено едно дете ще се научи лесно пак. Стискам палци и за Косьо, и за бебчо всичко да е наред.

А Гери пак е болна - вече за трети път. Изкарва по 4 дни и на петия е с кашлица и хрема. Две нощи подред се напикаваше и лекарката каза, че са я простудили в яслата. Утре ще я водя да я чуе, засега се поддържаме със сиропи, капки, промивки на носа и загряващо мехлемче. Миналия път избегнахме АБ, дано и този път да успеем  Praynig

Айде целувки и лека вечер  Grinning

# 174
Много приятно беше на срещата! Имарчето е обяснила всичко! Благодарим ти за организацията, Иве Hug   bouquet

Пепсън, как да няма нищо ново - това е направо топ новина... Безпроблемна бременност ти желая!!! Снимките ти са наистина много интересни - разгледах ги всичките, а Хриси е много сладка!

Иночка, мерси за почерпката  hahaha Поздравления за затварянето на "психото"!

Руми, да не е някакъв протест от страна на Косьо... Дано да премине бързо...  Praynig

Марти и той се напишка снощи, но яде в 22 часа мляко и мисля че е от това... Сутринта към 5 го завивам и като напипах беше чисто мокър - до ушите - дори и възглавницата му... Обляках му само една блузка и го взех при мен на спалнята, че беше на кокал... Дано да не се разболее...  Praynig

Честита месечинка на малката Ема   bouquet! Страйпърче, кога мина това време - не разбрах!

Сисе, дано да минава бързо това "лошо"!  Praynig

Гери да оздравява и дано да не се налагат АБ  Praynig

Гичо, утре успех на братото!!!

От рубриката "Пожелахте да видите" - ето малко снимки от нашия "пенсионерски лагер"
http://marty2006.multiply.com/photos/album/5/Nesebur

Последна редакция: нд, 28 сеп 2008, 21:30 от *ШУШИ*

# 175
Мамчетаааааааа Hug Heart Eyes Липсвахте ми! Изгубих се,защото просто...не можех секунда да намеря в деня.НО!Нямам намерение да ви изоставям-никак даже.
Понеже Миа пак е нервна,а Петър гледа Милан,хвърлих око само на последната страница,ама ShockedСиске,Пепи,ЧЕСТИТО!!!Прекрасна новина,много съм щастлива за вас,да ви е здрава и лека бременността и през май да ни се похвалите с най-прекрасните бебета!
Елла засега е много добра кака,Миа не е чак толкова добро бебе.Но се забелязва голямо подобрение последните дни и сме стиснали палци.Проблемът е,че не знае как да заспива сама.Но съм много щаслива този път,защото имам повече кърма.Давам й вечер и бутилка накрая,за да спи уж по-дълго.
Извинявайте,че напоследък съм такава депресантка,но днес стават 6 месеца откакто мама я няма и ми е много тъжно и тежко.Не се свиква,не минава...Тази година ми е тежка.Знам,че се роди Миа и това е единственото прекрасно нещо в нея.Преди 2 седмици Петър ми каза,че на едни приятели детенцето е починало.Толкова ми е криво и гадно за тях,че...Нямат край лошите новини.
Ние след 2 седмици ще се прибираме,но само за 4 дни.На сватба сме и ще кръщаваме Миа.Все пак се надявам да се видя с пловдивските мами!
Прегръщаме ви и ще ви пишем пак скоро!Ето 6 снимки на Миа и една в памет на мама.Утре ще кача и по-нови http://www.denevi.snimka.bg/album.php?album_id=272330&pid=7944394

Последна редакция: нд, 28 сеп 2008, 23:04 от ira_d

# 176
Мирка, прегръщам те силно. Майка ти е била много красива, а от това, което знам за нея - и много добра.
Миа е пораснала. Нима при вас е толкова топло? Ема е облечена поне 3-4 пъти по-дебело.
Иночка, честито приключване на сезона! Пожелавам ти една хубава и дълга почивка, за да се заредиш с нови сили за догодина.
*ШУШИ*, изглеждаш страхотно! На мен този 1 месец ми се струва като 3 Simple Smile Толкова много неща се случиха.
Имаше ли някакви реакции след Дюкан? На няколко места срещнах, че се получават проблеми с бъбреците.
Трябва да почна диета и мисля да е тя.
Сисе, дано скоро ти мине гаденето и да започнеш да се наслаждаваш на бремеността.

# 177
Какви хубави новини имало само!

Честита бременност на Сиска и Пепсън! Много лека и безпроблемна!

Ние сме си все още на Сардиния! Тук е СУПЕР! Много е красиво! Вече фотоапарата ми е пълен със снимки  Simple Smile

Поздрави и лек ден!

# 178
Добро утро на всички!
Шуши, страхотна почивка, в истинския смисъл на думата.
Ирка, снимката на която сте четиримата направо ме разтопи. А Миа ми се видя като кукла  Laughing

За диетата на Дюкан и аз съм чувала противоречиви неща, но си мисля че всичко е фалшива тревога, защото книгата струва 10лв, но отслабваш. А на диетолози трябва да даваш по 20лв на ходене и не отслабваш. Но нека все пак Шуши да каже как се чувства на края, защото тя излезе най изпълнителна от всички!  Wink

Руми, за напишкаването - и Ивко ми ги прави тези номера напоследък, но само у нас. Като сме навън си казва. Нямам обяснение на какво се дължи, но си мисля че и Коси сега като е сред децата ще реагира по друг начин.  Peace

Кате, чакме с нетърпение снимките и разкази за почивката!  Wink

# 179
  • Пловдив
Е, пак има страхотни новини  Laughing

Пепсън, честитоооо, много се радвам  - най-сладкото бебче накрая  Hug

Ирка, радвам се, че се разписа! Много е пораснала бебката и доста по-различна от Елла като бебе ми се вижда. Може би тя ще прилича на теб  Hug Ще ви чакам с нетърпение в Пловдив и непременно искам да се видим  Hug

От днес Калина е на ясла след 2 месеца отпуск. Очаквах, че ще си поплаче малко, но тя даже нямаше търпение да влезе  Heart Eyes Довечера ще разбера как е минало  Praynig
Миналата седмица 2 дни я гледаше Пепи от юнските (за което отново й благодаря  bouquet) Бяха като в детска градина двамата с Любчо, много са слушали и си играли в дъждовното време  Mr. Green
Тези дни ще кача снимки от тези 2 дни.

Тези дни ми е все много криво и депресивно и на мен... "Прекрасните" ми свекита отново станаха повод за скандали между нас с Юлиан... направо не знам докъде могат да стигнат вече  Tired

Общи условия

Активация на акаунт