Есен вече наближава и МАЙското дете за яслите се стяга

• 16 743
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Ето едно клипче, за което бях писала че ще пусна: http://www.youtube.com/watch?v=wfw6q1ZtAAo

# 181
  • София
Здравейте и от мен! Бързам да се разпиша, преди 10 - тина бойни МАЙки да ме сбият през скайпа...  hahaha
Не съм ви забравила, но нещо хич не съм в кондиция за писане. Чувствам се повече от ужасно вече 2 - ри месец, почти не мога да се храня (е, тенденцията върви към подобряване, че бях 'Ептен  Mr. Green зле, но още съм далеч от хвалби...)
Поради тази причина не дойдох на срещата, а като видях какви сладурки сте се събрали ме хвана яд...  Tired Дано другият път да съм по - добре, да мога да седя на маса и да гледам спокойно храна, без да ми се  Sick

Гледам повлекла съм крак...  Sunglasses Еее, какво по - хубаво от това! Пепи, Честито, миличка, много лека и щастлива да ти бъде, а малката кукла Хриси да е още по - щастлива и сияеща, като има и с кого да си играе...  Heart Eyes

Руми, не съм имала възможност да ти пиша досега, но не съм спряла да мисля за теб, моля се всички тревоги да са неоснователни и да родиш най - здравото и прекрасно момиченце...  Praynig
Дръж ни в течение...
А относно "съчувствието" на мъжете в този деликатен момент мога ферман да изпиша, че М не е спрял да ме ядосва откакто разбрахме новината... В събота поговорихме (т.е. аз покрещях  Mr. Green, и се разбрахме в крайна сметка, но недоумявам колко егоистично и примитивно разсъждават половинките ни, понякога...  #2gunfire)

Сисе, дано "лошото" не те държи като мене...  ooooh! Ще стискаме зъби, като знаем за какво е, струва си... (После ще пифтуним бира за кърма...  Mr. Green)
Ама не те ли почна много рано тебе? newsm78 Аз първия месец нищо не усещах...

Ирка, малката е приказна... Пупуу! Струва си неспането! Да нацелуваш и каката.  Heart Eyes

Сега да ви кажа и 2 думи за Вели, че нали е главният виновник да съм тук сред вас.  Mr. Green
Добре е, здрав е, гледат се с баба му и е щастлив, малко му е скучно, но пък за сметка на гадното време откриха доста детски клубове в китния ни квартал и ще ги посещаваме, за да играе с деца.
Все същият тарикат си е, не говори, работи ни както си ще и без думи.  Laughing Опасна маймуна. Twisted Evil
Въпреки, че на практика няма социален живот, никога не съм съжалявала, че взехме това решение (да си остане у дома), защото като ви чета за какви болести и ужасии пишете и настръхвам... Това е нещо, което моята психика не би понесла просто.

Спирам, че много изписах, целувки на големите вече сладурковци и все така да не ви се свиди снимковия матРиал  Mr. Green, че много ви се радвам! Heart Eyes

# 182
Ирка, Миа е много красива - плю, плю! Страхотно семейство сте! Майчето ти изглежда е била много благороден човек - Да почива в мир!

Мерси за комплиментите!  Heart Eyes
Но аз си имам теория за моето отслабване. Понеже съм кръвна група "0" - издържам дълго време само на месо... Просто си намерих моята диета ... Така изглеждах преди бремеността, и съм изключително щастлива, че си обличам "старите" дрехи. Нямам оплаквания /да чукам на дърво/ - бъбреци или нещо друго... Много ми помогнаха момичетата от Дюканския форум - честно казано... Дават кураж и много идеи за съчетаване на позволените храни...

Сега да ви се оплача - вчера Марти се оплака, че го боли оченцето и му беше леко зачервено, но днес сутринта се събуди с полуотворено око - зачервено и поддуто горно клепаче... Направо като го погледна и ми се приплаква  Cry
Ходихме на лекар - оказа се че има ечемик /забравих как му беше мед.име/. Понеже беше малко болен и му е паднала имунната защита. Изписаха ни капки, компреси с топла лайка и Изопреназин... На излизане от поликлиниката срещнах една съседка с нейното детенце, също с ечемик - мисля си, дали не е заразно  newsm78

Олче, липсваше...

Ани, Ивко е много готин на клипчето - страхотно въображение ще има....

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 22:07 от *ШУШИ*

# 183
Момичета, влизам само набързо, но много силно да ви благодаря!  Hug Hug HugХодихме на обстоен преглед с добра техника и най-вече специалист и се оказа, че бъбреците на бебочка са си съвсем нормални и няма никакви кисти, тумори или помен от такива! Дано това е вярното!  Praynig
/а за тоя "доктор" дето ми ги сложи тия диагнози - мислех, че ще съм му много бясна и ще му вдигна грандиозен скандал, но сега изобщо не ме интересува... само се радвам за хубавата новина!/.
Утре сме на профилактичен преглед с Коси, после ще чета и ще се отчитам.
Лека и спокойна от мен!

# 184
Чудесни новини, Руми!!!
И аз мисля да не си разваляш настроението и да се караш с онзи...
 Hug и за бебка  Hug

# 185
Здравейте мацки!
Руми ,много се радвам за хубавите новини Hug
Ирка,добре че се обади-много сте красиви на семейната снимка Heart Eyes
Шуши, и Алекс беше с ечемици миналата година и ни препоръчаха да нагряваме керамични парчета(от плочка например) и да ги слагаме на очетата.И ни предупредиха,че когато ечемика се спука,изтича една течност(като гной),която е заразна,ако попадне на чуждо око.Дано се оправяте бързо Praynig
Алекс днес отново е със сополи и кашлица и отново не е на градина Twisted Evil
Лека нощ от нас!

# 186
здравейте от нас!Надявам се не сте ни забравили.
Честито на всички очакващи бебоци,много се радвам за вас.Здрави бебчета ви желая.
Иначе ние сме добре,растем лудуваме не искаме да спим по обед което е ад.ама с разправии се справяме.
Търся си работа все още без успех,но все ще стане.
Целувки на всичките!

# 187
Олче и Сисе, дано гадането да престане скоро. Май имаше някакви свещички срещу гадене - хомеопатични. Пробвали ли сте ги?
При мен бременостите преминаха леко. Много малко повръщах. Но колко кг качих...
Руми, много се радвам на добрата новина. Предполагам, че гинеколога е моя. напиши някъде из форума за това, за да го имат предвид и другите момичета ако са в подобна ситуация.
При мен пък само той позна, че всичко е наред в Криси. А светилата в МД ме бяха уплашили здраво.

Ема  реве - до по-късно. Днес бяхме на консултация. Наддала е 1 кг за 20 дена. Криси беше наддал само 300-на грама за същия период. И затова сега се радвам много. Няма нужда да се притеснявам.

# 188
Здравейте момичета,
Много хубави новини Сиске и Пепсън - да ви е лека бременността и с най-прекрасния финал. Много се радвам за вас!
Руми, прекрасно е, че всичко е наред! Сега недей вече да се притесняваш и изкарай един спокоен завършек с бъдещия батко!
Аз мислех да съм по-редовна, но много ми се събра миналата седмица и не ми остана никакво време. За съжаление баба ми почина във вторник и негативните емоции също бяха в повече така че нямаше и какво толкова да споделя.
Относно малкият принц, който спи в момента - утре вероятно тръгваме на детска градина и вече ми е леко притеснено. Но той ме изненада много приятно - днес му викам хайде да отидем до детската тримата за да занесем документите, а той ми вика "не мама и тата, бебе" /демек само бебето ще ходи/. Отидохме ДГ разбира се не работеше, а и нямаше кой да ни отвори дори и той като ревна, че иска да влиза там при децата. Дано да не му секне ентусиазма утре.
Иначе ей това изречение на Олчето описва много добре и моя синковец:

Все същият тарикат си е, не говори, работи ни както си ще и без думи.  Laughing Опасна маймуна. Twisted Evil

Както не говори, не говори и преди две седмици от раз научи думата бунбун /бонбон/ и само това му е в устата и все ме праща да му купувам.
Ето ви няколко снимки да не ни забравите:
/снимките са от разходката ни на 22.09. на яз. Искър - мернах по старите теми, че има и други мами къде с деца, къде с мъже яхтаджии, така че не съм единствена с такъв мъж, но все пак като за сефте го качихме само на гуменячка/
http://media.snimka.bg/0859/007973917.jpg
http://media.snimka.bg/0859/007973905.jpg
http://media.snimka.bg/0859/007973903.jpg
http://media.snimka.bg/0859/007973916.jpg

Мъничките принцеси Ема и Миа са много сладки, ама с характер изглеждат.
Олче дано по-скоро да ти премине гаденето.
Лека нощ на всички

# 189
Пепсън, честита бременност Hug Здраво бебче ти желая!
Румка, много се радвам за хубавата новина!
Ани и аз много искам да изпробвам диетата на Дюкан, ама като знам каква съм несерьозна, си търся някаква друга диета, уж да ми пасва, ама май такава нема Mr. Green
Ирка, млаката Мия е много сладка Heart Eyes, чак и на мен ми се прииска бебче. Нека майчето ти почива в мир и на мен тати много ми липсва, другия месец ще станат 6. Как струваш като си толкова надалече. Аз занесох нещичко на работа на колегите,  но те го нямат този обичай и така и не разбраха, че подавам ooooh!
 Благодаря ви за честитките момичета, надявам се скоро да си получим ключа, че замисляме ремонти, нови мебели и подредби, нямам търпение.

# 190
Ох, момичета, хич не са лесни тези първи дни в ДГ. За радост май в нашия случай ние с Любо го преживяваме по тежко отколкото малкия. С голям мерак влезе, накрая малко се стресна, защото имаше едно момиченце, което се разплака много, но ние му казахме да влезе вътре да я погали по главичката за да се успокои и той влезе, а ние се изнесохме и стояхме пред вратата дали няма да ни извикат по спешност. Засега не звънят все още, а аз стоя с телефон в ръка и се чудя да тръгвам ли на работа.
Ще пиша следобед как е минал първия ни учебен ден!
Поздрави на всички!

# 191
Добро утро, майчета!

Руми, много хубава и отпускаща новина!  Hug
Шуши, дано не го държи много този ечемик Марти, че не е никак приятно това чудо.
Бубка, Тото голям моряк ще става! Пожелавам ти късмет днес в яслата!  Grinning Моите съболезнования за баба ти.

# 192
Ех че новини - Пепсън честито и много лека бременност!
Руми, Олче опитайте се на да не се ядосвате на тия мъже просто не разбирам защо все така се получава че сме на различни мнения с тях и все ние сме кривите на края. Мислете за малките бебчета във вас и си припускайте глупостите покрай ушите.
Руми много се радвам че най сетне се намери специалист които да си разбира от работата и да те успокой! Горе главама и не обръщай внимание на другото!
Змейка и ти ако можеш отсвири свекитата и не се карайте заради тях!
А мамите с депресия да се явят на една форумска среща и да видят как ще се разведрят и ободрят. Благородно ви завидях за състоялата се среща и чакам с нетърпение следващата.
А за моето кратко забягване в чужбина да кажа на всички и на тезе които благородно и не много ми завидяха, че има за какво да съжаляват шоуто е неповторимо. Изпълнител от такъв ранг и екраните и светлините и лазерите и танцьорите всичко беше на висота. Никога не можеш да й дадеш 50 години толкова енергия има не се спря два часа. Пя доста от новите песни но за мое щастие имаше и от старити класически парчета. На воля се наскачах и накрещях. Само дето не бях предвидила че ще има и 20 км ходене пеша, та още се възстановяват крачетата ми от този преход. Пътуването беше кошмарно из планини и опасни завой и след 10 часа седене в колата чаках с нетърпение да пристигнеме и да се изправя на крака но това ходене ми разказа играта и тия 8 часа стоене прав не бяха в полза на краката ми. Аз нали съм луда фенка на Майкъл и имам опит в такива масови прояви се бутах напред за да я видя по добре все пак за какво съм там, зарязвайки останалите някъде назад и получих много настъпвания все по един и същи палец на крака и май тия дни ще се разделя с нокътя си, но се радвам че не е лято и се надявам до следващото да израстне нов. Не знам какво да ви казвам за концерта то не може да се опише с думи такова събитие и усещането че си част от нещо голямо и велико. По вестниците пишеше че били 50 хил. души и съм склонна да им вярвам  Mr. Green
Снимки от концерта нямам не ми се рискуваше да нося апарат отминаха лудите ми години гледах да мина по кротко тоя път.
Мариса се гледаха с баща си казва че питала само веднъж за мене след ясла, но като се прибрах понеже беше 3 часа през ноща вярвате ли ми че нямаше къде да стъпя всичко беше в играчки и половин събота съм събирала подреждала после мела бърсала мила гладила - краката ми крещяха седни, сърцето ми се дереше легни и спииии, но това и до сега не е станало.
В работата уволняват един колега по спешност и аз ще поема работата му и няма да ви казвам в понеделник че не подвих крак а бях на ток и просто едвам се дотътрих до нас да се събуя нокъта ми беше утекъл абе красота.
Утре съм на втори опит за шофьорска книжка да видим днес ще покарам малко че един месец не съм се качвала и утре...каквото стане.
Хайде стига от мене толкова че стана дълго!
Кате пожелавам страхотна почивка и разбира се с нетърпение снимки и да разказаваш за тоя край на света.
Може би так където бях аз е едно от малките места от който се радваш да се прибереш! Но Сардиния ми звучи добре  чакам да видя  и как изглежда!
Оставям ви с пожелания за бързо оздравяване на мъниците, мамите да излизат от депресии и лоши новини, казват че ще има циганско лято така че радвайте се на слънцето и се разписвайте!
Дени как е новия момък в нашата ясла!
Ванче много ми стана мъчно за Миа дано оздравее скоро! Знам от доста мами че децата доста боледуват в началото като се окажат на такова място но с годините се изгражда имунитет и болестите намаляват. Така че търпение! Да за някой може да е по лесно това да се случи на 3-4 години, но ще се случи така че, здрави нерви и много търпение ще отмине!
Успех в начинанията на Смайли, на новия гл. мениджър в нашата темичка в търсенето на работа и въобще успешна седмица за всички!

# 193
  • София
галче, мерси за съчувствието Hug, гледам я у дома и днес, утре се връщам на работа.....мариска преболедува ли вначалото или.....не помня......

голям километраж сте навъртели пеша  Sunglasses Laughing

# 194
Давам отчет за първи ден в градината - пълен провал! Като се усетил, че ни няма и като ревнал и през цялото време плакал, не се успокоил въобще. Накрая му дали да обядва, той се наял и повърнал всичко на пода! И сега обеснява на всички как е повърнал и къде е паднало повръщаното! Жалко, толкова се надявах да се адаптира бързо. Но го похвалиха за едно нещо - познава всички животни и ги показвал на децата, което не знам как е станало ако е плакал постоянно.
Толкова засега, че съм на работа.

Общи условия

Активация на акаунт