Кореместа тема - 4част - друго си е да имаш шкембе

• 20 029
  • 391
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета, връщам се от ЖК доволна Grinning ,мериха ме ,теглиха ме изобщо каквото трябва и най важното е че видях моята малка принцеса доктора каза ,че била 1,180кг. и че вървяла малко по едра ,но това е на неговия апарат ,на този с който ме гледа мойта докторка все я искарва малко по - дребна  Laughing абе важното е ,че и в двата случая е в норма  Laughing не спря да маха с ръчички и краченца правеше някакви упражнения явно.

Nefertity успех и на теб ,ти си сега наред да се похвалиш Hug

smile3501 Все с такива новини да идваш!

# 181
И аз да се похваля, видях я шушулката, расте и дивее. Отговаряме си на седмиците + 4 дена. После заради моето главоболие ме пратиха на невролог, после на очен, проблем нямам, невроложката каза че са ми прекалено живи реакциите, според нея главоболието е на нервна основа. После ми взеха 2 колбички кръв за изследвания. В урината обаче имам 4-5 левкоцита, чести плоски епителни клетки, бактерии и ако някой е имал такива работи моля да ми каже на какво се дължат че до понеделник само ще се притеснявам....
   Хеленка  Hug браво на вас с малката ти кукличка

# 182
helenapeeva, Nefertity, радвам се за добрите новини и при двете ви. Имате по едни стиснати палци и от мен и за напред всичко да е наред   bouquet

# 183
  • София
Неферити,браво за добрите новини! Hug
 А за урината - на мен ми казаха,че е нормална находка това. Confused

# 184
Като прочетох на Рони пожеланията и чак ми се прииска да съм пак бременна, за да имам време за тия работи:) Напоследък така бързо ми минава времето, че нямам време даже да си оправя ноктите/не говоря за маникюр Crazy/. Но ще намеря де:) не се оплаквам!

Браво за хубавите резултати от прегледите.

Сега на въпроса на Нефертити. Аз някъде след средата на бременността имах бактерии в урината. Понеже нямах никакви оплаквания и не си дадох много зор да ги боря. Най-напред направих повторно изследване, защото можеше да е замърсяване. Пак ги имаше. Направих изследване на стерилна урина и излязоха E.coli.  В доста добро количество. Докторката по каса ми каза, че не били опасни за бебето, а евентуално за мен  и да съм ги лекувала като родя. Д-ра обаче, на когото вярвах повече, ми каза, че е хубаво да ги преборим преди раждането, за да не се налага да се слагат антибиотици на бебето след раждането. Това ме убеди и пих някакъв антибиотик, май Аугментин беше, по схема назначена от леля ми и ги пих седмицата преди да вляза в болницата. В комбинация с противогъбични, естествено. В болницата ми правиха изследвания и нямах ни едно бактерийче. Та така приключи одисеята с моите бактерии.

# 185
Момичета , много ви благодаря за милите думи  Hug Рони определено ги правих тези неща до преди няколко седмици, но сега нещо съм се занемарила май. Thinking Аз съм фенка на анимациите, но в последно време дори не ми се гледат Tired.
Браво за добрите резултати на helenapeeva и Nefertity, много се радвам че бебоците растат и хубавеят Heart Eyes  Hug

# 186
Момичета преди малко научих нещо което ме разтревожи .Silviayo е получила бъбречна криза и от 3 дни е в болница .Съпруга и каза ,че има вероятност в понеделник да я изпишат ,засега няма болки. Молете се всичко да бъде наред с нея и малкото човече .
Ще се моля за теб и мъничето Силви  newsm17 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 187
  • Варна
И аз ще се моля за silviayo  newsm17, дано да се оправи и нищо да не навреди на бебчо. Имам колежка, която имаше проблем с бъбреците почти през цялата бременност, но за шастие всичко завърши добре. Дано сега и при силви всичко е наред  Hug

# 188
  • София
Silviayo ,дано скоро си у дома и с теб и бебо всичко да е наред! Praynig

# 189
  Praynig за Силви и бебчо! Силни сте и ще се справите, а ние тук ви пращаме цялата си положителна енергия!

# 190
Силви   Praynig Praynig Praynig Знам че всичко с тебе и бебчето ти е наред
Бъбречните кризи болят много, ама страшно много, и са доста чести по време на бременност, хубавото е че само в много редки и тежки случаи могат да навредят на бебето.
Още веднъж Силви дано в понеделник се прибереш в къщи

# 191
Силви, бързо оправяне! Дано с беборан всичко да е наред, а на теб ти пожелавам повече това гадно изживяване да не те навестява.  Praynig Hug  bouquet

# 192
Силвинце, моля се за теб и бебончо!  Praynig Искрено се надявам утре да те изпишат и да се разпишеш тук, че всичко е ок. Силно те гушвам!
Лейдибеби , чак днес видях, че си имала още тревоги. Радвам се , че нещата са се поуспокили. Предната нощ сънувах много хубав сън за теб. Казаха ми една мнооого хубава новина.  Peace
Хеленка, браво за хубавите новинки! Ми нали сте дами,затова сте по-дребнички.  Mr. Green Пък и явно тя държи на фигурата, щоми упражнения сте я хванали да прави.  Peace Ти не се тревожи. Видеозонът невинаги показва коректно. Зорето ще потвърди!  Grinning
Нефертити, аз имах доста завишено ниво на левкоцитите, когато ми откриха E coli. Но говорим за доста завишено. А иначе после на всяко изследване си се появяваха по малко, но според лаборантката и моята приятелка акушерката при бременни не е ненормално. Когато са малко говорим де. Виж за бактериите според мен трябва да се изясни какви са. Ама пак док ще ти каже.

# 193
Нефертити, аз имах доста завишено ниво на левкоцитите, когато ми откриха E coli. Но говорим за доста завишено.
Светле, моите левкоцити са си абсолютно в норма, дори не са леко завишени, ох до понеделник само за това ще мисля

# 194
И аз се присъединявам със положителна енергия за Силви Hug
Светле, Чул те господ и дано наистина имам скоро добри новини (е не преди края на октомври Simple Smile) Praynig
Нефертити, спокойно ще видиш че всичко ще е наред.Не можем да сме изрядни от всякъде, най- малкото самата бременност прави големи промени в организма ни.

Общи условия

Активация на акаунт