Страхотна диета за Страхотни тела - 17

• 15 408
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
Еми...не дочаках...хапнах си салатата  Cry
Хм...сега разбирам защо не ми върви успешно свалянето на килограми Sad

Плача за салата обаче през всичкото това време...
пуу...изнервих се сега - довечера продължвам на въпросното пил. филе с домати може би...

И евентуално ще заменя въглехидратния ден с протеинов пак...и ще ям както трябва месо със зеленчук...Грр , мразя го това месо - честно ви казвам...

# 151
  • в сърцето на моето Слънце
Момичетааааа!
Имам минус един килограм!!!  newsm44 newsm44 newsm44 Днес ми е трети ден от диетата и вече съм с минус! Много съм щастлива!  newsm08

# 152
  bouquet smile3501  bouquet

Браво, Stelxen , честито!!!

# 153
  • София
.......и ще ям както трябва месо със зеленчук...Грр , мразя го това месо - честно ви казвам...[/i][/color]

Ами не яж месо тогава. Прави си домати със сирене/на салата или печени/, чушки/печени ,сурови и тн/  със сирене...
Аз като реша ,че ми се яде, примерно сандвич с кашкавал...,си запичам само кашкавал в MW и си нарязвам домат на кръгчета , слагам ги отгоре и така. Grinning ...с малко босилек или чубрица.

А, момичета , откакто съм на този режим, се научих и да разнообразявам подправките. Много са важни . Храната става по -приятна ,въпреки ,че липсва сол, олио/зехтин, масло и т.н. Все пак  ги употребявам в много малки количества.

Stelxen, бравоооо!

# 154
Стам,      bouquet за съвета...
Малко тъпо , аз и предния път си хапнах салата...на този ден...
Както и да е- хайде стига съм се жалвала...продължаваме напред

# 155
  • Испания и Стара Загора
Здравейте Страхотни, Hug
Аз пак имам проблеми с нета и затова не пиша.Иначе съм режимна.Надявам се скоро да се похваля с минус.
 Stelxen честито минусче. Hug
Junior_J аз пък съм точно обратното на теб.Умирам за месо. Heart Eyes
Сега ще пусна по едно следобедно кафенце и чайче

Лек ден на всички. Hug

# 156
Ей ме на и мен днес  Peace

Стелхен, БРАВО за минуса  Peace  bouquet Grinning

Друнвала, ами това също е приличен вариант - закуска + обяд+вечеря и МНОГООООООО ВОДАААА между храненията и кафенцеWink

Днес стриктна мляко и грозде  Mr. Green нали казахте,че е полезно и се възползвам  Peace
Сутринта имаше съвсем малък минус,но все по-добре от нищо  Peace

Наоколо съм Wink

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 16:17 от Kaлa

# 157
...а и все пак салатата са няколко зеленчука - не е никак безвкусно  Peace

Е, какво лошо има да е вкуснооо  Flutter ...Тцтц, днес съм си направо недиетична...аз имах гъби в салатата...макар, че не съм чела това при Дюканките, ама сега ще се разровя....Е гати  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms нямам думи - пак се оказа, че не съм разбрала и пак се оказа, че не съм както трябва с тея пусти хранения

# 158
Айде, пак лоши новини...утре идва собственика на компанията в която работя ще ходим на ресторант...и ще се наложи да ям все пак...
Освен това един от колегите ще ни черпи по повод сватбата си Sad

Как мислите след това да направя два дни на плод и мляко ли?

# 159
Джуниор, объркала съм се за царевицата и гъбите  newsm78 т.е. не го намирам,даже видях,че гъбите са при зеленчуците  newsm78 ....ще трия,че да не объркам някой....значи ще си позволя гъбки с месце  ммммм Crazy

Аз като хапвам извънредно и по много  Blush Blush Blush деня след това съм на мляко и не винаги имам плюс от едно стабилно хапване  Blush Blush Blush

# 160
  • София
....
Как мислите след това да направя два дни на плод и мляко ли?

Не, аз мисля да си караш по схемата. Peace

Кала, все пак ,мисля че си права за гъбите и царевицата.

# 161
Днес съм на кисело мляко, ябълки и салата домати със сирене за обяд. ЧУвствам се добре, на кг съм минус 1.5, но и видимо изглеждам по-вталена (правя и упражнения с неопренов клин).
Браво на тези с минус и кураж на останалите newsm51

# 162
Thank you ALL Simple Smile
Ще проверя как се чувствам и ще реша на деня дали ще карам втори мляко или не

Много ви благодаря..., а за гъбите- аз също си мисля, че са зеленчук...ще видя как се водят при разделното освен...
Като хапнах ризотото въглехидратния ден- си беше ризото с гъби...
Аз въобще на диета ли съм  hahaha

PS: Проверих...гъбите са към групата на млякото и зеленчуците Simple Smile

# 163
Според моето скромно мислене и изчитане на какви ли не статии бях убедена,че царевицата е към въглехидратите и в салата не е подходящо да се слага(макар че 20-30 зрънца едва ли ще оплетат нещо  newsm78 ) и гъбите,че са богати на въглехидрати(и пак 2-3 гъби едва ли ще издънят някой  newsm78newsm78

Ще се поровя пак  Crazy

# 164
  • Стара Загора
Здравейте Hug
Завърнахме се след дълга разходка.Тъкмо вечерях и ви четох Hug
 Stelxen честито намаление...продължавай все така Peace
 Shirley-Ann и аз имам неопранов клин-слагам го когато чистя и се изпотявам достатъчно Wink
Аз като съм на диета избягвам и гъбите и царевицата....ама всеки сам си решава  Hug

Общи условия

Активация на акаунт