Страхотна диета за Страхотни тела - 17

• 15 406
  • 307
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, милички!  Hug
Много ми липсвахте днес!
Денят мина супер, още не знам както се казва на кой свят се намирам, всичко е ново, различно...  Sunglasses Тепърва ще мога да го оценявам.
Както каза Кала - "Друнвала празнува!" Бях се зарекла когато ми бъде първият работен ден да направим сьомга. Така и стана, купихме, направихме и моите родители дойдоха да им разказвам наживо, а не по телефона и стана едно парти... Но всичко режимно! И виното!  Laughing
Сутринта само се премерих, видях, че точно съм си на лентичката. Днес не можах да ям нито в 10, нито в 16 часа  Sad Добре че поне закусвах и на обяд отдох в Тропс и хапнах режимно.
Ще видим какво ще покаже скоро кантара.
Оставям ви, в следващите дни ще е така, още няма интернет там и телефони... Ще мога само вечер да наминавам.
Много поздрави и спокойна нощ!  Hug
  bouquet  bouquet  bouquet
PS  О, колко сте мили...!!! Чак сега видях хубавите пожелания и цветенца от тази сутрин! Благодаря на всички!   bouquet newsm51 Трогната съм! Благодаря много!  bouquet

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 22:30 от Drunvala

# 136
  • Стара Загора
Добро утро страхотни Hug
Хайде на кафенцето
Drunvala   Hug Heart Eyes Радвам се,че си изпълнена с положителни емоции,а и си се върнала на лентичката  Peace
 Kaлa ,Junior_J ,Shirley-Ann ,lideto70 ,anita29 ,Арбанашка кокона , Стела , Боби, Меи лонг Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Хайде ставайте от леглото и пишете,че кафето ще изтине Wink

# 137
  • в резерват
 Laughing Добро утро, прелестни.....Примъъъъъъък към кафенцето. Само като го видя и ми действа като на котките валериана.....
Пък и да се похваля, едни 400 грамчета са ми изчезнали и вече коремната ми област има по гладък и завършен вид.

Дано времето бъде благосклонно и днес успея да си направя една дълга разходка за раздвижване.

Пожелавам ви хубав и успешен ден и на вас   bouquet

# 138
  • в сърцето на моето Слънце
Добро утро, момичета!
Drunvala, видя ли че мина страхотно, а ти как се притесняваше...  Hug
anita29, не се отчайвай! И аз съм така след 90 дневната, вече месец не съм мърдала надолу, но и аз достигнах килограми, които съм поддържала близо 2 години. Сега не съм си у дома, но днес специално ще си отида до вкъщи да се претегля, а утре ще докладвам. Режима ми харесва и за сега върви добре! Лек, режимен и страхотен ден на всички!   bouquet

# 139
Здравейте и от мен!
Още ми е сънено ...

Продължавам да съм диетична, но...да ви кажа честно нямам никакви минуси...не само килограмите, но и на мерки нещо...  Tired

Макар, че хапнах повече въглехидрати във въпросния ден не смятам , че това ми е изиграло лоша роля...
Друго 'прегрешение' евентуално би могло да е кафето ми с мляко всяка сутрин...

Така де,...разсъжденията ми са в посока на това дали след толкова диети...тази не ми подхожда по-скоро за задържане  newsm78
Чудя се нещо...както и да е де- твърдо съм решена до 4ти октомври да продължавам с нея ...

Просто исках да ви споделя...Струва ми се нещо, което много дълго мога да спазвам и засега е така...дори не ми се ядат шоколади и такива неща...Тя е на принципа на разделното хранене, което хич не го разбирам  Rolling Eyes , но ще се поровя малко , а може след като отслабна до желаните килограми да започна завинаги да се храня разделно  Peace

Друнвала,
радвам се за работата, сигурно е била много вкусна сьомгата Simple Smile
anita29, Stelxen  Hug
Арбанашка кокона, честито минусче   bouquet
Памс, много си ранобудна Simple Smile

# 140
  • Стара Загора
 Junior_J  на мен ми се спи....ама малката не ме оставя Wink
Ти на какви диети си била до сега?

# 141
  • София
Здравейте, Страхотни! Hug

И аз съм на линия

Памси Hug мерси за кафето  bouquet  

Друнвала, Hug браво за резултата и режимната почерпка!  Peace

Арбанашка кокона ,  Hug браво за минуса   bouquet

Kaлa , СтаМ ,Junior_J ,Shirley-Ann ,anita29 ,Стела , Боби, Меи лонг, Stelxen Hug Hug Hug

Днес закусих режимно кисело мляко без зеленчук, а за обяд съм си взела пилешка пържолка и домати. Не съм се мерила - ден за мерене го реших да е петък  Wink

Страхотен ден на всички! Hug

# 142
Ами...на какви ли не...
Основното ми отслабване, когато свалих около 7-8 килограма беше миналата година ...честно казано не помня как точно и с коя диета се получи...правех едни 10-дневни курсове на мляко за обед и салата за вечеря , после нещо като плодуване..., но гадната зима ми разказа играта - да не говорим за Коледните празници...Бях достигнала 54 кг, а сега варирам 57-58-59, зависи как реши стрелката на кантара...Много бързо качвам...затова твърдо съм решила да си се храня горе-долу по схемата на тази диета...

Почвам и фитнес през октомври -чакам една приятелка да се върне в София и да ходим заедно..., но...това - доста диети съм правила..., но основно салати и мляко съм хапвала и с такива менюта съм избирала...
Та...така Simple Smile

Да погъделичкаш малкия розов бонбон, който не те оставя на мира Wink

# 143
  • Стара Загора
Доста диети си правила,но не ти пречи с тази също да сваляш PeaceЗа мен тези режими са много здравословни и пример за това как трябва винаги да се храним Peace
Фитнеса е страхотна идея-и аз като се върна в БГ ще ходя-просто тук няма как....няма на кой да оставя децата Sad
Вече я погъделичках Hug
Лек и приятен ден на всички Heart Eyes

# 144
Искам да ви попитам...мислите ли, че е добре да си ям салата в днешният белтъчен ден...
"домати, краставици, чушки, сирене, шунка, маслини, гъби, яйце" - това ли е по-добре или да ям някакви меса?
Всъщност белтъчните си се водят и млечни...

Мисля си това за обед...а за вечеря пилешко филе с домат или нещо такова?
Добре ли е  newsm78
Питам , защото вече се чудя да не би да ям повече от колкото трябва

# 145
  • София
Здравейте, Страхотни!

Да ви уведомя - не съм на 7-дневния. Не знам точно на какво съм, но съм режимна. Blush

....
Днес закусих режимно кисело мляко без зеленчук, а за обяд съм си взела пилешка пържолка и домати. Не съм се мерила - ден за мерене го реших да е петък  Wink
....

Лиде ,ти на кой режим си?
Защото аз най - редовно хапвам така - кисело мляко сутрин , а обяд белтъчини + зеленчук.

За днес ми е такова менюто. Само се чудя дали да е домат  newsm78.... или по-скоро краставица.

Хайде, до следобяд. Hug

ПП- Junior_J , нещо не разбрах въпроса... "домати, краставици, чушки, сирене, шунка, маслини, гъби, яйце" - всичко това за един обяд ли?

# 146
Хихих, абе и аз като си го прочетох не го разбрах Simple Smile

Опитвам се да си успокоя съвестта , че салатата ми в белтъчен ден ( на месо и мляко + един зеленчук , както е написано)  е правилното решение и че повече зеленчуци няма да ми навредят на 'диетичността' Simple Smile

Това е май само...но поръчвам салатата да ми дойде до 12ч...и ще си я хапна с радост, аз съм на първия режим Simple Smile

# 147
  • Стара Загора
Според мен трябва да имаш белтъчна храна-месо на обяд и вечеря
Доколкото разбрах зеленчука трябва да е един и същ за целия ден Hug

# 148
  • София
Според мен трябва да имаш белтъчна храна-месо на обяд и вечеря
Доколкото разбрах зеленчука трябва да е един и същ за целия ден Hug

Точно така.
На обяд и вечеря едно и също. А белтъчините са - мляко, или месо, или сирене, или кашкавал, или яйца.
И не салата, а само домати примерно, или само краставици.  Grinning  Без маслини.

Аз си взех бъркани яйца за обяд. Ще хапна пак в 17,00ч. После спорт /75 минути комбинирана гимнастика/ и без вечеря. Laughing

Но нека не ви става мъчно за мен, че няма да вечерям.Ако знаете какви количества си хапнах през почивните дни....имам запас. Joy

# 149
  • София
СтаМHugаз започнах осемседмичният режим от блога и там е така - кисело мляко на закуска и белтъчини + зеленчук за обяд и вечеря почти всеки ден. Без плодове  Sad - чак на петия ден май имаше /след малко ще си направя справка newsm78/

А иначе зеленчука си е един и същ за деня, но с това разнообразие лятото и аз това правило го правя на салата  Crazy

Отивам да си хапвам пържолката и доматките, че закъснявам с обяда Joy Joy Joy

До после Hug

Общи условия

Активация на акаунт