Страхотна диета за Страхотни тела - 17

• 15 399
  • 307
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте, Страхотни мацки! Hug

Лиде  Heart Eyes , ето ме . Идвам да проверя как  ви върви отслабването. Grinning

Гледам доста нови попълнения. Успех!  Peace

Аз варирам м/у 57 - 58,800 /най-много!/. През почивните дни доста си похапнах, та смятам малко да направя диетката. Може би 7-дневния режим за "след празници". Не съм качила кг, но може пък да съм поразбутала метаболизма, както се казва  Laughing и сега да взема да дръпна още надолу. Flutter
Сега ще отида да прочета какво беше... newsm78

Хайде, тук съм....наоколо. bowuu  bouquet

# 121
  • Испания и Стара Загора
Момичета радвам се на резултатите ви от лунуването. PeaceНа мен нещо луната не ми влияе.Нямам нито един грам свален.Всъщност след края на 90-дневната нямам минус.Спрях на 67кг и нито нагоре,нито надолу. newsm78Вярно,че на тези кг съм била много време,но съм била и 57кг,а сега не мога да сваля.Надявам се скоро диетата да даде резултат. Praynig

# 122
Аз пък точно като не си доспивам, свалям кг.
Днес не ми се ядат плодове, киселото мляко ми стига.
От опит знам, че е хубаво при диета да се пие и много зелен чай - действа доста ободряващо, по-силно и от кафето (поне на мен).

# 123
Ех, този зелен чай така и не се научих да го обичам...  Confused
И въобще чая като напитка...обикновен може два-три дни максимум да разнообразя, но от зеления... Sick
А много ми се иска да го заобичам при все колко е полезен

# 124
  • Испания и Стара Загора
Junior_J и аз не харесвам вкуса на зеления чай.Затова го смесвам с чай мента и става супер. Peace
А има и на таблетки зелен чай.

# 125
  • Стара Загора
И аз не харесвам зелен чай,но се прежалвам и го изпивам набързо.....отврат Sick

# 126
  • София
Здравейте, Страхотни ! Hug

Досега съм режимна /само с малкото изменение , което направих, но т.к. това е високобелтъчен режим, а изварата е белтъчна храна не мисля че е прегрешение/ и съм доволна от себе си.  Grinning

Една колежка, която не ме е виждала от 2 месеца днес ме похвали, че съм отслабнала  bowuu - как да не ми стана приятно , нищо че кантара пак е закотвил на едно място.
Но аз повече от 5 години съм се движила между 75 и 83 кг, така че сега застоя на 71 сигурно си е съвсем нормален, но определено неприятен.

СтаМHugмного се радвам, че ни нагледа - липсваш ни в темата, а и си един Страхотен стимул  bouquet

АлиHugти също  bouquet

Анита, Hug не се ядосвай - ще свалиш още, този момент със задържането е неприятен, но не бива да се отказваш. Peace

Шърли, Hug аз така и не свикнах с зеления чай - черен много обичам, но зеления ми е малко странен, но може и да опитам варианта на Анита с чай от мента  newsm78
Но всъщност не обичам чай без захар - ето това ми е проблема, кафето го пия без захар откакто се помня, но чая с много захар  ooooh! и без захар не ми е вкусен Crazy

След толкова разсъждения на тема чай ще взема да сипна по един

Кала, Джуниър, Памси,  Арбанашка кокона , Стела , Боби, Меи лонг,   Hug Hug Hug

Друнвала, Hug как мина първият работен ден на новата работа   bouquet

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 16:41 от lideto70

# 127
Абе и на мен зеления чай ми имаше вкус на водорасли и не ми допадаше, но впоследствие свикнах...
 Flutter

# 128
  • Стара Загора
Как сте сладурани Hug
Аз вече вечерях-грозде  Joy
Аз така и не свикнах с вкусът на зеления чай

# 129
Ей ме на пак:)

Памси, много рано вечеря  Crazy макар че и аз мисля да не вечерям,а евентуално 2 голу чушки да хапна и многоооо вода  Peace

Стам, здравей  Blush хайде много си дебела идвай си пак при нас   Mr. Green

Аз чай не пия  Blush Blush Blush ама никакъв  Blush Blush Blush и аз трябва да се науча  Sick

Нямаме...лека вечер  Crazy

# 130
  • София
 newsm81 КалаHugстрахотен аватар  thumbsup

Аз пък си чакам вечерята с голям интерес  eat newsm22  261uu

# 131
  • Стара Загора
Аз по принцип вечерям рано-до 18.00 часа....така съм свикнала

# 132
И аз мах вечерях...2 праскови - мляко няма да ям , че ми писна нещо...
утре ми е протеинов...йууу-хууу...
Купила съм си пилешко филе за вечеря , а на обед някаква салата ще хапна Simple Smile
Хубава вечер  Hug

# 133
  • Стара Загора
Друнвала къде си?Сподели как мина първия работен ден....всички се вълнуваме заедно с теб Hug

# 134
Извънредно включване  Crazy

Лиде,изрезка от един твой стимул в началото  Peace много ми хареса,но от под бюста надолу  Laughing

Друнвала според мен празнува  Peace

Общи условия

Активация на акаунт