Страхотна диета за Страхотни тела - 17

• 15 393
  • 307
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Kaлa  боря се с 7-8кг...вече ми остана съвсем малко до целта Peace
 Shirley-Ann  сигурна съм и,че с +4кг пак си супер мацка Hug

# 106
Шърли,това значи си ти на снимката  Grinning И аз не виждам особена нужда...е,тези +4 ще ги свалиш...наистина важното е зимата да не се отпускаш,особено преди Коледа  Crazy Аз определено декември сте отпускам по коледната вълна(не знам защо  Rolling Eyes ) и на 30 декември не мога да се понасям ....после нямам търпение да мине и 31 и да диетувам  Blush Blush Blush

Памси, бравоWink

# 107
Кала, аз съм си Mr. Green
Лятото спортувам много - плувам, карам колело... Обаче есента започвам да се отпускам и си хапвам като за последно. Снощи реших да пробвам как ми стои един костюм, който не съм носила от месеци. И... леко тесничък около талията. Сигурна съм, че с малко повече воля, без да гладувам,  но и без да прекалявам, мога да се похваля с добри резултати. Един (може би банален) съвет: сутрин ставам по-рано, за да мога да се раздвижа - не е задължително изморителна гимнастика, по-скоро са няколко упражнения, от които се повишава тонуса и имам повече енергия. Фитнес инструктор ме посъветва да бягам, защото така най-ефикасно се горят мазнини, но идеята сутрин да изляза и да се надишам с бензинови изпарения не ми се нрави...
Сега пия едно много приятно чайче - с аромат на мед Party

# 108
Аз започвам да си мечтая да не работя и да си спортувам и диетувам по цял ден..., но както казваше мързеливата Анка от 'Криворазбраната цивилизация' - Амъ де!  Crossing Arms

Хапнах една праскова и половин кофичка кисело мляко...към 13ч ми е второто ядене за деня...и след това праскова за вечеря и това ще е...
Памс, мерси - карай ми се  Hug приемам радушно- обещавам следващия въглехидратен ден да го карам само на грах ...а дори си представям да пропусна въглехидратния и да хапна протеини със зеленчуци - доста повече ми се нрави една салатка...от колкото някакъв си ориз... Simple Smile
Шърли-Ан, вярвам ти че имаш да сваляш - ако ви сложа снимки ще кажете , че и аз нямам за сваляне,...но...като се вгледа човек - малко по ръцете , малко тук, малко там... станаха вече 5 килограма...Много ми се иска да ги сваля  Praynig
Kaлa, и аз така...миналата година такава една шишкава станах по нова година, че...нямам думи...и пак диети , и пак едно и също Sad
Лиде, МНОГО мерси за инфоррмацията за диета 1... Hug  bouquet Hug

# 109
Джуниор, то е ясно,че отстрани е лесно да даваш съвети  Crazy и на мен ми казваха,че съм си била добре,та дори и +6 отсега  #Crazy ,но нямаше как да ме убедят...нали като се погледнех в огледалото сякаш не бях аз  Whistling сега по си приличам  Crazy

# 110
Да Sad
Честно казано това много ме дразни, особено когато се съветвам с близки хора на които изрично съм казала да са критични...и как ми казват , че съм 'си добре'...като те са по-слаби от мен не знам  Shocked
'Такава ти е структурата' - ДА!Да!

Simple Smile

# 111
  • София
Памси, Кала, Hug браво за резултатите smile3501 smile3501  - страхотни са! thumbsup

Шърли, Hug и според мен изглеждаш страхотно, но ти си знаеш. А пък тези 4 кг като се хванеш сериозно - бързо ще ги свалиш thumbsup

Junior_J Hug не е фатално, че си ги смесила въглехидратите, а за следващият път вече ще знаеш  Peace

Анита, Меи лонг Hug

СтаМ Hug отдавна не си ни  наглеждала Sad

Аз днешният прлъв ден от осемседмичния режим го преправих според продуктите - закуска кисело мляко, обяд извара и домати, защото вчера се прибрахме късно и днес нямах никаква готовност за диетата и единствената белтъчна храна в хладилника ми дето горе-доло ставаше беше извара - така че днес съм на извара  Tired

Джуниор, то е ясно,че отстрани е лесно да даваш съвети  Crazy и на мен ми казваха,че съм си била добре,та дори и +6 отсега  #Crazy ,но нямаше как да ме убедят...нали като се погледнех в огледалото сякаш не бях аз  Whistling сега по си приличам  Crazy

И аз взех да си приличам вече - ми то преди лицето ми беше само едни бузи - нищо друго  ooooh! Embarassed А пък за тялото ... да не говориме  Embarassed Embarassed Embarassed

# 112
  • в резерват
.....и аз след лунуването съм с намаление. Почти 2 кг. ми ги няма. Днес съм започнала първата диета и съм на кисело мляко и плодове. Дано като я приключа още 3 кг. да ми ги няма и да видя шестичка отпред на кантара  Praynig

Пожелавам ви хубав и прекрасен ден, напук на лошото време навън.  Heart Eyes

# 113
Арбанашка кокона, браво за минуса и стриктността  bouquet 

Джуниор, една съседка ми каза да се спра,че не си приличам вече  Joy Joy Joy досещай се,че с нея се запознах бременна в 8ми месец  Laughing +20(от нормалното) по ония времена(докрая на бременността бях +27 началото на 9ти месец,после не съм се мерила още 2седмици  Crazy )...а сега съм +10 от нормалното,но и на +5-6 съм ок  bowuu

Гроздето как ви се отразява?!Аз определено го избягвам...много сладко ми се струва  newsm78

Интересно: http://netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=1234677

# 114
  • Стара Загора
То и аз имам едни познати,които са ме виждали само бременна или току що родила JoyСега като ме видяха неможаха да ме познаят.
 Kaлa  аз днес съм на грозде...вярно,че е сладко,но ще съм само на плодове Wink

# 115
  • Стара Загора
Вижте каква статия намерих за гроздето http://hranene.tialoto.bg/article.php?id=3547 ....така,че яжте спокойно Hug

# 116
  • София
Кала,  Hugинтересно е това за съня, аз съм чувала нещо подобно, а съм забелязала, че като съм на диета много ми се спи / то не че като не съм на диета не ми се спи Crazy/

Памси, Hug и аз си хапвам грозде  Peace

# 117
Памси, мерси за статията  Crazy

Лиде, съня трябва да е пълноценен и достатъчен,но не като в една подобна статия  Joy Joy Joy почвам да се смея преди да напиша  Joy Joy Joy ,че като спиш не ти се ядало,т.е. спиш и не ти се яде,защото не си буден и не се изкушаваш  Joy Joy Joy
Но трябва да спиш достатъчно,за да си спокоен и да осигуриш почивка на тялото си,а то всеки сам си преценява  Peace
Снощи гледахме Код Да Винчи и от полунощ до 8 сутринта на мен не ми стигна  Rolling Eyes ,но аз съм си поспалана де  Mr. Green

# 118
Загърбваме ги съседите и всички останали и ще си слабеем докато можем...
Колкото до гроздето - на мен ми става лошо от него и много се подувам и за това не го ям...иначе...все пак е плод Simple Smile

# 119
  • София
Лиде, съня трябва да е пълноценен и достатъчен,но не като в една подобна статия  Joy Joy Joy почвам да се смея преди да напиша  Joy Joy Joy ,че като спиш не ти се ядало,т.е. спиш и не ти се яде,защото не си буден и не се изкушаваш  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Аз насън не ям , но пък като се разсънувам понякога разни вкусотии Joy Joy Joy Crazy

Аз това изречение дето като не спиш и те тегли към хладилника съм го пропуснала първия път като четох  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт