Страхотна диета за Страхотни тела - 17

• 15 392
  • 307
  •   1
Отговори
# 90
  • Испания и Стара Загора
Добър вечер на всички,
Първия ден мина успешно.Единственото,което обърках е,че на закуска ядох ябълка,а след това през целия ден бях на домати с киселото мляко.Но вече знам,че плода/зеленчука трябва да е един и същ. Grinning
За утре мисля да съм на пиле и домати.  chef
Stelxenаз избрах режима,който е на първа страница на темата. PeaceЕто този

Диета№1
 1ви ден
8 часа кисело мляко + плод или зеленчук
10 часа кисело мляко + плод или зеленчук
12 часа кисело мляко + плод или зеленчук
16 часа кисело мляко + плод или зеленчук
19:30 часа кисело мляко + плод или зеленчук   

2ри ден
8 часа плод + чай
10 часа плод + чай
12 часа белтъчни храни + зеленчук
16 часа плод + чай
19:30 часа белтъчни храни + зеленчук

3ти ден
8 часа кисело мляко + плод или зеленчук
10 часа кисело мляко + плод или зеленчук
12 часа кисело мляко + плод или зеленчук
16 часа кисело мляко + плод или зеленчук
19:30 часа кисело мляко + плод или зеленчук и т.н.

На всички лека нощ и до утре. Hug

# 91
Добро утро, момичета!

Аз се вмъквам тук, само за да пожелая на Друнвала успешен старт! Няма начин да не се сработиш с новия екип, защото ти си най-милия и тактичен човек, който познавам!
На добър час!!!

# 92
  • Стара Загора
Добро утро прекрасни Hug
aspasia  благодаря за кафето-сигурна съм,че ще зареди всички ни с усмивки и настроение през целия ден Hug
 Drunvala  успех в новата работа-сигурна съм,че ще успееш да покажеш най-доброто от себе си Heart Eyes

# 93
  • в сърцето на моето Слънце
Добро утро и от мен Страхотни!
Drunvala, пожелавам ти успех, лек и спорен ден!

Аз вчера си бях много режимна! Диетата ми понася доста добре и ми харесва много. Оказва се че след 90 дневната диета, това е най-приемливият вариант. Нямам търпение и резултатите да започнат при мен!  Praynig
anita29, аз съм на страхотен режим 3.
aspasia, защо не дойдеш и ти при нас и да си се съберем всички тук.  Party
На всички Страхотни момичета, лек ден и спорна седмица(работна)!!!   bouquet

# 94
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,момичета Hug
Drunvala успех в новата работа Hug

На всички лек и режимен ден.  bouquet

# 95
  • София

Здравейте, Страхотни момичета! Hug Hug Hug

Сипвам по кафе и изчезвам, защото нямам възможност да пиша повече, по-късно ще съм по-подробна  Peace

Drunvala Hug успех на новата работа   bouquet

ПП - имало кафе, но аз пия по много  Crazy

# 96
Добро утро , момичета!
Да се 'похваля' вчера хапвах въглехидрати, но различни...на обед ризото, а вечерта варени картофи...не успях да прочета и ...ето какво се случи...
Вече ще знам...принципно смятам вчерашния ден за прегрешение направо, защото хапнах и ядки  Embarassed
Не знам те мазнини или въглхехидрати се водят , но...така се получи

Днес, предивид това, че трябва и едни и същи плодове да се ядат...ще сляза след малко за мляко и сини сливи Simple Smile
Поздрави и целувки Simple Smile

# 97
  • Стара Загора
Junior_J  ще ти се карам Naughty  Mr. Green
Стягай се и бъди режимна Hug

# 98
  • София
Намерих минутка да вляза и прочетох / не много задълбочено Blush / изписаното.

Някое страхотно момиче беше питало за часовете - колкото по-точно се спазват, толкова по-добре и по-голям е очаквания резултат.

С диета № 1 аз свалих първите пъти по 3 кг, а следващите по 2

А за въглехидратни дни - може варени картофи, варен ориз, постни сърми, или пълнени чушки , или някакво ястие с картофи или ориз, без месо  Peace

Аз от днес започвам осемседмичния режим, пък да видиме до къде ще го докарам  newsm78

Кала, Hug много се радвам , че се включи пак Heart Eyes  bouquet

Страхотен ден на всички! Hug Hug Hug

# 99
Ей ме на и мен банда  Grinning

Вчера не успях да допиша  Crazy

Drunvala, СПОРЕН ДЕН   bouquet  bouquet   bouquet  С новата работа едва ли очакват да си на 6 от първата седмица  Peace Така че не се притеснявай да научаваш всичко за 2 дни  Peace

Stelxен, добре дошла   bouquet за храненеията не се притеснявай....аз също преди 9 дори и да съм станала не хапвам,а и часовете са ми горе долу като тези,но определено не ги спазвам  Rolling Eyes ,а ефект имам,така че съм ок    Peace

Момичета е издайте разултати от лунуването  newsm78 Аз съм любопитна,защото на мен не ми действа особено и вече не се и опитвам да го правя  Crazy

Аз след вчерашния тараторен ден съм -0.7  Party днес белтъчен ден  Peace

Страхотен ден  Hug

ПП Лиде, влизам пак в крачка ...Животът продължава....

# 100
  • Стара Загора
Кала на пълнолунието лунувах пет дни и резултата беше -5кг Shocked
Сега лунувах един ден...-0.700

# 101
Ееееееххаааа! - 5 кг Shocked Явно много се влияеш от лунните цикли. При мен са около 2 кг.
Преди година трупах основно на ханш и бедра, сега забелязвам, че зимата качвам и на коремна област. Сега правя коремни преси и едни упражнения, от които пот се лее като за световно. Купих си онзи ден и клин за тренировки, който е за талията, ханша и бедрата. Сега с диетата ще видим какъв резултат ще има Rolling Eyes
Пишете си постиженията, аз след седмица ще докладвам.
Успех на всички!!!

# 102
  • Стара Загора
Аз за първи път лунувах,но май ще започна постоянно,защото има добри резултати при мен Peace
Shirley-Ann  като ти гледам снимката няма нужда да сваляш въобще Peace

# 103
Памси, уоу  #Crazy -5кг  ooooh! чудесен резултат  Peace а ти с колко се бориш  newsm78 направо онемях   Party

Шърли-Анн, 2 килограма са си доста също  Peace браво  Peace

За пореден път се убеждавам,че лунуването не е за мен....само веднъж бях -2,но то беше и начало на диета 1 след период на безобразно хранене+край на МЦ+ вечеря вода  Peace и оттогава съм правила 2-3 опита,но даже никакъв минус  Crossing Arms

# 104
Пам, мерси за комплимента, но наистина имам нужда - наистина не съм пълна, никога не съм била. Обаче зимата (и по принцип като е по-хладно) си качвам килца. Тази снимка е от юли-август, добави още 4 кг и съм си аз Mr. Green
Имам нужда от спорт, мисля че ще се чувствам много по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт