Страхотна диета за Страхотни тела - 17

• 15 420
  • 307
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
Аз днес май започвам да се разболявам-все ми е студено,имам хрема,отпаднало ми е....гадост
Ще пия повече чайчета с лимони и дано се оправя по-бързо...само да не заразя малките,че тогава става лошо Sad

# 241
Ей ме на и мен  Crazy

Честит Рожден Ден Али  bouquet Нека Всички Пожелания се Сбъднат   bouquet

Стелхен,  Hug важното е да се успокоиш пък дори и с издънка в диетата  Hug а кученцето няма ли да се намери  Rolling Eyes

Хайде Страхотни мацки да се стегнем  Peace Няма никаква полза от един изяден шоколад днес,който ни 'подтиква' да подминаваме огледалото  Peace , а и Храната не е по-силна от нас,та това е само храна  Peace   

Днес се лунувало  Shocked аз съм много гладнаааааааааааа  Blush

Наоколо съм  Mr. Green

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 16:05 от Kaлa

# 242
Кала , хубав пост...  Peace
Аз съм на две ябълки досега...мислех да купувам краставица , но ми е студено и ме мързи да сляза до магазина   hahaha
Явно при мене по-силно от храната е само мързелът Wink

# 243
  • София
pamsi , взимай повече вит.С.  А ако можеш вземи си от аптеката маски /като хирургическите / за през устата. По този начин ще предпазиш децата. Peace

Kaлa, стегнах се!  Laughing Днес съм на 2 парчета шунка и две пилешки пържолки на скара. Довечера шунка. Отивам и да поспортувам.

Хубава вечер, момичета! Hug

# 244
  • Стара Загора
Пия фреш лимон и съм си взела фервекс....дано ми помогне,че не ми едно скапано  Sad
StaM ,Junior_J ,Kaлa , lideto70  браво на вас...само такива постове искам да чета вече.....и никакви хапвания извън режимните Peace

# 245
  • в резерват
Здравейте.  Hug
Няколко дни ще съм на път и съответно ще спазвам последователността на дните от диетата доколкото обстоятелствата ми го позволяват.
Иначе съм приблизително стриктна. Но при мен разминаването идва с часовете. И като се замисля съм най-често на 3 кратно хранене.

# 246
  • при моите деца .....
Добро утро!  Hug Hug Hug
Днес да сервирам аз кафето

Вчера бях режимна, а днес ми е млечно / плодов ден!
pamsi, пожелавам ти бързо оздравяване,
ще се постарая да влизам по-често за стимул и отчет.
Хубав ден и много разходки в това слънчево време! Hug  Nature Partly Sunny  Nature Sun With Face

# 247
Добро утро и от мен Hug

Днес ми е много хубав и ведър ден!
По злорадствах над едни снимки на една позната, която меко казано много не харесвам, успях да си направя косата сутринта и се класирах на време на работа - отдавна не ми се бяха случвали такива точности Simple Smile

Вчера ходих на балет и изобщо ...пу пу...Дано не ми спада настроението , че тогава спада и ефективността ми в диетуването Simple Smile
Вчера хапнах 2 ябълки, а вечерта към 7ч хапнах салата от цвекло и моркови с целина Simple Smile
Спазих си суровоядството поне Simple Smile
Пиша го хубав и диетичен ден...

За дне с си взех краставици и ябълки за офиса, защото вчера като ме домързя да сляза до магазина в 6ч стомаха ужасно много ме болеше  Confused

Памси,
да оздравяваш...  Hug
Боби, слънчев ден и на теб...успешен, диетиен ден Simple Smile
Арбанашка кокона, Стам, Кала, Лиде   bouquet Hug  bouquet

до по-късно, чакам виии Simple Smile

# 248
Ей ме на и мен момичета  Mr. Green

Браво за добрия тонус  Grinning Стимулиращо е за всички  Wink

Успешен Страхотен ден на Всички  Heart Eyes

# 249
  • София
Здравейте, Страхотни! wavey

Боби, мерси за кафето.
Junior_J , браво!
Арбанашка кокона, все пак си режимна. Ако не се чувстваш гладна ....и така става. Мен започва да ме боли стомаха /малко к-во храна/ и не мога да си го позволя/ 3 пъти само/.

Лиде, Кала   Hug

Аз също спазих обещанията си за вчера. Бях и на спорт.
 newsm68Днес продължавам.Очертава се довечера едно гости, но не смятам ,че ще ми е проблем. Около мен хората свикнаха , че вече не омитам всички чинии пред себе си и не ми обръщат много внимание. Преди все ме подканяха  като виждаха как сладко  Animal Pig...не спирах да ям. #Silly Rolling Eyes

Хубав ден от мен!  bouquet

Тук съм...

# 250
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Hug

Режимна съм , но нямам време да пиша - много работа, а в къщи компютъра още не ми работи. Cry
По-късно ако мога ще пиша по-подробно, ако не - утре Peace

Боби,Кала  Hug мерси за кафето и стимула   bouquet

Страхотен ден на всички Hug

# 251
ЗДРАВЕЙТЕ, СТРАХОТНИ!

аз се завърнах в нет пространството Joy
много сте писали, има да чета! забързо:

Али, на патерици честит рожден ден!    newsm67

на всички девойки с минуси:    smile3501

хайде да се стягаме,че и аз му отпуснах края...сритвайте ме по Д-то, образно казано, че да се върна в релси!

режимен обяд:

като ви изчета, ще пиша пак!

страхотен  Hug за страхотните

# 252
А къде сте всички в този ден ...
Мей Лонг   bouquet

Нещо...съм мноооого гладна...вчера ужасно ме боля стомаха от това не ядене
изядох двете краставици...не знам...май ще вкарам малко мляко днес

# 253
Джуниор, не е хич добре това неядене поне айрян пий или фрешове  Thinking

Меи лонг   Hug

СтаМ,  Joy Joy Joy