Страхотна диета за Страхотни тела - 17

• 15 404
  • 307
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Аз цял ден съм на риба. Отивам да спретна един чай...

Ето и за вас   Wink        :

# 256
StaM,  Hug супер чай!

Junior, ти и суровоядство ли практикуваш??? как успяваш? #Crazy
за задържането споко, и аз с моите хапове се нареждам на едно от последните места по сваляне на кг.
Да гладуваш обаче е по-зле, ще ти отиде обмяната на веществата в метаболитния ад и оттам не знам как някой може да се измъкне!

Lide, Kala, Boby, Drunvala, Kokona, Pamsi, Stelxen, Ani   Hug

# 257
  • Стара Загора
Здравейте сладурани Hug
Ужасно ми липсвахте днес,но нямахме интернет #Cussing out чак сега го пуснаха Hug
след лунуването съм -1кг Simple Smile
Утре съм на пилешки дробчета и салатка Wink
Лека и приятна вечер Heart Eyes

# 258
  • Стара Загора
Добро утро страхотни Hug
Аз съм добре-оправих се от гадната хрема....и децата са здрави Simple Smile
Хайде да почерпя едно кафе...като най-ранобудната Wink

Успешен и усмихнат ден на всички Heart Eyes

# 259
  • при моите деца .....
Привет и от мен!
pamsi, мерси за кафето, радвам се, че си "победила" хремата и най-важното, че децата са добре.
Аз вчера бях режимна, но и от вкъщи не се включих - мъж ми сваляше програма да гледа любимия си Манчестър (Бербатов вкарал 2 гола) в нета.
Единственото ми отклонение вчера бе, че през деня бях на мляко и ябълки, а вечерта на таратор.
Днес въглехидрати - но още не съм решила какво.
Обичам всичко!
Като гледам сервираното вчера чайче от Стам, та и това не правя - не пия чай!
Днес направих само 60 коремни преси (от понеделник правя по 80) - нещо се чувствам уморена, пък и довечера съм на танци - супер е - изразходваш енергия, но приятно, това е от малкото ми истински удоволствия и единствено мои развлечения - иначе съм навсякъде с детенце! nuts
Това е засега, дано днес севключвам по-често!
Спорен ден!

# 260
Добро утро, драги ! 
 Hug

Как сте? Виждам, събудени и ободрени от кафета и чайчета Simple Smile Аз току-що си пийнах моето...малко по-късно от обикновено,защото закъснях за работа

Снощи завърших вечерта със салата, защото пак така се получи , че излизахме и нямаше как...
Май започвам да осъзнавам, че просто не мога да бъда на диета в която не се ядат салати , защото просто ми е невъзможно Sad
Както и да е Simple Smile

mei long , искаше ми се да съм суровоядна, но не успявам ...и за това вчера хапнах Активия...гладничко е доста Simple Smile
Памси, супер, че си се оправи;а вече - многоб бързо Simple Smile Браво на теб , че можеш да правиш лунната...мен така ме болли стомах тогава , че....само миналата година успях в един горещ, летен ден да я правя, но епитети към 'ден' са всъщност виновниците затова, че бях само на вода Simple Smile
Боби, и тук да те поздравя...радвам ти се за въглехидратите...искам и аззз Simple Smile
Стам, ето пак ми се дояде риба Simple Smile

До по-късно Simple Smile
Отивам да закусвам Wink

# 261
  • Стара Загора
Junior_J досега никога не бях лунувала,но с учудване установих,че точно на фазите нямам апетит и не ми е проблем да съм само на течности.Даже на предната фаза бяхме с приятели на пицария-те ядоха салати,пици,десерти...а аз бях на фреш Mr. Green
Като излизаш на заведения и ти се яде салата,можеш да си взимаш домати с моцарела-идеално е за диета Peace
Браво на всички за режимността Peace

# 262
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Hug

Junior_J  и аз много обичам салати. Аз си падам повече по зеленчуците , отколкото плодове. А от плодовете обичам тези, които са забранени в диетите. Blush Ха, какво да се прави...Все пак си налагам ограничения в периода на диетата. Когато става въпрос на дни , броя и стискам зъби. Flutter

pamsi, радвам се, че сте добре! Мерси за кафето / ама много калорично с тази сметанаааа... Wink /

Боби, къде ходиш на танци? Аз съм на аеробика довечера. bowuu

Кала, Лиде, Drunvala, Stelxen,  Мей лонг , Али  Hug

Хубав ден!

# 263
  • Стара Загора
Страхотни Hug
Черпя едно кафе и отиваме на разходка по магазините Heart Eyes

# 264
Уфф, не съм диетична по дяволите...
И не ми се стои диетична явно...писна ми покрай мен да ядат какво ли не...

Не знам какво ще правя до довечера...В офиса поръчахме ВСИЧКи китайска храна...аз си взех салата от китайски зеленчуци... Sad
Просто ...не ми се говори, ама оставете това, ами не знам какво ми се прави...

Ще ви чета и ако има нещо хубаво покрай мен ще пиша, защото нямам сили и не ми се оправдава за липсата на безволевост от моя страна
Иначе няма смисъл да бъгвам системата
 Peace

# 265
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Hug

Най-после имам компютър в къщи Mr. Green

Почти режимна съм - вчера хапнах малко ядки и чаша бяло вино вечерта Embarassed
Днес съм на круши за закуските и салата от зеле и сирене на обяд, но нещо ми е много гладно  newsm78 - дано устоя  Tired

Джуниър, Hug не се предавай - с тебе сме, Hug ако сега си нарушила режима утре ще успееш да го спазиш!  Peace

Памси, Hug мерси за кафето и приятен пазар!  bouquet

СтаМ, Кала, Боби,  Drunvala, Stelxen,  Мей лонг , Али Hug Hug Hug

Страхотна вечер на всички!

Последна редакция: ср, 01 окт 2008, 18:48 от lideto70

# 266
Junior, стегни се!такъв резултат си постигнала, ако се откажеш, го пращаш да се благослови на оня свят!

не можеш да си представиш как те разбирам! и на мен ми писва да съм на диета без резултат, а около мен да нагъват торти и пици!
но...аз си знам, с хормоните, които пия, или карам на диета, която ми помага да задържа и с късмет да смъкна малко, или качвам главоломно дори от въздуха.

дерзай, задържането е до време. че даже аз имам резултат, а само изчети колко девойки тук по колко много са смъкнали!

с теб сме Hug

# 267
Ей ме на и мен;)

Почти режимна  Crazy с леки отклонения  Mr. Green

Джуниор,почини си малко,но няма гоялма смисъл,защот кат си трупнеш пак и 2-3 килца пак трябва да ги бориш и не си отиват лесно...аз в началото свалих 7,после болна 2 месца и безволева цяла есен и на Коледа бЕх за печене на шишче....и после наново и за да го преборя пак се борих 2 месеца.....съжалих за всичките тъпотии дет бях изяла и не са ми донесли достатъчно удоволствие,за да не се възприемам .......помисли  Peace

наоколо съм май  Crazy

# 268
  • Стара Загора
Ей  Junior_J ....я се стегни и се захващай здраво с диетата...... Wink
Мотивирай се вече-ако сега не свалиш килограмите,които искаш,после идват празници и става още по-трудно да си на диета Hug

# 269
Здравейте, Страхотни!  Hug
Добро утро!  Hug
Вие сте страхотни, ама аз май не съвсем...  Sad
Много ми е трудно да спазвам режима, защото няма къде да хапвам каквото трябва и само обикалям Тропс или подобни заведения и избирам нещо не особено удебелително, а плодовите дни магот да са само в събота и неделя, което пък води до друг дискомфорт  Laughing Прибирам се чак вечерта след 20.30, изморена и озверяла от глад /а и нямам възможност за пиене на много вода през деня/, но пък цапвам една биричка и на другия ден се чудя защо съм с 200 грама нагоре... То, хубаво, ама след 5 дни - резултатът е 1 кг  Sad
Не знам честно казано какво да направя... Не знам и дали да не прескоча за известно време в 90-дневната диета, поне там да опитам... въпреки че каквото и да направя - все няма да е режимно.
Но поне там отслабвах, а тук стоя на едно място /нямам минуси/ имам дори плюсове...
Ще помисля малко...
Съжалявам че за рано сутрин ви написах този малко тъжен пост, ама така се получи..
Много хубав ден ви пожелавам, да е успешен   bouquet
Надявам се, че ще се нормализират нещата при мен. Ще видя какво ще предприема...
Страхотни сте!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт