Страхотна диета за Страхотни тела - 17

• 15 410
  • 307
  •   1
Отговори
# 270
  • Стара Загора
Добро утро сладурани Hug
Drunvala   Hug много гадно,че така се получава при теб......щом няма как пробвай някой друг режим Sad
Усмихнат ден на всички Heart Eyes

# 271
  • при моите деца .....
Добро утро, страхотни момичета!
Вчера бях режимна, а и играх танци (ходя на народни танци, тропкаме хорца, но не съм от Сф) с двете групи (ходя от 6,30 до 7,30, но след нас има още една група и който има сили и желание може да остава - та аз потропках и с втората група.
Лично на мен ми действа безкрайно разтоварващо, релаксиращо - НЕВЕРОЯТНО Е!
Сутринта детенце се събуди с Т - 37,1 - ще я водя на лекар, че в градинката ни има деца с вирусна ангина, а ние вече 2 пъти боледувахме лятото от нея - без видима външна причина, вдига Т, а лекарката открива зачервеното гърло..... Sick
Днес съм на мляко и ябълки, а ако си остана вкъщи ще обядвам и вечерям таратор (обичам го с чесън).
Ще се включвам и от вкъщи, но ми е по-трудно писането - нямам отбелязани буквите на БДС, а ми е качен само БДС, а на сайта на форума ми изчезна кредора Sick
Прекалих с писането!
Хубав ден!

# 272
  bouquet WOW   bouquet

Момичета, не знам какво да кажа!
Благодаря ви за вниманието - много сте мили...пардон - страхотни! В пълния смисъл Simple Smile

Аз вчера...успях да съм диетчна, но отново със салати...За съжеление май и аз като Друнвала нямам тази възможност и по-скоро ми създава неудобство режима, а от там идва и раздразнението ми , защото чувстам , че не мога да съм НАПЪЛНО диетична...
Но аз си нямам регламентирана диета от която отслабвам...просто трябва да ограничавам въглехидратите и обикновено след 7-8 дни салати и млечни...бам...минус сантиметри...
Може би ще си открадна от вас въглехидратния ден- и ще го правя както анализирахме - на принципа на моно въглехидрата - и това да е 10тият ми Simple Smile
Големи разсъждения

Днес е ПрЕкРаСеН ден...много се надявам и при вас да е така...и да има слънчице...
Научихте ме да закусвам...  Hug ...ще гризна една краствичка след малко Simple Smile

Боби, много ти се радвам за танците...Хихих, добре, че си уточнила, че не си в София, защото веднага щях да те нападна с въпроси 'къде' Simple Smile
Памс, ти какъв ден си днес?
Друнвала...нямам какво да кажа...защото се съгласявам и те разбирам напълно..., но не се отказвай Simple Smile

Kaлa, Мей Лонг, Лиде...въобще...без думи съм и трогната и мнооого Ви благодаря
  Hug Hug Hug Hug Hug

# 273
  • София
Здравейте, момичета!  Hug

Чета, чета и си мисля  newsm78 , дали с идването на есента, не се губи мотивацията. Обличаме малко по - плътни дрехи, няма ги презрамките и босите крачета....и изведнъж се примиряваме.
Недейте така  Naughty

pamsi добре го е казала  Peace - ще дойдат празници и после ще ни е още по -трудно. Tired Така,  че момичета, приложете малко повече воля. 14 дни не са чак толкова много. Режима не ни лишава от нищо.

Някои от вас казват ,че нямат възможност за режимни храни. Аз например влизам в ресторантчето до офиса ми, менюто е  "от пиле - мляко ", аз не го прочитам въобще, грабвам пилешката пържола и салата домати или едни задушени картофи + домати и бягам. Party  Може да си носите и от вкъщи. Плодове също. Понякога си взимах и готов таратор на Кенар.

Хей, не се отказвайте! Аз съм жив пример ,че се успява с малко повечко инат. Crazy / Свалени 15-16 кг./

Аз имам -1,5 кг от понеделник до днес. Blush
Ама този килограм все варирааа...до 2 кг. И на мен ми идва да кажа: "Писна ми! ", но няма. Продължаваме заедно! Hug

Весел и Страхотен ден! Peace  bouquet

ПП - Тази мацка на аватара ми, моя любима актриса, страшно ме мотивира. Wink Sunglasses

# 274
Хм, Junior&Drunvala, имам общ въпрос към вас: след съответните ви диети направихте ли си захранването?

StaM, 100%agreed! а и ти вече си ни един от стимулите! Hug
pamsi,  Peace

боби, бързо да ти се оправи детенце!дано не е ангина..

Hug на всички страхотни!

# 275
Не всички диети имат захранване...аз не съм била на строги и изключващи всичко - никога... Simple Smile Може би само при Емилова..., но там направих 15 дни с 5 дни захранване..., а и не исках да отслабвам , а пробвах да си нормализирам хормоните  Peace
Общо взето не съм си връщала килограмите от лятото на миналата година ...максимум 2-3 , а в момента варирам непрекъснато и междувременно се опитвам да сваля още...не знам колко...до колкото мога

И това е цялата история ... за това не съм навита нито на носене от вкъщи в офиса (най-мразя да се зараскарвам с някакви торбички) , нито на жертви и промяна на целия ми график само и само да спазвам стриктно режима...за това избрах Страхотната, като обаче през цялто време в главата ми бяха пустите салати , за които мрънкам само Simple Smile

Явно не трябва да ви бъгвам тук и да пиша Sad извинявайте
Хайде весел ден отново да пожелая... Hug

# 276
Junior,  Laughing не е нужно да се разкарваш с торбички, страхотната лесно се вписва в графици. аз на отиване към офиса се зареждам с млекце и после 3 дни не мърдам от стола  Joy.

може би не се изразих правилно. за мен захранване е да научиш организма ти да обработва са. 2000kcal без да качва, особено ако досега е бил на режим от 500!не съм специалист, но е много възможно това вариране на теглото да е точно такъв период: нормализираш обмяната на вещ-та. после може пак да минеш да диета с резултат!

btw,като ти се хрускат салатки, хапвай! най-важното е да си слушаш тялото, а не да кажеш: не съм нарушила еди-коя-си диета!

уф, дълго стана. стига спам.
 Hug Hug

# 277
# 278
  • София
Боби, дано детенцето ти да се оправи бързо!

Junior_J , ама моля те, стой си тук. Hug  Яяяя , какъв хубав чай си сервирала.  bouquet

И аз мразя торбички, но каква чанта имам ... Joy

mei long  Hug

Тууук съъъм  bowuu

# 279
  • Стара Загора
Боби,бързо оправяне на малката Hug
Аз тъкмо се наядох-хапнах си бобена салата.....отдавна не съм яла боб и да видим организма ми как ще го приеме newsm78....ама неможах да се стърпя....обожавам зрял боб/готвен на салата/  Embarassed

# 280
  • София
Пих чайче, а вие?  Party

И да ви кажа аз съм си    Wink , само смених малко визията.  Laughing

Приятна вечер , мили и Страхотни момичета! Hug

# 281
Ей ме на и мен;)

Боби, бързо оздравяване ви пожелавам  Praynig Praynig Praynig

Памси, добре ще го приеме организма  Peace бобовите са газообразуващи(ей,как научно се изказах  Laughing Joy Joy Joy Joy Joy )

Ооо, СтаМ, нова визия  Mr. Green

Покрай ваш'те чайове може и аз да пропия  Whistling

Лека вечер  Mr. Green

# 282
  • Стара Загора
Добро утро сладурани Hug
Аз съм си режимна-вчера обаче минах без вечеря...боба ме засити доста и нямаше смисъл да ям като не съм гладна Peace
Днес ще съм на зеленчуци Wink
Айде за разбуждане

# 283
  • София
Добро утро, Страхотни! Hug

Кала  Wink

pamsi , мерси за кафето. Grinning

Лиде, къде си?

Аз съм режимна. Много се изморих нещо. А и се поразболях. Сега ще увелича чая.

Днес ще бъда на задушени картофи /примерно...не знам още/ + салата домати.

Хубав ден!  bouquet

# 284
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Hug

Ето ме и мен - вчера бях цял ден в движение и цял ден си похапвах по нещо Embarassed  - утешително / вчера се измерих и след толкова време почти напълно стриктна бях малко над 71 кг, а очаквах даже шестичка да видя / #Cussing out
Днес кантара се оказа по-благосклонен - 70,500 съм си както и миналата седмица.
Днес не съм много режимна, но поне не прекалявам като вчера  Crazy

СтаМ / Maryse  Hug, ти изцяло си се променила , но те познах по писането  Heart Eyes

Кала, Памси, Меи лонг, Боби, Джуниър, Друнвала, Стелхен, Стела и всички останали Страхотни момичета Hug Hug Hug

Страхотен следобяд на всички! lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт