Страхотна диета за Страхотни тела - 17

• 15 407
  • 307
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте и от мен!!! Записвам се да следя темата, защото съм от отбора на отслабващите. Две седмици глад и мизеря, а резултатът е незадожолителен - нямам оправдание не съм в МЦ. Уфф, направо се отчаях, но за първи път не се отказвам. Сигурно това ми е изпитанието Party
От уре започвам Вашият вариант на диетата. Стискайте ми палци, че много лесно се отказвам - много съм вятърничева и затова съм пухкавичка.

# 286
Ох, че гадни правописни грешки правя з тази кирилица. Ша ма извинявате... Embarassed

# 287
  • София
double hot , добре дошла!  Grinning Peace

Лиде   Heart Eyes  А ако знаеш как чакам тази твоя 6-ца...наистина.Стискам палци , другата седмица да я видим в лентичката. Peace

Junior_J , къде изчезна? Липсва ни компанията ти. Hug

На обяд хапнах по план. Довечера мисля да отида на гимнастика, въпреки гадната хрема, пък колкото мога, толкова.... Thinking

Тук съм. bowuu

# 288
Хей, здравейте!
И аз минавам на ВсИчКи да пожелая прекрасен следобед!
На вън е просто приказка...и нямам търпение да свърша работа...
Днес съм режимна...но вчера и аз съвсем си се утешавах...нервно ми е някакво, но определено съм добре...

Радвам се за вашите режимности - пак си записах на телефона, че от днес 10 дни съм диетична и нисковъглехидратна- на 10тия ще карам ден с мляко, ябълки и еднакви въглехидрати като в първия вариант

Хайде дано не ни спада патоса
Хубав ден засега!  Peace

Maryse
,   bouquet пак си много хубава ! И си просто страхотна с тези гимнастики и всякакви раздвижвания - чакам си един анцуг, който си поръчах...и от понеделник съм във фитнес залата

# 289
Леле, как ги правите тези работи с гимнастиките Shocked Аз нямам кога.
Сутрин тръгвам в 7.20 за работа и вечер се пребирам в 19.20. Следва манджичка, салатка за мъжо, после да вдигна , да измия и направо в леглото.
Ако някой ми даде идеи за гимнастика пред печката например Laughing, бих опитала. Всъщност шегата настрана, но ако някой знае упражнения, които могат да се правят при тази натовареност - да ме светне.

# 290
Здравейте, страхотни!

double_hot,  Hug. с този ритъм  Crazy мога да ти препоръчам само да ходиш пеша до работата и обратно....през ден Grinning.
минавам да се похваля:
режимна съм!досега..довечера не знам Joy
и причината: почерп за р.д.:

а за режимните:

весел петък, страхотни!

# 291
  • София
Охооооо , mei long  Hug ЧРД! ДА си жива и здрава!
Реализирани мечти, много късмет, море от Любов!
  bouquet Hug

Junior_J   Hug

Приятна вечер, момичета! И весел уикенд! Grinning

ПП- Много ме мъчи хремата и няма да ходя в спортната зала... Confused

# 292
  • Стара Загора
Честит рожден ден! С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си; смелост - да ги осъществяваш; търпение, за да ги постигаш; и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

# 293
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Hug

Най-после се добрах до компютъра  Whistling

Меи лонг, Hug честит рожден ден! Много здраве щастие, късмет , успехи, любов и Страхотна фигура! newsm10

Днес не сме пили кафе: 

И почерпка - диетична, защото си имам кростренажор  newsm44 newsm39

Сега вече няма да имам оправдание да не си го ползвам по предназначение  newsm62

Maryse   Hug благодаря ти за милите думи и подкрепата   bouquet Дано бързо ти минава хремата  Hug

Джуниър, Hug радвам се да те видя пак в Страхотна режимна форма! thumbsup

Кала, Боби, Памси,  Друнвала, Стелхен, Стела и всички останали Страхотни момичета Hug Hug Hug

double hot   welcome добре дошла и успех  newsm10

Страхотен ден на всички! Hug

# 294
  • Стара Загора
Здравейте страхотни Hug
Как сте?
Лиде честит кростренажор .... със здраве да си го ползваш Hug
Аз съм си режимна-днес съм на варен ориз Peace

# 295
  • София
ПамсиHugмерси.  bouquet  Браво за режимността. smile3501

И аз досега съм режимна - закусих кисело мляко, обяд/след малко/ - варени яйца и салата от зеле. До довечера още по веднъж от същото  Laughing
Утре ще съм на зеле и моркови, а от понеделник започвам втория етап от осемседмичния режим - трябва да погледна какво беше там. newsm78

Приятен ден!

# 296
Мей Лонг, Честит Рожден Ден   bouquet   bouquet   bouquet
Здраве и Обичай Себе си   bouquet  bouquet  bouquet

Лиде, честит ти кростренажор;)Дано го позлваш честичко  Peace

Браво на режимните  Grinning

Ако някой има желание да пусне нова тема,защот сме на 15 стр...ако не аз ще я пусна,за да не ни порицаят  Crazy

# 297
  • София
Покарах 15 минути / то не било лесно  Crazy/ изразходих 89,8 калории  newsm39
Хапнах режимно - кисело мляко и портокал, а за вечеря пак зеле и яйца като на обяд  Peace

Кала, Hug днес и утре имам много голяма конкуренция около компютъра, така че ако ти можеш пусни нова тема   bouquet

# 298
Лиде, ами хич не е лесно,а и доста обезкуражаващо ако гледаш калориите  Crazy аз не знам доколко е верен разхода на калории  newsm78 важното е да се раздвижиш ти и да събудиш метаболизма!

Тема довечера ще пусна....надявам се някой да ме изпревари  Grinning

# 299
  • Стара Загора
Добро утро страхотни Hug
След вчерашния оризов ден съм -1кг...много съм щастлива Party
Вие как сте?
Друнвала къде се загуби...наминавай да ни виждаш и пиши как си Heart Eyes
айде по едно кафе за рзсънване

Общи условия

Активация на акаунт