Юлче, миличко,игриво, ах, защо си толкоз диво?

• 13 602
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Марти  Hug, знам го това ,веднага й сложих вестник намазан с олио и явно е имало ефект,въпреки че не трая така повече от 1мин.
Съвета за банята от Масларски е много ефикасен, много вечери съм правила така преди да си легне Ева и спинка много по спокойно ,без хъркашо носле и гърдички.

# 256
Марти,като ти чета постовете все едно аз ги пиша.  hahaha И аз все лавирам между леченията и минавам през всякакви етапи.Днес бях при хомеопата,утре ще взема лекарствата.Добре,че живее до брат ми,той да ги взима,че не съм мобилна.Но сутринта ми се стори влошен Никола,имаше гъсти сополки,беше нервен,кашляше и се давеше.Човекът ме успокои,че не е от гърдите,а от секретите ама аз като се уплаших и беж на уши,нос,гърло.Ако Масларски ми беше наблизо и при него щях да отскоча.  Embarassed
Но ми е трудно без подкрепа,сама взимам решения за всичко.Спестявам леченията,перипетите и методите на таткото,че той все ме критикува и ме натоварва в момент,когато не ми е до това.
Ели,честито прощъпулниче на Коки!  Hug
Има хора без грам подход.Не разбирам как тая жена има подход към децата като към възрастните няма.Те знаят че и за нас-майките е стрес.При нас и цяла година можеш до обяд да го водиш само,позволяват и играчки да си вземат.Но дотук с хубавото-гледат филмчета по цял ден на едни столчета и това ме влудява.Носим всеки месец тоалетна х-я и други,а нямат в тоалетната.Няма кой да им избърше сополите,хигиената е отврат и вместо да ми дърпат напред детето...Замислям се за смяна на градината,притеснявам се че догодина и Никола ще е там.Та тия лелки са повечето с ниска култура,елментарни и им подвикват на ма и бе.
Дано утре е по-добре за вас,хубаво е втория шанс,но и да си търсиш най-доброто за детето.Ако трябва го премести в друга група с други лелки.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 20:11 от Ianamama

# 257
  • sf
Ели,честито прощъпулниче на Кико!  Hug

КИКО  си е мой, на ели е КОКИ!

вижте мойте маймунки как спят http://picasaweb.google.com/donsyy/Atanasovi#5251476496125431346

# 258
Ееее,Донсита винаги на пост!  hahaha
Поправих се.
Като близначета са Вики,много сладки!Ама много рано заспиват бе!Браво де!

# 259
  • Варна
Вики , много мила картинка са. Да са ти живи и здрави!  Hug
И сега конспирацията ми  Laughing Оказа се днес, че само аз от цялата детска градина не знам , че дядо му на Павчо е в ББ.  hahaha Така е като не ми остава време да пия кафе с другите майки  Crossing Arms
Хриси и аз съм така с дрехите на децата.Забранила съм на всички/близки/ да ми подаряват дрехи.За празниците само играчки.
Ели представям си как ти се е свила душата.И аз все се опитвам да се поставя на тяхно място.Не им е лесно.И аз съм за втория шанс  Peace
Уф и още щях да пиша, ама пуста старост нерадост  Rolling Eyes

# 260
  • София,
bubulechkata приеми и моите съболезнования за дядото, вечна памет! Flowers Rose Flowers Rose

ЧЕстит рожден ден на Йоанна на патерица!  bouquet  bouquet  bouquet

Ели,честито прощъпулниче на Кико!  Hug

И от нас също! Hug Hug Hug

вижте мойте маймунки как спят http://picasaweb.google.com/donsyy/Atanasovi#5251476496125431346
ДОнси много са сладки, и моите често заспиват даже гушнати, ама все не успявам да ги снимам, че е тъмно в стаята и ме е страх да светна да не ги събудя! Hug

НА нас пък ни подариха едно много сладко якенце уж е есенно, но е доста дебело и ще става и за зимата, а и най подле успях да и намеря елечета - чак в Пазарджик, и са много сладки! А днес в един магазин тук при нас наблизо заредиха с обувчици и ботушки, много сладки, ама какви ли не и сега вече ме е яд че избързах и и купих вече, харесах и поне три чифта ботушки и ми направи впечатление, че доста височки ботушки вътре с пух бяха много по евтини от есенните обувки и двете са на КАпчица! Hug Странно? newsm78 Ама вече няма смисъл да купувам повече обувки, изрових и едни от баткото, които са чисто нови и стават в момента и за нея, като ботушки са вътре с пух, та по добре да ги износи тях, то зимата в студа къде ли ще ходим толкова!
Герка радвам се че малката се адаптира добре итя в яслата! Hug
Ох Вероника е нещо кисела и само ми виси по ръцете,а ми е трудно да пиша!
Иве и аз съм за новия ник! Hug
И какво беше още забравих, а и за ваксините - противогрипните! Hug Давам на баткото всяка година есента бронховаксом и не ми боледува зимата, а аз от както се ваксинирам всяка зима също боледувам по малко и най важното, че успявам да се оправя с  фервекс, а не стигам до антибиотици всики пъткакто преди! Hug

# 261
  • sf
Това е от снощи, иначе към 9 заспиват. вече са по леглата ,но преди това имаше следното http://picasaweb.google.com/donsyy/Atanasovi#5251500020233331618
/ само не гледайте фона/  hahaha

# 262
  • USA
Донси, много добре си ги синхронизирала.  hahaha

Иве, за твоя ник голямо гласуване падна. Както и да се кръстиш за мен си си все ти.

Кристиан и той е на ясла днес за пръв път сам за половин ден.  Confused

# 263
  • София
момичета пак набързо ви изчетох моля да ме извините
благодаря ви за милите думи, но тази женица явн ое чещит. бях на родителска среща и се държа достатъчно надменно с всички а на моя лек опит за стопяване на леда се държа като слон в стъкларски магазин. така че прошка няма- в смисъл че смятам изобщо да не й мълча на крайно тъпите и неуместни забележки, нито ми е нивото нито на нищо. за децата явно се грижи добре, съдейки по реакциите на другите майки, та това не мисля в момента да го оспорвам, нямам "материал".
коко бил ял една филия хляб днес, което не ме притеснява - просто да опитват да му дадат понеже той така яде, като опита първо няколко лъжички, ама кой да ме чуе. утре ще обясня на другата сестра, белким тя успокои конете че съм събрала и не ме пуснало.
направих й бележка че сока му е непипнат и като ен яде поне да пие, но не получих отговор директно. иначе менюто им е общо взето добро, ама ако папкат от него.
базата е добра, а и сега се разбрахме да съберем между родителите пари за купуване на разни неща- очевидно е практика този вид дарения, понеже наистина с тези 40 лв такса няма как да стане.
та сега съм една идея по-спокойна, мисля утре да опитам цял ден да го оставя и да ги помоля да ми звъннат около 13 ч да видим как е. Rolling Eyes
оплаках ви се сори за фермана Blush Heart Eyes
вики, кико как е на ДЯ? Peace
лека на всички, труп съм и отивам да спя Confused

# 264
  • София
Ели, дано утре са по-добре нещата при вас, а на теб - повече спокойствие. А събирането на допълнителни пари от родителите си е съвсем нормално нещо, вече дори и в училище.
айка, два пъти питаш за номера на обувки и аз все забравям да се изкажа.  Blush Всъщност, не знам точно какво да ти кажа  Laughing имала към случаи, в които Софи буквално ми е "прескачала" някой номер обувки. Това с растежа на крачето си е доста индивидуално. На Ири, напр. й расте доста бавно, а и върви с по-малък крак. В момента все още е с 18 номер и аз също умувам кой номер ботушки да взема, но мисля, че ако вземеш 2 номера по-големи ще бъде ок.
дундурелке, Иринка не е на ясла.  Joy Говорех за кака й.
Уинкс, какво стана? Взе ли Криси от ясла? Как е минало?
И аз съм на мнение, че добрият вкус се възпитава от рано. Много се радвам, че основната госпожа на Софи в ДГ държи на това, както за предметите, които ги заобикалят, така и за личния пример, който тя им дава. Никога не съм я видяла зле облечена, чорлава или нещо й да не й е наред. Винаги е в безупречен вид. За разлика от 5 -те учителки, които се смениха на мястото на 2-рата госпожа.  ooooh! Сега дойде 6-та, чак не можем да повявраме и да й се нарадваме, изглежда нормално, не е повлекана и невротичка, на всичкото отгоре е художничка. Дано се задържи.  Praynig
БутиJoy сега да видим как ще уредите влизането на бабата на Преско в ББ.  Joy

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 23:59 от Герката

# 265
  • USA
Кристианчо днес поревал на влизане. Баща му каза, че започнал да реве още като са паркирали, явно вече знае какво следва и познава мястото. После е играл предимно. Бръкнал си в устата и повърнал  Crazy Той това и снощи се опитваше да го прави, дано вече да не се опитва. Поне като са го взимали не е ревал. Simple Smile Не е спал, а той все още спи сутрин. Може би тъкмо ще свикне да спи по веднъж на ден.

За обувките Кристиан е 22 номер, взех му затворени 23 с идеята да издържат до март.

Ели, много ти се е насъбрало явно. Тази жена явно е доста ужасна. Дано да е добре с децата. За яденето си мисля, че ще свикне Коки. И Кристиан много се назландисва, но в яслата мисля, че ще промени навиците.

Този уикенд най-накрая гледах Секса и града (филма). Идеален за видео. Много дълъг ми се видя, първата половина си беше направо скучна, после стана по-интересен.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2008, 00:16 от Winx

# 266
  • София
Днес в квартално магазинче видях един комплект зимен за общата цена от 54.00лв( на КАРА),затова май съвсем ще се откажа от Маракуита Laughing

Кое? (Не че ще купя бебешки комплект за 54 лв., ама не пречи да разгледам магазина...)

# 267
Кати, магазинчето се намира в безистена на Маркет Европа и защо няма да купиш бебешки комплект за тези пари( той всъщност не е бебешки, за над годинка е )
Марти Hug, до болка познати мисли , когато Ева се разболее,аз се лутам насам натам с какво да я лекувам , кой лекар да последвам ,и ако няма подобрение след взето решение от моя страна,направо полудявам,нещо ме задушава при мисълта не обърках ли неща аз самата.Казват майката знае кое е най доброто за нейното дете, аз обаче често се чудя така ли е наистина.Радвам се че Никола е добре и тревогата ти е била неоправдана Heart Eyes
Значи Марикита се казва марката Rolling Eyes,аз пък как го четях Laughing

# 268
Кати, пропусна кафето. Хайде да те отменя  Wink
И на мен ми се свива сърцето като ви чета с тия ясленски проблеми. Дано по-бързо свикнат дечковците и лелките да се държат добре. Аз преди седмица бях оставила Мимко на баща му и той по едно време се сетил за мен и половин час ревал. После като се върнах поне 10-тина минути ми се гушка. Въобще незнам как ще е с яслата  Crazy
Хайде лек ден за сега. Ето и малко снимчици :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=291120

# 269
Добро утро!
Дано се адаптират бързо де4ицата към яслата  Peace ,4е като ви 4ета ми става мъ4но,ама и много приятелки имат съ6тия проблем.Аз за това до другата есен 6те 4акам,пък и 4акам нова работа,ама 6те видим кога 6те е .

Общи условия

Активация на акаунт