Световната икономическа криза или каквото там се случва в момента

• 81 997
  • 1 312
  •   1
Отговори
# 60
Merry, благодаря за линка! Вярно Че 1500$ са смешна цена за каквото и да било жилище, където и да било, но мен повеЧе ме уЧуди информацията за Калифорния. Мои познати преди известно време ми обясняваха Че там пазара не бил засегнат и цените много бавно спадат, а тук сега пише съвсем други неща. Явно ситуацията се променя много бързо.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 00:13 от Vjara

# 61
Vjara, нещата не могат да се тълкуват еднозначно. Калифорния е с население над 35 млн., а също и изобщо не може да се сравнява с Мичиган. Със сигурност има места в Калифорния, където цените падат, но има и такива, където си държат нивата. Аз гледах, че в Мичиган има и къщи по 500 долара, но са след пожар (сигурно умишлен), както и ако са в някое гето и без пари не бих ги взела.
Има и нещо друго, сега четох, че и тук в Манхатън щели да започнат да падат. Даже и драстично да спаднат, на мен пак ще ми се струва  неосезаемо - ако е примерно от 2 млн. на 1 млн.

# 62
eagle, права си по принцип, но моята информация беше точно за градовете цитирани в статията, затова се учудих.

А я вижте какво става и в континентална Европа. Днеска съобщиха за първите банки изпаднали в сериозни затруднения. Белгийска, в която всеки втори белгиец имал сметка и немска. А само до преди седмица ни обясняваха колко е стабилно положението тук... Rolling Eyes

# 63
eagle, права си по принцип, но моята информация беше точно за градовете цитирани в статията, затова се учудих.

А я вижте какво става и в континентална Европа. Днеска съобщиха за първите банки изпаднали в сериозни затруднения. Белгийска, в която всеки втори белгиец имал сметка и немска. А само до преди седмица ни обясняваха колко е стабилно положението тук... Rolling Eyes

Положението в Европа изобщо не е стабилно по отношение на банките.
Още в началото на годината изгърмяха няколко немски банки от малките, които са участвали в изкупуване на лоши кредити от жилищния пазар в Щатите. Тази банка, която днес изгърмя е от по-големите и участваща в главния борсов индекс, което предизвика крах в акциите на всички останали големи банки.
Тепърва лавината почва и доста прикрити операции ще излязат наяве.

# 64
  • Bristol
А я вижте какво става и в континентална Европа. Днеска съобщиха за първите банки изпаднали в сериозни затруднения.
Ако не се лъжа, правителството във Великобритания началото на годината спасява  Northern Rock от фалит. От тогава паундът е започнал да поевтинява. А преди няколко седмици, за да спасят от фалит HBOS, притежател на няколко банки, между които Bank of Scotland и Halifax, се наложи да бъде купен от LloydsTSB  Rolling Eyes

# 65

Новините от  Норвегия. Тук не се усеща особена криза, защото банките тука имат  0 %  заем от Централ Банк. Затова икономиката тука за сега е стабилна. Единствено се качва  проценат на лихвите, и то с много малък процент.

Момичета, препоръчвам на всички да гледате филма" Езотерик Адженда" ...тогава ще ви стане ясно, че всичко в Америка е планирано.Абсолютно  всичко! Като се почне от  всякакви там атентати,фалиране на банки и разнасяне на бактерии и зарази, Спин и т. н.  Всичко това  е с цел да  доведе за значително намаляване на населението на земята.

Всичко върви по  техен "план график" както се казва Wink За хората, които са информирани , не се чудят защо това се случва сега и не се учудват  на  всички тези кризи, защото тази финансова просто  криза е предвидена много отдавна...И всичко е с цел, разбира се. Ще рязберете сами защо?

Само една банка НИКОГА няма да фалира...и това е  Тhe Central Bank. ТЯ държи  парите на ВСИЧКИ банки посвета.Изключение правят Норвегия и цяла Скандинавия. Горе съм обяснила защо.

Шепа хора ръководят и въртят целия свят на малкия си пръст. The New World Order е на път да се осъществи...ако хората продължават в същия дух...тоест  " да спят"  както се казва във филма.  Rolling Eyes 

Сега се говори за бактерия от която хората умират по целия свят. В Америка  е най- много, ососбено в някой щати.  Никакви антибиотици не могат да се преборят с нея. Което е поредното доказателсво, че населението ни ще намалее. Тези изроди няма да се спрат пред нищо...ще става все по-лошо. 2012 наближава и полжението наистина  е много сериозно... В филмчето всичко е обяснено, много ясно и подробно. Peace

Това за което говоря тук не е някакава пропаганда, нито пък аз съм луда, просто е самата  истина, за която повечето от населението на Земята не знае. Но който търси намира- е казано.

Инфомацията е била укривана  доста успешно...до сега! Но идва време и света започва да разбира за тази Дяволска Конспирация...наречена "The New World Order".

А ето го и филма...

А ето и филма за  New World Order    

След тези два филма, всичко ще ви се проясни... Приятно гледане и "събуждане"! Peace

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 20:14 от ЧервеноВинце

# 66
  • E-CLM & CH-VD
Винце, заинтригува ме с тази бактерия  Thinking, някакъв линк имаш ли?  newsm78

# 67
Ще ме проЩаваШ, но  hahaha  hahaha  hahaha

# 68
Ще ме проЩаваШ, но  hahaha  hahaha  hahaha
Мила, нали знаеш, че най-добре се смее този, който се смее последен... Wink   Който има" уши да слуша, който има очи да вижда". Филмите не съм ги измилслила аз... Wink Така че Татьяна, ти си се смей колкото си искаш, то си е за тебе. Laughing

Вес за това доста  се говори тука по новините и вестниците. Наистина е стряскащо , все повече хора се заразяват и умират.

Бактерията се казва MRSA  . Ето ти линкoве...

VIDEO CNN... Кликни  на Play за да гледаш видеото

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/woman/health/article1279834.ece

http://www.revolutionhealth.com/blogs/valjonesmd/deadly-bacteria-mrsa-15731

http://pediatrics.about.com/od/childhoodinfections/a/staph_infection.htm

http://www.kidsgrowth.com/resources/articledetail.cfm?id=2064

А този е на норвежки и се казва "Бактерия Опасна за Живота".

http://www.aftenposten.no/fakta/innsikt/article2679084.ece

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 21:12 от ЧервеноВинце

# 69
Името ми е Татяна, ако оби4аШ. И ако твоята апокалипти4на теория се окаzва вярна, нали няма да има последни, та по добре да се смея сега  Laughing

# 70
Името ми е Татяна, ако оби4аШ. И ако твоята апокалипти4на теория се окаzва вярна, нали няма да има последни, та по добре да се смея сега  Laughing
Извинявай...Татяна Peace Не знам, ама на  финала да не ти дойде някак си  " изведнъж и изненадващо".  Laughing

Аз просто поднесох информация защо се случват тези финансови кризи, болести и трагедии  и какво ще се случва за в бъдеще.   

От тук нататък всеки да си прави изводи.  Peace Препоръчвам ти преди да се смееш тука, да изгледаш филма и тогава да коментираш.

Ама  хич не е смешно даже...

# 71
Блажени са вярваЩите  Joy

# 72
Абсолютно не е ставало въпрос за  някакв вяра, Татяна. Това са  неоспорими факти за световни  организации, които съществуват реално. Това, че ти не го разбираш, е отделен въпрос, защото не си гледала филма.  Laughing

Избора е личен.  Можеш да си се търкаляш от смях тука, без да е никак смешно...  и обратното,  може и  да бъдеш малко по осведомена...Ти си избираш сама.

# 73
  • Там,където се събуждам щастлива.
По принцип вярвам в плануваните неща в световно ниво и не бих се изненадала вече на нищо.

# 74
  • Bristol
Сега се говори за бактерия от която хората умират по целия свят. В Америка  е най- много, ососбено в някой щати.  Никакви антибиотици не могат да се преборят с нея. Което е поредното доказателсво, че населението ни ще намалее. Тези изроди няма да се спрат пред нищо...ще става все по-лошо. 2012 наближава и полжението наистина  е много сериозно... В филмчето всичко е обяснено, много ясно и подробно. Peace
За MRSA  се знае отдавна, това е стафилококова бактерия. Аз поне бях чула за нея доста отдавна, а не СЕГА. Не случайно на запад лекарите свеждат лечението с антибиотици до минимум, въпреки че много от българите се тръшкат, че всичко тук лекували с парацетамол. От злоупотребата с антибиотиците са се получили стафилококи устойчиви на тях, това е медицинското обяснение. Дали тази мутация са я получили в лаборатория или в естествена среда, в следствие честа употреба на силни лекарства, това вече е много трудно да се каже! Аз лично не бих се обвързала с подобни крайни заключения  Crossing Arms По-скоро би ме заинтригувало, ако намерят лекарства, с които да се справят с нея и болести като спин, рак и тн и тн.

А иначе тук по ТВто официално си го казаха, че е абсурдно фирма на нивото на HBOS да бъде пред фалит и че явно е спекулация на пазара, но ситуацията предразполагала за подобни спекупации.

Общи условия

Активация на акаунт