Мами в БЕЛГИЯ - 6

• 17 016
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
Жеже, не знам дали си със същата клавиатура като моята, но ето как се справям аз със сложните букви:
Ш- ctrl+alt+4
ш-ctrl+alt+5
щ-ctrl+alt+$
Щ-ctrl+alt+à
Ч-ctrl+ alt + =~ (трите ги натискаш едновременно, важи и за по-горните) и Espace

# 106
Жеже, не знам дали си със същата клавиатура като моята, но ето как се справям аз със сложните букви:
Ш- ctrl+alt+4
ш-ctrl+alt+5
щ-ctrl+alt+$
Щ-ctrl+alt+à
Ч-ctrl+ alt + =~ (трите ги натискаш едновременно, важи и за по-горните) и Espace
леле мерси много , много съм зле , а къде е иу -то ако ме разбра /предпоследната буква в азбуката /  Embarassed

# 107
Вие не сте ли с френски клавиатури?  Thinking

При мен ю-то е на средния ред букви най-десния клавиш, точно до ентъра. А преди нея е ш  Peace

# 108
еми явно не , и аз не знам каква е тази клавиатура , фламандска може би  Wink

# 109
 оффф, сетих се за това "ю", ама вече бях публикувала отговора. Ето ги и тях:
Ю - ctrl + alt+&
ю - ctrl + alt+ <
  Wink kak се радвам, че и аз помагам

# 110
мерси много сега остава и да ги науЧа

# 111
фламандска може би  Wink

Не се сетих  Laughing

# 112

Jeje, Важното е,че детето ти няма да расте в държава без никакви предмиства,а ще има блестящо бъдеще! Simple Smile

е 4ак пък толкова , не си мисли 4е като си в 4ужбина бъдеµето ти е блестяµо
Със сигурност по-добро от това в България  Peace
Това е моето мнение и не ангажирам никого с него.

# 113
  • Belgium - BG
Я и аз да се разпиша за тази седмица, че утре заминавам в командировка в Италия до неделя. Оставям двамата герои да се оправят сами в кьщи и леко сьм се изнервила Grinning Последният пьт като ме нямаше, я беше завел на ясла с пижама под дрехите... И разни подобни случки Mr. Green
А София е от една седмица без памперс - нито денем, нито нощем и всеки пьт треперя какво може да свьрши Laughing
Та така, после ще разказвам забавни случки Heart Eyes А сега за компенсация отивам до един авто сервиз да сменям гумата на колата че нещо изпуска Mr. Green

# 114
Здравейте на всички,моля ви мили май чета помагайте че направо треска ме тресе.Съпругът ми е одобрен за работа в Белгия.Фирмата е българска,в този случай трябва да ни издадат разрешително за работа и изобщо какви документи се изискват,защото доколкото разбрах май само договор предлагат.Благодаря предварително.

# 115
  • Overijse, Belgie
Здравейте на всички,моля ви мили май чета помагайте че направо треска ме тресе.Съпругът ми е одобрен за работа в Белгия.Фирмата е българска,в този случай трябва да ни издадат разрешително за работа и изобщо какви документи се изискват,защото доколкото разбрах май само договор предлагат.Благодаря предварително.

Разрешителните за работа се издават на името на работодателя. Той трябва да кандидатства за тях в общината. Т.е. работодателят осигурява разрешителното за работа.

# 116
Разрешителните за работа се издават на името на работодателя. Той трябва да кандидатства за тях в общината. Т.е. работодателят осигурява разрешителното за работа.

Peace
и честито  Simple Smile

Вчера бяхме до зъболекаря Иван, да споделя - направен е ремонт навсякъде, всичко е чисто ново, супер обзаведено, оборудвано. Работи добре, взима малко, усмихнат, доволни сме  Peace

Новаа сега е в Италия, аз не съм ходила. Особено до Рим много ми се ходи, имам една приятелка там, трябва да се организираме да идем някой ден. Браво за памперса, ние още си го влачим  Tired

Момичета, ние днес подписваме, купихме апартамент, да ви се похваля  Blush

# 117
  • Overijse, Belgie
Честито, Блонди!!! Страхотна новина!!!

Ние още берем ядове с нашия апартамент в София, който още не е готов, ама и това ще стане де...Само дето искахме от миналата нова година да го даваме под наем, а той още има само баня и тоалетна Sad

# 118
Мерси  Hug То не е сто процента сигурно, заради кризата в банките в момента. От Централата могат да не одобрят пускането на кредита. Засега е ок, но окончателен отговор няма от тяхна страна, та ще видим...  Thinking

Ще стане, рано или късно вашия. Важното е, че го имате  Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 окт 2008, 11:42 от Блонди

# 119
Честито Блонди! Наистина страхотна новина.  Ще черпиш   Wink

Общи условия

Активация на акаунт