на летящото килимче да се качим и Земята да обиколим-87 арабска

• 21 726
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
Шехи, и аз точно чух за атентата.. Дано няма наши хора пострадали!!  Praynig
Днес гледах по ТВ2 - Без багаж ли се казваше предаването... за Египет даваха. Много хубаво, тъкмо сядахме с мама да вечеряме, вдигнахме една наздравица "За Египет", а тя каза - "Ето, вече го видя, кому е нужно да ходиш??!!"  Joy

Елип, ще те черпя кафенце, пък ако е рекъл Господ - и на живо!!  Mr. Green

Тити, не ми харесва това с килограмите.. нито пък с дрехите. Този мъж те гледа като опаковка... И аз не съм добре с килограмите, ама даже моя ми казва, че такава ме харесва, никога не е споменал за това да отслабна или подобно нещо. Имам доста приятели- и мюсюлмани и християни, ми не са ми правили забележка. Не знам - според мен добре е да преосмислиш тази връзка.  Hug

bouquet

# 151
СПОРТИ трогна ме  Hug,добре сме на около 10 км от нас е-квартала е основно шиитски-сега там живеят основно ирак4ани и постоянно има групи иранци които посещават джамията на сеида Зейнаб-така и се нари4а предградието,квартала е гъсто населен и търговски център,а колата е била спряна до у4илище-добре 4е днес е по4ивен ден,на това място обикновенно спираме колата за да влезем навътре из магазините-това според мен нормален 4овек не може да го направи-още пове4е 4е тук е такива сериозно проблеми няма

# 152
Деси , радвам се , че сте добре .
Наистина е ужасно с тия безмозъчни същества .
Честит Рожден ден на Сами , много здраве и успех в живота ! Hug  bouquet
Мърси , и при нас стана студено , но днес беше по приятно и ако не бях с жестоко главоболие можех да изведа децата поне за час два .
Моят съпруг си ми казва , че съм дебела и ми е криво , но аз също му казвам , че е много слаб и трябва да качи нещо .
За мен е нормално да се говори и за тези неща все пак по добре от неговата уста да го чуя от колкото от чужди хора .  А освен това и огледала имаме не е да не виждам на какво съм заприличала . ooooh!

# 153
  Здравейте мили момичета!
  Днес много мързелив ден отново... с една приятелка цял ден се мотаем из къщи- мъжа ми и оправя лаптопа , а ние двете , готвихме, занимавахме се с малкия, пихме кафета и т.н.
  Не съм гледала и телевизия даже и какви ужасни неща научавам от последните ви постове ooooh!
  Деси, Слава Богу , че сте добре- не е истина колко се е побъркал света... щом казваш , че при вас това не е обичайно , какво да говорим повече #Cussing out
  Снежи- Честит Рожден ден на малкия ти принц! Да е жив и здрав, много щастлив , умен и да ви прави най- щастливите родители на света!
  Разкажи после как е минало партито!
  Дала , честито и от мен за паспорта- спомням си и при нас каква радост беше...
  Дани , стискам палци и аз за изпита- като съвсем скоро взела книжка , знам какво е напрежението , но ще се справиш!!!
  Шехи, Наде, Кате Мароко , Кате Шилан, Близнаците,Рали,Марси,Елип, Иман , Найра- за всички Hug
  Ще прочета по- подробно и ще ви пиша пак , а сега отивам да се пличкаме в банята и евентуално да се приспим... много сме скарани с този сън.
 П.С. - преди малко ходихме в новооткрития Мол- огромен е и страхотен , има още много неотворени магазини , но има и много такива , които досега нямаше тук , а в Европа ми бяха любими докато летях и много се радвам... само , че ще чакаме разпродажбите , че цените са.... подобаващи!

# 154
Тити, не ми харесва това с килограмите.. нито пък с дрехите. Този мъж те гледа като опаковка... И аз не съм добре с килограмите, ама даже моя ми казва, че такава ме харесва, никога не е споменал за това да отслабна или подобно нещо. Имам доста приятели- и мюсюлмани и християни, ми не са ми правили забележка. Не знам - според мен добре е да преосмислиш тази връзка. 

Ами работата е там, че аз не съм дебела. Но не съм и слаба. Имам си нормално телосложение. Може би малко закръглена, но не повече. Висока съм 172 и съм 68 килограма. Бях 72. Ще стана и по-малко. Но заради себе си, а не заради него. Аз последния пък му казах, че любов нито се купува, нито се продава. Той много добре ме разбра. Иначе си зглеждам добре и на него уж му харесвам. Аз съм хубава жена. Зная си го. Може да звучи тъпо, но човек трябва да знае какъв е. Колко нескромно... Blush Но наистина един човек трябва да си те харесва такава, каквато си. Така или иначе и двамата знаем кой какво изпитва към другия. Пък, ако не ни е писано да сме заедно, няма да стане просто. Донякъде се радвам, че съдбата ни подлага на такива изпитания. Поне така ще разберем (или по-точно той, защото аз зная) колко държим един на друг...

# 155
Здравейте дами.
Аз като разбрах за атентата в Дамаск, загубих и ума и дума.
Да се молим да не му хрумват повече такива недоумици на човек повече.
Деси , мила ,да успокоиш близките си тук,че да знаеш какво е даси така далеч от хората,на които си дал сърцето си

# 156
  • по пътеката
деске, живи здрави сте!слава богу  брей, какви гадости правят, какво е провокация, демонстрация, ама хора си отиват?! ужас!

# 157

Висока съм 172 и съм 68 килограма. Бях 72.  Аз съм хубава жена. Зная си го. Може да звучи тъпо, но човек трябва да знае какъв е. Колко нескромно... Blush Но наистина един човек трябва да си те харесва такава, каквато си.

Ми според мен не си дебела бре.. И аз съм около тия мерки, е - не се харесвам, разбира се, но като гледам какви мацки се котират по арабските сватби... ми баш съм си добре  Mr. Green А и хабибито ми вика, че съм била "mozza" - това е египетска дума за "слаба жена"  Embarassed Хич не се имам за такава, но... щом е рекъл...  Flutter
А относно самочувствието - аз се възхищавам на жени, които знаят цената си - външната и вътрешната!! Така че не е нескромно!!

Дина, я сега като я няма Лили- замести я малко - дай някоя снимка от мола да оплакнем око  Party

Да, Марси, ужас не ами... даваха наскоро Бойко Борисов, който се изказа, че "рано или късно, в София, в България, ще има атентат!" После от Господари на ефира се майтапеха хората, че кмета ни е спец по успокояване и НЕ всяване на паника сред населението...  Thinking ooooh!

# 158
  • по пътеката
е,те и бутефлика за малко да успеят да гръмнат, на косъм е минал от смъртта при последния атентат! алжер, белбейке давай от мястото на събитието!

# 159

Висока съм 172 и съм 68 килограма. Бях 72.  Аз съм хубава жена. Зная си го. Може да звучи тъпо, но човек трябва да знае какъв е. Колко нескромно... Blush Но наистина един човек трябва да си те харесва такава, каквато си.

Ми според мен не си дебела бре.. И аз съм около тия мерки, е - не се харесвам, разбира се, но като гледам какви мацки се котират по арабските сватби... ми баш съм си добре  Mr. Green А и хабибито ми вика, че съм била "mozza" - това е египетска дума за "слаба жена"  Embarassed Хич не се имам за такава, но... щом е рекъл...  Flutter
А относно самочувствието - аз се възхищавам на жени, които знаят цената си - външната и вътрешната!! Така че не е нескромно!!

Дина, я сега като я няма Лили- замести я малко - дай някоя снимка от мола да оплакнем око  Party

Да, Марси, ужас не ами... даваха наскоро Бойко Борисов, който се изказа, че "рано или късно, в София, в България, ще има атентат!" После от Господари на ефира се майтапеха хората, че кмета ни е спец по успокояване и НЕ всяване на паника сред населението...  Thinking ooooh!
Ами то и аз искам да съм с десет килограма по-малко... Но ще стане. Simple Smile

# 160
моми4ета сега се сетих Белбей -мисля има право да полу4и парола-ако някой има против 4акам до утре ве4ер

белбей изпрати ми мейла си на ли4ни bowuu

моми4ета оба4е не се размина без кръв у нас-Даяна гледа Мики Маус,оба4е целия диван не и стига ,а е седнала на облегалката  и изведнъж падна на земята и си удари носа и ревна не толкова от болка ,а от факта 4е и те4е кръв

лека нощ на вси4ки,през Рамадана и аз не мога да се наспя 4акам и последния ден с нетърпение не за друго,ама поне да знам 4е като легна ще го откарам до сутринта Mr. Green

# 161
и за да не проспите схур ви изпращам мсахарати-за тези които не знаят какво е това-това е 4овек който през Рамадана минава и събужда хората като бие тъпан,с тази разлика 4е са ходили пеша,а не като този Mr. Green

и за да не кажете 4е съм ви събудила напразно ,се погрижих и за храната

Последна редакция: нд, 28 сеп 2008, 03:23 от dtti

# 162
хе здравейте момичета! Hug
ние се завърнахме у дома снощи и сега се чудим как да изкараме деня. Ивка иска навън още от сега, но времето не позволява. добре че поне не вали дъжд, че съсвем щяхме да се залостим.
Събинка-и аз да си кажа, че Ивка си пада по колички, инструменти, дистанционни и копчета на всякакви уреди. куклите май само аз ги харесвам и си и нареждам. тя определено ги подминава.
Олди- взех вътрешния кормуване още миналата седмица, но няма дати за външен кормуване. честно да си призная доста ме е шубе и не знам как ще се справя с изпитващия. иначе мога да си призная че ми харесва шофирането, но ей така от притеснение правя глупости- за пример до сеа никога не съм гасила колата, но на вътрешния ми се случи. #Cussing out
Страхотна- как е в златоград? вуйчо ми живее там, но за съжаление до сега не се наканихме да отидем. всяка година се уговаряхме, че ще отидем в края на лятото и дотам. а сега и с бебе ми  звучи абсурдно да се хванем да гостуваме... а така ми се ходи. от това лято братовчедка ми прати сума ти снимки от златоград и страшно ми хареса.
Белбей-как си? имаш ли още болки. не помня казах ли ти че аз си бях взела заради болките в кръстта колан за бременни- в 2 размера, и си го ползвах постоянно доста време- поне до 7 м.
оф малката не ме остава да пиша, все ме бутва за нещо, а и доста често изтрива всичко което съм написала и трябва пак на ноново.... Laughing
ах Деска като чувам за тови атентат и направо ми се изпрая косата от ужас. аз тия дни бях в информационно затъмнение, че като сме на гости в нашите и все не ми остава време нито за компа, нито за тв-то. но сега като научих направо се ужасих. радвам се че сте добре! Hug

# 163
Ох, Деси, слава Богу,че сте добре (е, с изключение на носа на Даяна,де)!Мерси за закуската!    bouquet
Дина, ще чакаме тогава разпродажбите, няма да идваме още.Разчитам да дадеш знак! Money
Нямам против да се даде парола на Белбей!
Рали, mozza, разбирам я майка ти и не бих искала да съм на нейно мястно честно казано. Вземи я и нея до Египет,че да спре да се тормози! Peace
Тити, човек трябва преди всичко сам да се харесва,тогава го харесват и другите.А ако не - техен проблем, не твой!  bouquet
Ели, и аз бях се вцепенила от ужас на изпита (а психиката ми по отношенеи на изпити е абсолютно желязна,но това не е обикновен изпит и много малко неща зависят от теб),но се отървах.Стискам ти палци!Дани, и на теб!! Praynig

Нещо освежително и от мен:  

# 164
Ох, така сте ги снимали тези неща, че на човек чак му се иска да ги пробва...  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт