Работещи майки 2006 г. - тема 17

• 20 482
  • 442
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Дю искам и аз и аззззззз  Sad

Ама няма...Така е то.

Калина явно Калояновците всички са на един акъл и на един хал. Моят също е с памперс и няма повици да го маха. Поне засега. Ама майка му понеже не се прибира почти и няма време и да го учи, го е оставила на самотек да се развива. Успокоявам се само, че причината за памперса не е в това, че е мъж /щото те по природа са бавноразвиващи  Mr. Green/, защото и на сватята Дарията още е с такова нещо на дупето.  hahaha

Ох, хайде едноминутката свърши. Отивам да нищя балканските убийци, че днес ми липсват нашите нещо  Mr. Green

# 226
КалиJoy Joy

Аз си признах преди, че свекитата имат заслуга да махнем памперса. В къщи беше без, но навън и слагах. Предвид хубавото време лятото и че бяхме навън постоянно - сещате се колко е пишкала в гърне (бтв тя ходи на тоалетната - даже и седалка на иска ooooh!). За сън слагам памперс-гащи, като не й казвам, че е памперс Crazy Казвам и само - ела да сложим други гащи. Мноооого рядко сутрин да е напишкана.

Дю, ти си с нова прическа. Много добре  Peace
Аз похвалих ли се, че на 28.11 откриваме ски сезона Mr. Green

# 227
МАЙРА ! Гениална идея с гащите!
благодаря!

защото той като си има памперрс си е спокоен и си се самообслужва.
Иначе когато е буден е без панчи, и не го харесва. но докато спи , никакъв шанс за сега.

# 228
Дю, ти си с нова прическа. Много добре  Peace
Аз похвалих ли се, че на 28.11 откриваме ски сезона Mr. Green

Майра, благодаря! Тук няма никакъв изглед да завали скоро сняг.  Confused

# 229
Тук няма никакъв изглед да завали скоро сняг.  Confused

Аз ако чакам тук сняг - ще има да си почакам Mr. Green в Австрия Wink

# 230
Ние памперса го махнахме изключително лесно. Просто като си го прибрах от вилата лютото реших, че няма повече да спи с памперс и просто от 03.08,08 имаме само 2-3 издънки и то при положение че пие тонове сок преди лягане. За дневния обаче имахме доста по-голяма драма. Отказваше да си казва и аз го гонех на 1 час с гърнето... После започна да си казва за пишкането и правихме страшни екшъни по площадките с изпадащи от гащите лайна (на 2-3 пъти съм мила бетонната пътека около блока  Joy Joy Joy). Сега уж сам си се обслужва и няма издънки, та днес затова толкова се вайках - 3 пъти за 5-6 часа вчера си е направо ужас, като се има предвид, че държи нощно време по 12... Както и да е - бели кахъри...
И друго... бащах му го води и взема от градината и като ми се случи на мен опищява градината. Излизат учителките от другата група да видят кой така се дере. та обяснявам на мъж ми, че при мен е страшна драма - той не вярва. Сутринта го ворихме двамата за да разпитам за вчерашното напикаване - опищя орталъка. На мъж ми му беше избила пот по челото докато му обуваше пантофите... Призна си обаче, че не преувеличавам.

# 231
Сватееееееее. да не ми обиждаш зетя.. NaughtyАз бавноравиващи не харесвам- и щерката и тя Crossing Arms
Та мойта Дария и тя е с памперс още щото сме от една порода Mr. Green Абе- нали знаете - случихме на деца, ама те не случиха на родители BlushАз потемата оба4е хи4 не се впрягам.В яслата използват 1 памперс на ден, колкото да не е без хич, а аз като сме се вкъщи някой ден- 2 Mr. Green Факт е че е на пълен самотек....... Whistling решава 4е ще пишка, отива, в Flutterима си гърнето, сваля гащи, памперс, сяда, изпишква се, отива да остави  гарнето, вдиг Shocked гащите( сама памперс още не съм я научила да си поставя, та го кара на гол гъз и панталоните отгоре Joy.През това враме майка й и баща й пият вино!

# 232
  • София
А така свате!  Wine Glass Дано само като остареем не ни оставят нас да си сменяме сами памперсите  Joy

Аз продължавам да бачкам на високи обороти. Таз вечер до 23 часа. Пък ако имам "късмет" и до по-късно  Mr. Green Диването вършее наоколо. Поне се научи да гледа новини с мен, че даже и му е интересно  Wink

# 233
Айде пак да се оплача, че къде без мен... Снощи оставихме малкия да гледа детско филмче в стаята за половин час, щото и ние сме хора. По едно време чувам страхотен трясък. търчиме като луди с мъж ми и познайте ква гледка заварваме. Масичката барабар с телевизора на пода и малкия под тях  #Crazy #Crazy #Crazy... Мъж ми вдига телевизора, аз дърпам малкия, кракът му затиснат с масичката... Ангел крещи  -извади детето, все едно на мен ми е некъв страшен кеф да го гледам там... Успях да му измъкна крака, извадих го.. .Малкия като се гушна, трепери като лист, блед като платно - мъж ми продължава да вика да съм го прегледала... Ей, мами, за части от секундата разбрах що има канибализъм при богомолката и разни паяци  Joy Joy Joy. както и да е охлузено е крачето, ама нищо друго му няма, но явно много се е уплашил, щото цяла нощ спа на моето легло - плътно притиснат до мен и аз разбира се почти не мигнах... Как е успял да събори всичко това не ми стана особено ясно, щото уж масичката изглеждаше доста стабилна... Днес ме чака и особено тежък ден в офиса и не знам как ще го изкарам без да полудея

# 234
Герчо, ужасно е това! Добре, че няма физически наранявания! Дано бързо се съвземе от ужаса.

А какво стана с Катето? Не е писала, а ние чакаме новини от нея и Ева.

# 235
  • София
Герчо  Hug гуш и на двамата. Чувството ми е абсолютно познато, защото Калоян направи същото, когато беше на крехката възраст от 1 година и малко. Само че успя да обърне скрина!, върху който е телевизорът. Отворих едното чекмедже и като се набрал върху него беше обърнал скрина. Едвам го измъкнах изпод двете. Нищо му нямаше. Не знам как не го премазаха още се чудя. Но емоцията ми стига за следващите 200 години. Сега телевизорът е с пукната кутия, ама та си го гледаме да ми напомня да не го оставям сам в стаята за по-дълго  Twisted Evil

# 236
  • на правилното място, в точното време
Розичка  Hug Слава Богу,че детенце е здравичко и се е разминало само с уплаха! Охххх, хора, не можем да си опазим децата, даже да са ни пред очите.
Хубав ден на всички ви и успешен край на седмицата!  bouquet

# 237
  • София
Eйййййй няма свършване този петък  Mr. Green

# 238
Утре ще ходя на гости на Катето и ще ви разкажа после

# 239
ще разкажеш ?!?! А кой ше снима !??!!?
ааа....
Поздрави ги от нас Hug

Общи условия

Активация на акаунт