Работещи майки 2006 г. - тема 17

• 20 471
  • 442
  •   1
Отговори
# 255
Ама Калината закъсня 30 минути - как да не си прочете урока човек  Mr. Green. А и откакто Калина ми преподава разбрах, че съм много честолюбив човек  Mr. Green - колкото повече ме хвали, толкова ми е по-кеф да уча. тактика - ама работи. Вчера съм си писала домашното в 12 часа вечерта, след като си тръгнаха гостите  Mr. Green А и шефа видя, че почнах да избушвам кочината от умора та даже ми обясняваше ако нямам нищо спешно и утре да почивам - 2 дни в лудницата си е направо ехеййййййййййййййй - кеф!
Aisha, ами нямам навика да надниквам в чужди отчетни  теми, та не съм разбрала, че могат... Ще си взема поука  Stop. Просто клуба на готините баби ми навява други асоциации  Mr. Green

# 256

Миньон, обади ли се на мама?

Ами, обадих й се и... забравих да й честитя, та се наложи тя да ми напомни  Embarassed
Срам, срам, срам!  Embarassed Embarassed Embarassed Ходи обяснявай, че всъщност не съм й забравила деня... Нали ви се оплаках че нещо ми я няма главата напоследък - от три седмици си ходя с едно постоянно главоболие и замаяност, като че ли съм махмурлия...
Ето една позакъсняла почерпка и от мен, да ми е жива и здрава майчицата:

Ger4o, урок за постване на линкове и картинки и аз мога да ти преподам срещу консултация как да се справя с една идиотска ситуация (раздел "правни безумия").  Mr. Green

# 257
  • нейде там, където ....
Добро утро!
Честит имен ден на патерица на всичките ви близки именници и рожденици!
Ей ви сняг от мене.

Майра, аз не се наемам да позная коя коя е Embarassed
След три дни отпуска + събота и неделя. Не съм погледнала работа.
Наваксвахме социалните контакти с рожден ден и детски театър. Днес вече и аз съм на тръстиката, че и на лекции съм следобед.

# 258
О, jd, искам вече сняг!!!! Днес сутринта като пътувах за работа на Пампорово по дърветата имаше малко сняг.

# 259
Миньон, стига да мога - веднага ще помогна. Казвай къв е проблема...

# 260
Миньон, стига да мога - веднага ще помогна. Казвай къв е проблема...

ти и да не можеш, достатъчно е да я надъхаш :35 Joy

официално се извинявам, че и тази седмица гер4о няма да ви слага картинки, не остана време вчера. Миньон, може да се включиш (по съседски)

# 261
Здравейте милички едва сега стигам до форума  Hug у нас е малка лудница, но днес майка пристигна на помощ, така че обещавам по-чести включвания  Hug от утре  Wink
Едното спи, другото яде, реве... и обратното  ooooh!
Благодаря ви за хубавите пожелания  Hug 
Ето и Ева Simple Smile http://ekaterinam.multiply.com/photos/album/8

# 262
  • на правилното място, в точното време
Катеееееееееееее,  Hug Hug Hug Аххххх, каква красота сте двете. Ако не бях те видяла с голия корем у Роза, щях да помисля, че не си раждала сега. Изглеждаш фантастично Hug Чакаме те! Гуш на малкото и на по голямото сладкишчета! Hug Hug

# 263
Кате, страхотна е малката Hug

# 264
[size=14pt]Катенце да ти е жива и здрава дъщеричката.Отсега се вижда че е красавица  bouquet  bouquet  bouquetТи изглеждаш чудесно  bouquet[/size]

Аз чак сега открих темата, може ли да съм такъв такъв заплес.

# 265
Кате, голяма сладурка е Ева, а ти изглеждаш прекрасно!

# 266
Къде се изпокрихте всички?
Аз да си кажа, че май имам симптоми на бременост. А може и да си въобразявам. Рано ми е обаче за тест.

# 267
Дю, чудесна новина! Направи си кръвен тест - показва при 8-9 дни след акта.

# 268
Дю, стискам палци! Ще хванете влака за юлче Wink

Аз да изклюкам, че и моята сестра се е решила на второ и сега бебеправят Laughing И те се целят за юли-август Laughing

# 269
И аз да честитя евентуалната бременност и да стискам палци  да е така Peace От онзи ден и се стреснах 4е ми се гади и т.н.. симптоми( бременеенето не ми е приоритет сега и мисълта ме плаши), но се оказа гаден, ужасен вирус.Цяла нощ драйфам, а сега цял ден пия чайове ... SickТа- затуй ме няма.ДОбре че ми се уцелиха почивни дни.Ако Дарие не спре да дриска до утре( щото и тя е с екстри Crazy), ще трябва да вик Crazyам свеки- няма начин.,,Аз в четвъртък съм на работа.

Общи условия

Активация на акаунт