Работещи майки 2006 г. - тема 17

• 20 471
  • 442
  •   1
Отговори
# 270
  • на правилното място, в точното време
Айдееееее, ново майче! Дю, Hug
Велмар ? Тези вируси понякога се появяват при началната бременност, аз и двата пъти бях така.
Еххх, тези юлски бебоци! Heart Eyes

# 271
Велмар ? Тези вируси понякога се появяват при началната бременност, аз и двата пъти бях така.
Аааааааааааааа НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Sick Sick Sick Sick Sick Sick
Моля те, не ме шашкай допълнително, 4е и без друго съм неадекватна.... Crazy

# 272
Миньон, стига да мога - веднага ще помогна. Казвай къв е проблема...

Ееее, хайде да не занимаваме форума - като се видим, ще ти разкажа. Ако намериш време, мини към нашия квартал - ще пием по кафе, ще ти преподам урок по постване на картинка и ще се поразтоварим по женски.  Sunglasses Може и Иван да доведеш да поиграе в това клубче, дето пропуснахте да го видите.

Катенце, страхотни сте! А ти наистина си невероятна мама-мацка!  Wink

ДюHug! Дано  Praynig!

Велмар, не се шашкай, определено е от вируса.

# 273
Момичета  Hug
Дано наистина има повод скоро да се похваля. Направихме Гергана горе-долу по същото време преди 3 години.  Heart Eyes
И мен понякога ме хваща шубето, но желанието ни за бебче е по-силно!
Днес следобяд имах киселини, а по принцип нямам проблеми със стомаха, имам болки в гърдите и ниско долу. Апетитът ми се е утроил...

Герчо, мислех да пускам кръвен, но като се замислих, няма кога. В нашия малък град има една лаборатория, която работи до 17.00, а мисля ЧХГ изследват само до 14.00. Трябва да взимам отпуска, така че ще проявя малко търпение.

Майра, дано хванем влака за юлче! Пусни ни малко снимки на Ясмин и Ноеми!

Хайде лека вечер от мен.  Hug

# 274
  • София
Дю дано резултатът е този, който желаеш.   bouquet

Сватьо стискай зъби от вируса е  Wink

При мен яко работа и 1000 задачи допълнително. В събота летя за Виена, в неделя се връщам - малко гъз път да види  Mr. Green

# 275
  • на правилното място, в точното време
Аз да дойда,като ръчен багаж? Mr. Green

# 276
Аз се кандидатирам за куфара - явно ръчния е зает  Joy

# 277

При мен яко работа и 1000 задачи допълнително. В събота летя за Виена, в неделя се връщам - малко гъз път да види  Mr. Green

Aaa, не е лошо! Стига за едно хойриге и за торта с кафе в Sacher

# 278
Ей, имайте милост, моля....някои сме на диета..... Tired( вече ми става лошо от препечени филийки и чайове)

# 279
  • София
RAVIA раницата на брат ми е огромна ще те сместя  Mr. Green

Герчо меткай се в куфара и да отиваме  Wink

Миньон ако вземеш и да кажеш къде е таз чудесия ще идем  Joy

Сватьо стига мрънка, че ти е неприсъщо  Heart Eyes

# 280
ми - вземи ме и мен в някой страничн джоб на раницата де........ Crossing Arms Знаеш- място не заемам Grinning

# 281
  • София
Теб направо под палтото ще те сложа  Joy

# 282

Миньон ако вземеш и да кажеш къде е таз чудесия ще идем  Joy

На гърба на Операта - за по-лесно обяснение не се сещам. Ето ти и линкче:
http://www.sacher.com/en-hotel-sacher-vienna.htm
Но като кажеш "Хотел Сахер" (някои го произнасят "Захер", питай Майра как е правилно), няма виенчанин, който да не те упъти - мястото е култово! Ако ползваш метрото, станцията излиза точно пред хотела. Кафето е отдолу. А тези тортички освен на парчета в кафето ги продават и в едно магазинче точно до него в подаръчни дървени кутии като тези на снимката. Малко са цифра, но има избор от различни размери и според мен една истинска торта Сахер е най-хубавият подарък, който можеш да донесеш от Виена (в случай, че някой заслужава, разбира се  Mr. Green)

Теб направо под палтото ще те сложа  Joy

Аааа,  Naughty за трафик на жени... нали знаеш...

# 283
Ей мами, не съм ходила във виена.. Ще трябва и аз да се метна дотам - казват, че града бил супер... А и с тези евтини самолетни компании изкушението е доста голямо...

# 284
  • нейде там, където ....
Цоп и аз, преди да сте изписали темата.
Милен Велчев щял да пести от екскурзии в чужбина, пък аз искам да ги почна, преди да ги спра  Laughing
Ходи ми се на разходка с кораб, поне за седмица, но дори не знам към коя агенция да се обърна или порядъка на цифрите, в последния ред на сметката. Мъжът ми малко се страхува как ще се оправим с децата и сапуна  Crazy , но аз мисля, че е крайно време да го направим следващата година.

Общи условия

Активация на акаунт