СЕПТЕМВРИ вече отминава, мама без корем остава!

• 15 839
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Симона е изкъпана,помазана,нахранена като попско чадо по задушница smile3521!направи ми пауза 5 часа Whistlingама защо не е ноща питам аз а тя в отговор ми хърка на рамото,а уж извадихме сополките Mr. Green
Усещам как се подготвя да ми вади душата но не е познала-свеки е тук и колкото и да ми е жал да я тормоза повече ми е жал за мене си smile3506
И като казах изкъпана се сетих как се размечтах за гладките крака на дъщеря ми smile3534
Честити рожби на всички!Особено на МОНА!!Миличка да ти е живо и здраво бебчето! newsm51
Стефина айде не остана ще го раждаш и ти туй бебе няма да остане в корема вечно!
Съни мила не се отчайвай!Цеди и виж какво е положението! Hug
Спящи бебета на вън smile3532 smile3532Елате да ни видите какви сме ококорени и даже ревем някой път ooooh!
Аз отивам да хапна-часът е 21.значи в 1 сме пак тука после в 4 и така до безкрай smile3507

# 121
Момичета, благодаря ви за топлото посрещане  Hug Hug Hug Толкова много ми липсвахте! Нямах търпение да се прибера от гадната болница и да видя как сте, да ви пиша и да съм си отново с вас  Hug Hug Hug
През тези първи дни свеки е у дома и много ми помага, но все ми се чуди какво правя толкова дълго на компютъра. Аз й показах форума и снимките на малките съкровища и сега ме разбира Simple Smile
Съншайн, стискам палци Асенцето да се включи скоро и да помага! Браво на теб, че не се отказваш! Стискам палци силно силно!
Честито синче Йордан на мама Мона! Много да слушка и много любов да носи на семейството!!!
Стефина, мъчно ми е, че и ти преносваш! Дано скоро бебочето да си тръгне само!  Hug
Бижу, и аз днес бях навън на разходка. За пръв път излязох след раждането. Много ми беше странно да се разхождам без коремчето. А и от слънцето ми прилоша и се прибрах бързо бързо Simple Smile

# 122
Стеле, слагай снимки, аз ще намаля някоя за 1-ва. Някой е сложил снимка скоро, но по името- 2008_0924Niq0062.JPG няма как да се разбере чие бебче е.  Simple Smile

Заглавие на снимка се слага по следния начин:
най-отдолу под всички снимки в дадения албум има линкове edit add photos delete. Клик на edit- излизат пак всички снимки, но в друг режим. Кликате на снимката, чието име трябва да се смени- изкача едно малко прозорче и под Caption се пише желаното заглавие. След това се дава Save и като се затвори това прозорче- Save changes. Това е! Peace

# 123
  • София
Мона, честита ти рожбичка!    bouquet

# 124
Иринкааааа  Hug Hug Heart Eyes

# 125
  • Варна
Мона, честито ти бебче най-накрая!  bouquet
Хей момичета - не останахте тези с коремчетата - пожелавам ви още малко търпение защото си заслужава  Peace Hug
Деси, май е време да се опиташ да помогнеш и на твоето бебе с голямата нужда. Намазваш върха на термометъра с някакво масло или кремче и започваш да тикаш в дупето. Уф, много неприятна процедура, ама когато резултата е положителен - няма по-голямо облекчение за бебчето и за майката  Peace
Съншайн мила  Hug Стискам палци да се справите с кърменето   Praynig

# 126
Честито на Мона и новичка! Бързо въстановяване на мамите и бързо адаптиране на бебенцата!

Аз нямам никакво време заради малкия ми син. Дано скоро да започне да разбира повече. Сега прави беля след беля. И аз само вървя след него и оправям.

Съншайн, попитай в кърмаческия подфорум или се обади на телефона на кабинета за кърмене, който суиткидс беше написала. Понякога пропускаме дребни неща, които са важни. А това не-наддаване не е хубаво.

Това, за което се сещам, когато чета думите ти е: даваш ли вода и залъгалка-биберон? Ти казваш, че малкия реве. Давай му да суче винаги щом потърси. Вместо да реве го кърми.  Ако се умориш лягай до него и го кърми легнала.
Дори и да трябва да го кърмиш цял ден. Това е временно. Постепенно те си правят сами режим.

В кърмаческия пише, че новородените кърмени бебета акат поне 1 път дневно.
Ема днес не е акала. В 3 часа през нощта й беше за последно.
Чудя се кога започват да акат по-нарядко. Май след края на първия месец. Но не съм сигурна.

Вчера умрях от срам. Реших, че е крайно време да пробвам защо не ми работи помпата. В болницата се опитах да се цедя с нея, но не стана и аз я оставих и се изцедих на ръка. Помпата е ръчната на Авент.
Вчера започнах да цедя и пак не става. Сменях гумичките, мокрих я. Не става. И мъжът ми реши да ми помогне. В края на краищата се оказа, че съм обърнала едната гумичка. Тази, която е като цветенце. С втория ми син ползвах същата помпа. Но много рядко. И съм забравила как се сглобява. А не се сещам да погледна упътването... Мислих си, че е развалена.

# 127
ЧЕСТИТО НА НОВИЧКА И МОНА   bouquet  bouquet  bouquet
СТЕФИНА, хайде служба не остана. С теб сме  Hug
Страйп, и аз точно такава случка имах с помпатав болницата. А относно малкия ти син - също прекрасно те разбирам.  Confused С породени дечица явно е така.
Съншайн, мисля си, че част от липсващите грамове може да се отдадат и на различните кантари, на които са ви мерили. Но пък съвсем нищо да не отчетат  Sad Съветвам те направо да звъннеш на Асето. Тя няма много време да влиза ида чете детайлно, затова най-добре направо на телефона. Дано да е обратим процеса.
Флуч, добре дошла.

Аз имам питания:
1. как изглежда подсеченото дупе. Около ануса на Верджиния има обрив от малки червени пъпчици и се чудя дали не е подсичане
2. Как изглежда разстройството при кърмачетата - днес реших да пробвам по примера оттук ЕБХ. Изака се върху памперса си, като от дупето й изпражненията направо "изтекоха". Попити от памперса вече заприличаха отчасти на нормалните й зърнести златни акита, но по-голямата част си беше течност, която попи. Иначе честотата засега май си е както обикновено...  newsm78
Чудя се дали не е защото вчера ядох печена тиква...
Моля за коментар
.
Относно изакването с термометър, бих искала да корегирам Джулка. Термометърът се намазва с кремче, дупето - също. Крачетата на беб се вдигат нагоре. Термометърът се вкарма на не повече от сантиметър навътре и движението е кръгово по  посока на часовниковата стрелка, а не "ръчкане" навътре и навън, за да не се нарани ректума

# 128
  • София
Суитмама_кидс, мисля че щом имате сладки бузки няма място за притеснение за наддаването! Hug
Ние откакто се разхождаме навън много спим, даже не се будим за хранения, пак започвам да се притеснявам  #Crazy Ама това е положението, опитвам се да не се панирам за всяко нещо Whistling

Bizu, благодаря ти, мила! И на мен ми се привиждат бузки, ама пусти страх......Чакам с нетърпение да се премерим пак и да видим как върви!

Съншайнче, това, че малкият не е наддал за 15 дни, е знак, че има нужда от някаква промяна. Не бързай да се отчайваш, че няма да успеете с кърменето! Има много неща, които могат да се направят, преди да отпишете кърменето като начин на хранене! Съветвам те да се обадиш наистина на телефона на консултативния кабинет-
0896 418 488 , и да опишеш ситуацията на момичето, което ти вдигне. Временно може да се наложи въвеждане на добавка от АМ, но дали е необходимо и в какви количества- това трябва да се обсъди със специалист. 

Ирини, на Галка акитата също излизат течни от дупето, но щом изглеждат като пастичка на памперса и имат зърнеста структура, според мен са си съвсем нормални.

# 129
Честито и на мама Мона   bouquet
Ирини, всичко си е наред, според мен с вашите акита . Ама тема сме си хванали  Mr. Green , но така е. Аz номера с термометъра добре го zнам( при сина ми често се налагаше, но той беше само на АМ, а това е друго) . И днес го пробвах, два пъти, не стана нищо Sad . Чудя се zащо?
Съншайн, притесняваш се много, сигурно, раzбирам те. Дано успеете да се справите.

Последна редакция: чт, 02 окт 2008, 00:29 от ~:Деси:~

# 130
Честито на Мона   bouquet Hug

Флу, добре завърнала се  Hug

Аз се каня да си лягам - малката заспа - да видим до кога ще ми пусне аванта  Mr. Green

Утре сме на консултация и ще ни имунизират - мнооого ме е страх, защото Лина сигурно ще плаче, и най-вероятно и аз - ужас

Днес пак изкарахме страхотен следобред в морската градина  Heart Eyes ееее много си е хубаво във Варна
Утре ако е хубаво времето и ако Лина не е твърде разстроена следобеда пак сме там

Получих подарък от Австрия - торбичка с черешови костилки - Веч нямаше как да не се сетя за теб  Simple Smile

# 131
Здравейте мамчета,
Да се впиша и аз вчера се върнахме от болницата. Моето съкровище Константин се роди на 26.09 в 8.46ч, 3,975кг и 53см.

Всичко мина страхотно добре, очарована съм от начина на работа тук.
Сега е доста напрегнато заради баткото, той иска да участва във всичко, надявам се скоро да влезем всички в ритъм. Кърмим се добре на 2-3 часа даже суче доста, това малко ме притеснява по 100гр- 120гр. После повръща но ако не му дам да се насуче и го спра по средата плаче и иска пак след 1 час  newsm78 newsm78. Аз съм отново с огромни гърди, даже се изцеждам защото много са подути.
ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ НОВИ МАМИ, ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ   bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes

# 132
Момичета много съм зле  Crazy с компютрите  Blush Blush Blush
Опитах се да кача снимка на Констрантин в албумчето за списъка и успях, но не можах да запиша чия е  Embarassed.
Моля да знаете,  че September 249 е той.
Мерси  Heart Eyes  bouquet

# 133
bonnie7777- Честито ти бебче- да ти е живо и здраво, а на теб бързо възстановяване!  Heart Eyes   bouquet
оправих снимката в албумчето и сложих снимка на Константин на първа страница  Peace

# 134
Думи благодаря ти много Heart Eyes
Само една поправка аз родих планирано секцио.
Лек ден

Общи условия

Активация на акаунт