СЕПТЕМВРИ вече отминава, мама без корем остава!

• 15 844
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
Честито на новите маменца!!! Всичко най-хубаво.

Къде изчезнаха Мона и Шматарока?!

Аз не мога да ги оставям да плачат...пробвах с първата ми щерка, но сърцето ми не даде, а аз си вярвам на инстинкта. Особено такива малки душички, където хич не знаят какво става и аз съм им света... не мога.

Ние днес правихме зайчета от чорапи с девойките. Каква картинка бях, шиеща на пода с бебо в сгъвката на крака ми - гледа ме учудено. Момите се радват и голямата се боцка с иглата. Много готини станаха тези зайци де и сега спят с тях. Купихме платове да шием кукли, но не съм намерила нещата за косата, та го отложихме с няколко дена. Голямата е във ваканция и си измисляме проекти.

# 106
Здравейте, мили майчета!!!
Много ви благодаря за пожеланията и за прекрасните думи по случай раждането на първородната ни дъщеричка Елена! А на Муцито ще й организирам банкет, такива чудни работи ми беше написла  Hug Hug Hug Ние се прибрахме в петък у дома и оттогава се мъча да ви изчета, но имам още половин тема да наваксам, та докъдето съм стигнала засега искам да честитя на всички нови майчета голямата радост:
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА ЗОЯ НА МАМА ГРИГЧО!!!
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА АНТОНИЯ НА МАМА ЕЛС!
ЧЕСТИТО СИНЧЕ ЯСЕН НА МАМА ЖУЛИКО!
Жулико, мила и на мен след раждането ми излезе такъв гаден хемороид. Сега се мажа с Пайлекс. Това ми препоръчаха в болницата. Дано помогне, че не ми стига болката от шевовете, ами и това Sad Едва седя...
ЧЕСТИТО СИНЧЕ ВИКТОР ГАБРИЕЛ НА МАМА ДЖАНИС ДЖЕЙ!
ЧЕСТИТО СИНЧЕ КОНСТАНТИН НА МАМА БОТЦИ
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА ВЕСЕЛА НА МАМА МИША!!!
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА ЯНА НА МАМА ПЕТКА 80!!!
ЧЕСТИТО СИНЧЕ ВЛАДИСЛАВ НА МАМА НЕЛИ!
ЧЕСТИТО СИНЧЕ ХРИСТО НА МАМА НА ТРИМА!
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА МИХАЕЛА НА МАМА ДИДИШОНЧЕ!!!
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА ВИКТОРИЯ НА МАМА АНЖЕЛИКА 84!!!
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА ЕЛИЦА НА МАМА ТОНИ 74!!!
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА АНТОНИЯ НА МАМА РОСИ КА!!!
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА ИЛИНА НА МАМА ПАТЕ!!!
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА АНДРЕА НА МАМА ЕЛЕНА!!!
Моята щерка е гладничка и ще пиша пак след малко  Hug

Последна редакция: ср, 01 окт 2008, 21:17 от Флучия

# 107
  • Варна
Флучия, добре дошла  Hug
Хемороида го моря аз със Долопрокт още от болницата и почти се е поприбрала гадината. Пробвай и ти  Peace

# 108
Малката папка и заспа. Засега сме само на кърма и съм много горда и щастлива. В болницата на всички останали майчета даваха АМ за дохранване, само на мен не. През първите дни имах доста коластра, но въпреки това акушерките ми предлагаха АМ, но аз категорично отказвах. После Слава Богу нещата се нормализираха - кърмата тръгна и бебинка я изписаха само с 300гр под първоначалното тегло. Родихме се 3550,гр. а ни пуснаха 3250гр. Сега нямам търпение да отидем до педиатърката и да ни каже как наддаваме. Като я гледам малката и я виждам, че е пораснала и се е ошишкала, ама друго си е лекарката да потвърди. Трябва да отидем на 15-ия ден, а днес е 10-ият ден след раждането. Още малко остана Simple Smile
Шийла, за Шматарочето мисля, че днес ги изписват с Марти от Майчин Дом. Тъй като за секцио те държат 7 дни, а за нормално раждане 5 дни. И двете лежахме на 7 етаж и там беше кошмарно. Мили майчета, които сте решили рожбичките ви да се появят на бял свят в Майчин дом, за нищо на света не се съгласявайте да сте на 7 етаж!!! Много имам да ви разказвам за "прекраснивя и учтив персонал" на този етаж, както и за "чудесните битови условия", но нека не е сега. Само като си спомня на какво бяхме подложени там и ми иде да  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Дано Шматарочето вече си е у дома и двамата с таткото да си гушкат малкото съкровище.
А аз продължавам с честитките за бившите коремчета на новообебилите се мами:
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА ДАЛИА НА МАМА МИМОЛЕТКА!!!
ЧЕСТИТО СИНЧЕ ИВАН НА МАМА АНЕЛИЯ!!!
ЧЕСТИТО СИНЧЕ ПЕТЪР НА МАМА НИНКА 3103!!!
ЧЕСТИТО СИНЧЕ ДАНИЕЛ НА МАМА БОРИНА!!!
ЧЕСТИТО СИНЧЕ КОНСТАНТИН НА МАМА ГЪБКА!!!
ЧЕСТИТО СИНЧЕ ИЛИЯ НА МАМА ЖЪЛТУРЧЕ!!!
ЧЕСТИТО СИНЧЕ ЕЛИАС ТЕОДОР НА МАМА ВЕЧ!!!
ЧЕСТИТО СИНЧЕ АЛЕКСАНДЪР НА МАМА БОНБОНчЕ!!!
ЧЕСТИТО СИНЧЕ ЯСЕН НА МАМА ДИАНЧЕНЦЕ!!!
Мила, много ми е мъчно, че така се е проточило раждането и толкова си се измъчила! И моето раждане беше кошмарно, но продължи само 8 часа. Дано вече си добре и  бързо да забравиш изживяното, докато си гушкаш малката принцеса Simple Smile
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА ДАРИНА НА МАМА ПРИНЦЕСКА!!!
Дотук съм стигнала с предната тема, мамета. Сега продължавам да чета Simple Smile
Ирини, прекрасна е снимката на дъщеричката ти! Толкова е сладичка с това суичерче Simple Smile Малко розово бонбонче!
Дидка, твоите снимки са прекрасни Simple Smile Изглеждаш невероятно. Толкова си слаба Simple Smile Все едно не си раждала преди месец и половина! Искам и аз да вляза във форма така бързо   bouquet
Бора, искам да те питам за пъпчето, че и нашето ми се вижда доста изпъкнало. Вашето поприбра ли се вече? Нашето падна миналата нощ, но това което остана отдолу ми се струва страшно изпъкнало.

Последна редакция: ср, 01 окт 2008, 21:17 от Флучия

# 109
Флу, добре дошли  Hug И на моето мишле пъпчето е такова, иzпъкнало.
Честито на Новичка и Тинтипв, да ви слушат бебоците.
Juliko, аz също бих се радвала на пълен памперс. Четвърти ден вече не ака  Confused , не zнам да правя ли нещо... Чета, че е нормално, но все пак много ми се струва  Thinking .Ох, само притеснения  Rolling Eyes Иначе цял ден си виси на мен и яде. Няма мърдане, вече се схващам  Tired

# 110
  • София
щастлива съм да ви съобщя, че
newsm68 smile3504 newsm44

МАМА MONA* СИ Е РОДИЛА ГОЛЯМО МОМЧЕНЦЕ ЙОРДАН - 3850 ГР И 54 СМ!!!

да й е жив и здрав и много да я радва!   bouquet

# 111
Здравейте мами и бебета,
Честито на мама Мона за големия юнак и много да я радва
А сега да ви разкажа малко за нас, вчера бяхме на консултация и вече тежим 3 780, което е с 1 100 повече от изписването и 52 см. с 3 повече от както сме се родили. Сложиха ни протихепатитна ваксина плакахме много и ни дадова талон за ортопед.
А тук може да видите нагледно колко сме големи http://september2008.multiply.com/photos/album/40/40#114 /момичета обаче направих гаф сложих снимките май и в отделен албум много моля който разбира да го махне, че аз не се справих/
Деси относно запичането на малката аз те съветвам да й помогнеш по някакъв начин това е много време на мен ми казаха че повече от 3 дни да не се чака и това даже е много.

# 112
  • София
Флучия радвам се да те видя тука пишеща.Честита ти дъщеричка-да изълни живота Ви само с щастливи и приятни мигове!
Сега аз съм в твоята преносваща ситуация Laughing
Честит син на мама Мона-да Ви е жив и здрав-само радост да Ви носи.

# 113
ДИДИДИ направо ме разплака с това стихотворение - ще си го запазя и ще го подаря след време на моята щерка Hug

ЗА храненето през нощта не искам да отчайвам никого, но баткото не можах да го откажа от него до 6м, бях пробвала абсолютно всичко, което ми бяха казали #Crazy

# 114
Рени с какво го храниш това бебче, браво мила, разкошно наддаване за разлика от нашето  Sad

Честито на новите мамчета - Мона, Новичка, Тинти - добре дошли в отбора на щастливите мами! Пожелавам ви само здраве и безпроблемно отглеждане на сладурчетата! Hug

Диди - страшно стихче!  Peace

Дими, мерси мила че си сложила и моя Адриан на 1ва страница, много мило!

Флу, добре дошла, малката ти красавица ми е адашка  Heart Eyes

Суитмама_кидс, мисля че щом имате сладки бузки няма място за притеснение за наддаването! Hug

Ние откакто се разхождаме навън много спим, даже не се будим за хранения, пак започвам да се притеснявам  #Crazy Ама това е положението, опитвам се да не се панирам за всяко нещо Whistling

Григчо, къде си? Нали щяхме да се разхождаме в Гео Милев?  Hug
Има ли други мами в района, днес бях с една приятелка в ресторант на Плиска, докато малкия спа Simple Smile Чудна ранота Peace Гледах хората с ей  #Crazy такива очи  Laughing Много е хубаво това временце и да си сред хорица, ама май скоро пак ще се разваля  Tired

# 115
Ох, искам да седна да ви понапиша как мина при мен раждането, ама нещо още не мога да се организирам още.

Терминът ми беше 23.09

Викат ме отново  Laughing

# 116
  • София
Терминът на Новичка беше 25.09-тя ми писа във форума.

# 117
Здравейте мами,
Честити рожби на новите мами. Да са ви живи и здрави!
Аз съм много притеснена...Днес ходихме да ни премери личната лекарка и се оказа, че Ради нищо не е наддала за 15 дни от изписването... Cry Изписаха я 2820, днес пак е толкова.... smile3518
Само на кърма сме, на поискване. Последните дни я храня на 1,5-2 часа, през нощта през 2-3 часа. Има много добре развит сукателен рефлекс, добре ми разранява зърната, затова и кърмя с протектори.../да не би това да е проблема.. Rolling Eyes/... Чувам я как преглъща, суче жадно, но явно тези ревове не са толкова от колики, а от глад.... newsm45 smile3511 newsm45  Аз си мисля, че я мъчат гадните колики и че просто си е ревливо детето, а то гладувало.... Rolling Eyes
Направо съм разбита, толкова исках да сме само на кърма.... Пия много течности, лактогонен  чай, но явно само си промивам бъбреците с тях..... ooooh!Голямата дъщеря беше на смесено хранене и хич не ми се занимава с хамалогия, добавки, стерилизация.... #Cussing out
Асе, помагай със съвети, моля! Няма да се откажа лесно от кърменето,но днес много се обезкуражих... smile3518
Сега се разбрахме с личната 5 дни да се цедя на 2 часа и да давам, за да разберем по колко изпива...Но...за 5 дни колко ли ще наддаде.... Sad Очаквам какво ще предложи във вторник...а хич не ми се иска....Явно...както някой по-назад беше споменал...наистина има повече и по-малко "млечни" жени...За жалост...Не виждам къде бъркам в тактиката, но лошият резултат е налице.
Да не ви товаря повече. Това е от нас.
Лека вечер и спокойна нощ!

# 118
Иееееееее  newsm44 newsm68 newsm44 ЧЕСТИТА РАДОСТ НА НОВИТЕ МАМИ   bouquet  bouquet
ДОБРЕ ДОШЛИ НА ЗАВЪРНАЛИТЕ СЕ Hug Hug

МАРИЯМ ЛЕЛЧЕ, ЧЕСТИТО. Липсваш ни нещо  Hug Hug
Флу Hug

Дими ще сложа снимки на Ния в албума. Но незная как да ги намаля, ще сложиш ли за 1ва страница първата  Praynig Heart Eyes

Ние от вчера сме нон стоп навън, но като сме на въздух, спим непробудно.Това тормално ли е  newsm78 Вчера спа от 11 до 18часа- днес също.

Съни   Hug spoko дано Асето се включи. Hug

# 119
  • София
Съни, голямо гуш от мен.  Hug
Не мога да помогна, но стискам палци с Ради да се справите блестящо с това първо изпитание!  Heart Eyes
Стелче, и Ради спи непробудно навън - само го остави ине го търси за нищо  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт