ОКТОМВРИЙКИ влизат в месец девети, есен настъпва и време за отчети

• 13 889
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Да се включа и аз днес... и да помоля за HELP..снощи не вярвах, че днес по това време ще съм още без бебче.
   От 1 часа снощи ме хванаха болки(мисля, че са истинските контракции), но бяха нередовни през 10 мин.,5 мин.,8 мин. и т.н...Не можах да мигна въобще.. и цял ден ми е скапано.  Sad Цяла седмица имам втвърдявания на корема, но без болки, но снощи и днес цял ден...лудница... Дали е нормално толкова време да мине вече с болки(все още са нередовни,през разлчни интервали), взех да се плаша лекичко...
Възможно е, мила, да раждаш. Разказвала съм моите преживелици при първото раждане, но заради теб пак ще спомена. Всичко съвпада с твоя случай - болки от 1 ч. предната вечер, нередовни, с различни интервали между контракциите, но си зачестяваха все пак. По това време на следващия ден - 17:30 ч. все още се мотах у дома и се чудех да тръгвам ли или не. Все пак към 18:30 си взех чантето и отидох в родилното. Там ми направиха тоалета, пукнаха ми мехура и се започна същинската част  Crazy. Така че не е зле да прескочиш до болницата или най-малко се обади на лекаря си  Peace
А води изтекоха ли ти?

# 166
Не са ми изтекли още( даи Боже да е възможно п-скоро), те ако изтекат няма да се чудя много веднага тръгваме към болницата. Цял ден болки и май вече съм доста изморена, дано да имам сли за същинската част... Чакам уж да станат през равни интервали от време, но вече незнам..

# 167
  • Варна
Sisilia, sfkbfk вече ти е отговорила за секциото, аз само ще добавя по първия въпрос - за обезболяващите - във всяка болница е различно. Първото ми секцио беше в държавна болница и ни питаха имаме ли нужда от болкоуспокояващи и ни биеха нещо /там не дават обяснения  Mr. Green/. Второто секцио, живот и здраве ще ми е "на частно"  Wink и казаха, че задължително се слагат болкоуспокоителни. Общо взето болката е поносима, най-лошо е дрането в гърлото ако си била с пълна упойка /оправя се със смучене на Стрепсилс, Олипс и т.н./ и не дай си Боже да се наложи да кихаш или кашляш  Mr. Green. . И все пак секциото не е лоша дума, просто понякога се налага, не се настройвайте отрицателно ако ви се наложи да родите по този начин  Naughty.
Alexandra_85, общо взето е нормално да имаш такива контракции. Имаш ли лекар, на който да се обадиш, за да не ходиш предварително в болницата? Другият вариант е да отидеш направо в болницата да те прегледат, ако до сега си направила някакво разкритие може да те оставят за наблюдение или да ти помогнат да направиш по-бързо разкритие и да родиш. Успех   bouquet
Мандрагора, добре си се завърнала и леко възстановяване   bouquet

# 168
  • София
Сисилия, ми те момичетата са ти отговорили вече. Наистина за болкоуспокояващите във всяка болница е различно. За частните знам, че със сигурност ти вливат нещо, за да не се мъчиш.
Разрезът май винаги е хоризонтален. Но пак зависи от доктора, който те шие. Наскоро една мама сподели, че едва си намира белега да го маже с това, което са й предписали. сдруга каза, че е тънък като косъм. Въпрос на сръчност сигурно.

И на мен ми е толкова скучно, само че аз за разлика от тези на които не им се излиза сигурно не бих се прибрала цял ден. Ама нали съм си като Маугли с това лежане в къщи.  Laughing И нито ми се чете, нито ми се гледа тв (това по принцип никога не ми е било любимо занимание)....имам си нужда от социални контакти и това си е. Разнообразявам с ядене  Blush

Пуки, да ни е честит 9-тия месец  Flutter Брей, добутах и до тук, като знам в началото колко се притеснявах дали ще успея да донося бебка. Ама видяхте ли колко послушна пациентка бях, слушам доки до дупка  Mr. Green

Мандрагора, добре дошла отново Simple Smile Дай да зяпаме снимчици де!

Александра, я вземи се обади на док, че тука вече имаше такива чуденки и за малко да акушираме онлайн  Whistling

А Сисилия защо ще я държат 2 седмици в болницата? Не е ли ужасно много?

Последна редакция: сб, 27 сеп 2008, 18:08 от mylili

# 169
Много поздрави на Трикси и Сисси от всички ,чакаме ги с нетърпение да се завърнат живи и здрави и да ни зарадват със снимки!
А ето и моите творения от днес ,дано се отворят ако не са последните снимки в албума "коремчета".Е няма да ме вземат за Лебедово езеро ,но за Грозното дебело патенце може и да се класирам! Joy

# 170
Здравеите  и 4естити малки беб4ета на вси4ки мами,родили скоро. Grinning.Моят термин е савсем близко и се надявам вси4ко да баде наред.днес направиx последните иследвания ,вси4ко  от списака за беб4ето е готово.

# 171
# 172
  • София
А Сисилия защо ще я държат 2 седмици в болницата? Не е ли ужасно много?

Сакън  Shocked тука съм ква болница?  Laughing Предполагам за Ssissi  става въпрос  Laughing
Софкобофко  Heart Eyes

# 173
  • Варна
Майлили, верно бе.Честито девети и на тебе.  bouquetЛелееееее, имам две седмици грубо /защото не си казвам датата/ до срещата с бебо. Не остана.
Днес се разбих. Разменях летни дрехи и обувки със зимни такива. Добре че мъжа ми свърши повечето работа, ама пак ме къса кръста от болки сега. Сега мъжо ми готви, ама няма да кажа какво. Wink

# 174
Софко, Hug Макар, че не бях попитала аз , ти благодаря за изчерпателния разказ.Макар,че съм чувала много разкази пак четох с интерес.
Александра,най-добре не си прави оглушки, а иди да те видят.Щом толкова дълго време имаш болки и не ти минават е по-добре да те погледнат хората.А ако не си готова ще те върнат.Аз бих отишла за свое успокоение.
Mylilпоздравявам те че устиска и ти.Вашите бременностти с Трикси ви измъчиха.Но както е ясно,накрая е очевидно, че всичко си е заслужавало.Пуки,честито и на теб!Отпуснете душите вече.

# 175
Много поздрави на Трикси и Сисси от всички ,чакаме ги с нетърпение да се завърнат живи и здрави и да ни зарадват със снимки!
А ето и моите творения от днес ,дано се отворят ако не са последните снимки в албума "коремчета".Е няма да ме вземат за Лебедово езеро ,но за Грозното дебело патенце може и да се класирам! Joy
Ей, много ме развесели! Joy Много си сладка в този спортен екип hahaha!
Честито на мама Барабинка! Страхотно мъжко име е Дамян! Много да сте здрави и много да се слушкате!  newsm51
Честит Рожден Ден и на Деним!  bouquet

# 176
Хм, че влязохме ли вече в 9-ти? Няма ли още ден, два? Как минава времето!

# 177
Дениим, честит рожден ден! Хубава дата си си избрала да се родиш!  Wink Дано и бебо така реши  Hug

Радкакака, този обръч успя ли да го завъртиш?!  Mr. Green

Александра, отивай в болница, Инчето имаше нерегулярни контракции, а отиде със 7 см разкритие... Първо раждане... Така че, успех!!!!

Светли, успех и на теб! Дано скоро видиш така желаното съкровище! Heart Eyes

Мандрагора, пусни някоя снимка в албума.... или тук!

Миналата нощ мислех, че раждам, но май съм имала (д)ефекти от боба... Та... днес се стреснах и си приготвих багажа.. Лошото е, че мислех пак да пера дрешки и да гладя,а времето не позволява, така че - засега задържам...

# 178
  • Бургас
Честит ви 9-ти месец момицета  bouquet

Днес разгледах албумчето с тумбачетата и Мис мога да кажа,че готова или не за снимка все си ни хубавица пу-пу. smile3521

Ради от къде го взе тоя спортен ентусиазам-БРАВО.
Я виж каква си кръшна и сладка. smile3501

Мандрагора да гушнеш Кая и от мен newsm51

# 179
  • София
Сисилия, за другата Сиси си мислех  Laughing Сори, че ви обърках!

Общи условия

Активация на акаунт