Отговори
# 105
"Къде работи майка ти?"
Дъщеря ми: "На края на селото"  - не работя никъде...

# 106
  • София
Да сте чували на МР4 да се казва ем-пе-чичорка  Mr. Green
Така ми заяви малката щерка "Искам от Дядо Коледа да ми донесе като на Валя еп-пе-чичорката (сестра й) "  Joy

# 107
Сетих се един случай това лято,в  който наистина ми  идеше да потъна вдън земя.
Живеем в къща и съседите ни са повечето възрастни хора, та комшийката 60 и няколко годишна  заприказва Гого , а той гледа в земята и изведнъж пита бабата :"Ти защо не си режеш ноктите , виж колко са дълги и ще се разболееш".Жената май се направи , че не го разбра т.к. ме попита какво е казал (говори много чисто и му се разбира) , от срам казах ,че не съм го чула. Embarassed

# 108
  • София
Сетих се един случай това лято,в  който наистина ми  идеше да потъна вдън земя.
Живеем в къща и съседите ни са повечето възрастни хора, та комшийката 60 и няколко годишна  заприказва Гого , а той гледа в земята и изведнъж пита бабата :"Ти защо не си режеш ноктите , виж колко са дълги и ще се разболееш".Жената май се направи , че не го разбра т.к. ме попита какво е казал (говори много чисто и му се разбира) , от срам казах ,че не съм го чула. Embarassed

Много правилно си е казало детето  Mr. Green

# 109
Майка ми купила една моряшка тениска на Макс,и вчера го пита дали съм му я обличала.А той:"Мама каза-ТЯ Е ЗА ЛЯТОТО,БЕ ТЪПАНАР С ТЪПАНАР!!!" ShockedДа казвам ли,че изобщо не сме я и споменавали тзи тениска,камо ли да му забраня да я носи?!?
А докато беше в яслата,ей така по Коледно време,госпожата им казала да помолят някой от родителите си да напише писмо с желание до дядо Коледа.Макс започнал да плаче,защото:"Мама е все на работа,а  тате не може да пише!!!"

# 110
една случка от преди 7 - 8 години ... с две коли отиваме на сбор на село. в нашата кола се возим ние с малката  и майка ми и баща ми, който шофира. В другата кола са били чичо ми и стринка ми и братовчеидите ми... Ддвете коли тръгват по различно време, но нашата е доста стара и раздрънкана и по едно време чичо ми ни изпреварва, което предизвиква словесна реакция от страна на баща ми - нещо от рода на "глей го сега тоя Красимир как ме изпреварва, като някой гашник..."
вече пристигнали на село, настанили се на масата, веселбата е в разгара си - имаше и други гости освен нашите 3 семейства и малката от немай къде, както си играеше кротко, изведнъж се изтъпанчва насред стаята и казва с пълен глас
"Дядо Краси /тя така вика на чичо ми .../, пък дядо каза, че си гашник!"

Години наред и до сега това е любима случка за припомняне... а детето уж спеше в колата ...

# 111
Попитах дъщеря ми кога ще има рожден ден едно детенце от групата и в детската ,а тя ми отговори-Ми когато отслабне Shocked

# 112
  • Върху лъчите на Слънцето.
desi_max , научете тати да пише...  Joy , ако не заради друго, то заради детето!

Един ден отивам да си взема малкия от ясла. Събрахме се 3-4 родители и децата ни. И както ги преобличаме, малкия каза за едно от присъстващите дечица *Мамо, ХХХ си яде сополите!*.  Shocked Онемях! Какво можех да кажа в присъствието на майката и въпросното дете!? Със сигурност и майката на ХХХ не се е чувствала по-добре от мен, но нямах смелостта да я погледна... Нищо не мога да направя - малкия говори много добре и правилно и е откровен, защото е дете.  Rolling Eyes

# 113
Когато Еми беше по-малка имаше ужасен страх от полицаи.Един приятел на мъжа ми в същото време е полицай,но Еми не знае и не го е виждала униформен.Един прекрасен ден въпросния приятел идва в къщи уноформен.Мъжа ми излиза да го посрещне с него и Еми:
-Отивй си веднага,няма да влизаш в нас,не пускаме полицаи.

# 114
Седнал Никола да се тръшка в парка,че не иска да си ходи, една баба минава и му казва -Ставай! голямо момче не може така да прави!-,а той се обръща и й казва -Я млъквай бе! -  Embarassed

# 115
  • София
- Ники, какво работи твоята мама?
- Амии, тя е комунист... (за икономист) Joy

# 116
Вкъщи имаме две тоалетни (едната - в банята) и понеже свекървата е болна и ходи в банята, малката я водя в другата тоалетна. Веднъж на малката й се допишка и помоли баба й да й светне лампата в тоалетната (свеки тъкмо тогава излизаше от банята)... Свеки й вика - отиди в банята. А малката се изцепва "Мама не дава там да ходя, защото имаш пъпки на дупето"  ooooh! Лелеее, щях да потъна вдън земя от срам...

# 117
Днес една колежка ми разказва за племенницата си ...Искало детето самостоятелна стая , като еди кое си дете
Баба му ( която живеела в къща), му казала
- Не се ядосвай , аз като умра ще ти препиша целия етаж от къщата , не само една стая ...
А то и казало
-Бабо, ти кога ше умреш ? Shocked

# 118
  • София
Пътуваме с такси и Емо се съобщава"Мамо, пъцнах". Казвам му да говори по-тихо, а той реши да ми поясни на по-висок тон.
- То дупето пъцна, не Емо - шофьорът вече се хилотеше, а аз Blush
==============
Емо си говори по детското телефонче. Баща му го закача и пита с кого говори и отговорът, който получи бе:
- С тате.
- С кой тате говори Емо?
Емо маха ръка към прозореца и заявява.
-Ей с оня чичко.
Без малко да си отнеса кавгата  Mr. Green

# 119
Ето и аз с една смешна случка. Сина ми 2 г 3 мес вика на пушката-путка, защото не може да каже думата. водя го на ясла и понеже госпожите не дават да внасят играчки в стаята малкия се изцепва: " Мамо путката в шкавчето"  Mr. Green Имаше и още едно - сина ми към госпожата: "Гопожо питулета не е путка"  Mr. Green
Дъщеря ми на едно семейно събиране се изцепи пред роднините: "Тати каза, че ще сложи на мама едно силиконче на цицките, а аз ако слушам ще има и за мен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт