Отговори
# 90
Вчера ми изцепи " Чепичката Мая". Е, щях да загина Laughing

# 91
Моя братовчетка е с огробен бюст и много обича да гушка малката.Та тя милата, на 4 год е, един ден , преди да отидем при нея ми казва, че кака..ХХХ... имала много големи сърца. Аз в чуденка, не мога да разбера какво има предвид.Попитах я и тя миличката ми обесни така- ами нейните са много големи, а твоите не и сочи към гърдите ми Joy
Вечерта отиваме  на гости Winkи кака ми  пак я гушка и Теди шепнешком ми сочи гърдите и и ми казва- виждаш ли колко са големиии. надявам се да не я е чула, но се притесних доста...

После и обеснявах, че не са сърца, но това не е толкоз интересно, но сега вече знае, че не са сърца, а гърди!
Още не мога да разбера откъде го беще свързало със сърцата, но се досещам май.

# 92
Моя братовчетка е с огробен бюст и много обича да гушка малката.Та тя милата, на 4 год е, един ден , преди да отидем при нея ми казва, че кака..ХХХ... имала много големи сърца.
Joy Joy Joy

# 93
Ходихме в неделя на гости на брат ми,да се запознаем с приятелката му.Нашият татко беше на работа и не можа да дойде с нас.Вечерта,любопитен,пита Макси(6 год.)-"Хубава ли е каката?",а синчето казва:"Даа,има МНОГО ХУБАВО КОТЕНЦЕ!" Shocked
А то просто момичето си донесло домашния любимец!Познайте обаче тате какво си помисли...

# 94
синът ми е на 1 г..учи думички...тате,  бебе.мама.....само дето започна да креши "тати Ебе мама"   "Б" на Бебе го пропуска....крещеше из целия пазар.....

# 95
синът ми е на 1 г..учи думички...тате,  бебе.мама.....само дето започна да креши "тати Ебе мама"   "Б" на Бебе го пропуска....крещеше из целия пазар.....

JoyПредставям си каква е била реакцията на хората hahaha

# 96
МАМААААААА, ИСКА ЕБКА ДЮПА!
Превод - мамо, искам лепенка на дупето. Като превихме исзледванията за глисти и това й се е загнездило в главата.
Потъвам от срам понякога.

# 97
цял ден повтарям на детето "ще ходим при баба ти" детето си повтаря баа-ба ти, баба ти...когато отидохме при баба му тя му казва "мамо я дай на детето солетите от чантата".....съответно сина ми запова да крещи "мама ти, мама ти"...от тогава не обясявам че отиваме при баба ТИ Blush

# 98
Малката вика на пеперудката-пу*ка..Веднъж при шивачката ми ,вижда няколко пеперуди и ми вика ентусиазирана "мамо,мамо диж  пу..ки,пу..ки,колко са сиви|красиви|",а там и мъжа на шивачката ShockedВлизам в пробната и го чувам да казва на дъщеря ми"я кажи на чичо какво има там" и тя пак....А на излизане вика "мамо и аз съм сива пу..ка" newsm09

# 99
Страхотна тема , браво!Много се смях!Ще се запиша и аз само като се сетя (то при нас не е било едно). Peace

# 100
Малката вика на пеперудката-пу*ка..Веднъж при шивачката ми ,вижда няколко пеперуди и ми вика ентусиазирана "мамо,мамо диж  пу..ки,пу..ки,колко са сиви|красиви|",а там и мъжа на шивачката ShockedВлизам в пробната и го чувам да казва на дъщеря ми"я кажи на чичо какво има там" и тя пак....А на излизане вика "мамо и аз съм сива пу..ка" newsm09

hahaha hahaha hahaha

# 101
Племенникът е на 2г. Буквичката 'д' замества винаги с 'м'. Сестра ми го разхожда в парка и той вижда люлки. Казва на майка си, че иска да се люля. Речено, сторено. но младежът решил, че иска да се люлят двамата с мама. И казва "Мамата, мамата" (което ще рече 'двамата, двамата'). Една баба се навъртала на около и възмутено казала: "На колко години е това дете, че псува?"  Joy

# 102
Здравейте и от мен  Hug Поздрави за хубавата тема  Peace Тъй като нямам все още деца, ще разкажа за един случай от моята практика в детската градина (уча Предучилищна педагогика). Учителката питаше малчуганите с какво се занимават родителите им... Имаше всякакви бисери, но ми направи впечатление едно дете, което просто изби рибата хаха:

- Кажи сега Р... какво работят мама и татко? - учителката
- Тате прави ядене (готвач   chef ) а мама е психопатка #Crazy (сиреч психотерапевт)  hahaha hahaha hahaha

Друг случай с друго дете...

- С... , каква искаш да станеш като станеш голяма? - учителката
- Ммммм... леличка  Joy

# 103
Хихи,много свежа тема   bouquet
Моето детенце (1,5г.) още не говори,но редовно в магазина ме дърпа и сочи  бирата с думите"тати,татиии"
Не,че баща му голям пияч... Simple Smile

# 104
една хубава скорошна реплика  от дъщерята на приятелка:
получават снимки по скайпа на новородения син на друга приятелка той голичък и червен токущо роден и малката се изцепва "малеееееее мамо какво му има на ш.ундата то май нещо е дефектен"
още като се сетя ми потичат сълзи от очите

Общи условия

Активация на акаунт