Отговори
# 120
Дъщеря ми на едно семейно събиране се изцепи пред роднините: "Тати каза, че ще сложи на мама едно силиконче на цицките, а аз ако слушам ще има и за мен  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha

# 121
  • София
Хайде и аз да се разпиша - с дъщеря ми пазаруваме в голям магазин.Тя бута количката, а аз избирам. По едно време тя беше на около два метра от мен и  пълен глас извиква: "Мамооо,пръднаах".  Хората около нас  се подсмихваха, едва сдържайки се  да не се  се разсмеят:oops:

# 122
- Ники, какво работи твоята мама?
- Амии, тя е комунист... (за икономист) Joy

супер hahaha hahaha hahaha

# 123
Това е една от любимите ми теми. Много свежарска   bouquet

И аз да се разпиша:

Прибираме се от Русия аз, Иви , мъжът ми и негов колега - Мартин, много симпатично момче на 24 години, за който дъщеря ми си умира. Родителите ми ще ни чакат на летището. Слизаме от самолета и Иви се изцепва:
-  Мартинчо, сега баба и дядо ще  видят колко си грозен!  Shocked

Аз и съпругът ми онемяхме, умряхме от срам. Embarassed

Втора случка, следващо прибиране към БГ. Мартинчо идва, Ивайла го гушка , запушва си носа и казва "Ох, Мартинчо пак ми миришеш на манджа!" . Всичките пак шок . #Crazy Оказа се, че Мартинчо пил бира , но .....на детето това му мирише на манджа.

И последно скорошно:

Чакаме асансьора и от него слиза огромен мъж, много едър и с голям корем. Иви:
- Мамо, този чичко е дебел колкото моя дядо, всъщност май е по-дебел от дядо.  Mr. Green

# 124
И аз ще се включа:

На автобусната спирка сме с дъщеря ми и баща и. Мъжът ми стои малко в страни  от нас, защото пуши. Задават се  един след друг автобус и маршрутка. Детенце/дъщеря ми/ се провиква към баща си :
     - Татеееее, на марааашутката ли ще се качваме или на ахтобуса?
  Народа на спирката едва сдържаше смеха си,а нашият татко смени всички  цветове. Малко по-късно  сърдито заяви - "Аз повече с вас няма да излизам !"

А сега и един гаф на племеникът на една колежка:

На едно семейно парти някакъв гост пита племенникът на колежката/той е на 3 год./:
     - Мите, какво работи баща ти?
Митко гордо се изпъчва и изтърсва - " Тате е поженкар/пожарникар/, а мама е шибачка/шивачка/.
Родителите на малкия се свили на кравай,а бабата за да замаже положението и да защити  сладура изломотила - "Чи кво толкуз каза детито!"

# 125
  • Разград
И аз ще се включа:

На автобусната спирка сме с дъщеря ми и баща и. Мъжът ми стои малко в страни  от нас, защото пуши. Задават се  един след друг автобус и маршрутка. Детенце/дъщеря ми/ се провиква към баща си :
     - Татеееее, на марааашутката ли ще се качваме или на ахтобуса?
  Народа на спирката едва сдържаше смеха си,а нашият татко смени всички  цветове. Малко по-късно  сърдито заяви - "Аз повече с вас няма да излизам !"

А сега и един гаф на племеникът на една колежка:

На едно семейно парти някакъв гост пита племенникът на колежката/той е на 3 год./:
     - Мите, какво работи баща ти?
Митко гордо се изпъчва и изтърсва - " Тате е поженкар/пожарникар/, а мама е шибачка/шивачка/.
Родителите на малкия се свили на кравай,а бабата за да замаже положението и да защити  сладура изломотила - "Чи кво толкуз каза детито!"

Просто са върха тези дечица!  Joy Joy Joy

# 126
Калина също разправя на ляво и на дясно, че й мирише на манджа - в аптеката, в магазина за обувки... навсякъде...  Crazy Предполагам, че е защото веднъж като бях готвила и казах, че ми миришат дрехите и тя го е запомнила /както и всичко друго, което чуе/...  Thinking
Другото, на което й мирише е... китайско - "ауу, това миише китайскооо!"  Joy това по повод на едни китайски апрески, дето ги душих в магазина

# 127
 Grinning Страхотна тема. Записвам се да следя.  Party

# 128
Много се забавлявах с изцепките на малчовците!  hahaha А най ме учуди, че моята племенница не е единствената, която е казвала на рибата "еби". Като беше малка много обичаше риба и като видеше започваше да крещи "Еби, еби" с протегнати ръчички.
Още един случай с нея. В супермаркет изнасят от склада табла със скалички(сладкишите), в момента, в който ги съзира, много впечатлена започва да ги сочи да крещи и: "Мамо, иж нона, много нона!"

# 129
  • София
Ники, когато беше на две години и се ядоса на едно момченце на пързалката, което не даваше на другите деца да се пускат и изтърси:
 "ше ти бийна един шамар, ще ти паднат яйцата и ше станеш баба" Mr. Green
изобщо нямам идея от къде извади тая логика, аз лично за пръв път чувах подобна мисъл Mr. Green всички родители наоколо изпадахме от смях.

друг случай, чул татко си да псува в колата и запомнил. един ден си играе с количките от филма МакКуин и по едно време го чувам да си мърмори, докато бута количката Док Хъдсън..."Докиии, майка ти ша беба" Mr. Green

# 130
Ники, когато беше на две години и се ядоса на едно момченце на пързалката, което не даваше на другите деца да се пускат и изтърси:
изобщо нямам идея от къде извади тая логика, аз лично за пръв път чувах подобна мисъл Mr. Green всички родители наоколо изпадахме от смях.

друг случай, чул татко си да псува в колата и запомнил. един ден си играе с количките от филма МакКуин и по едно време го чувам да си мърмори, докато бута количката Док Хъдсън..."Докиии, майка ти ша беба" Mr. Green
Joy Joy Joy hahaha СТРАХОТНА ТЕМИЧКА!  Hug

# 131
Дребната пътува с баща си в колата.Таткото избягва катастрофа и афектиран от случилото се, псува:
-Кавааал!!!!
Усеща се обаче кой му прави компания в колата и се опитва да замаже положението с подсвиркване:
-Фю-фю-фю
В следващия момент се чува дребната(2г.5м.) от задната седалка:
-Кааааал!Фю-Фю-Фю

# 132
Отидохме на село при баба ми на гости и се разхождаме на въздух,а на една пейка седнала баба с черна забрадка,а дъщеря ми започва да крещи с пълен глас,,Мамо диш,Баба Яга'',излишно е да казвам,че умрях от срам.

# 133
Магата е на около 2-3годинки пътуваме с нея в 83 и тя видя едно момче дето много приличаше на татко и да се целува с няквка девойка и се разкрещя Мамо иж тая ика  ми вземи татито  путка с путка /пуйка с пуйка/  това на виско глас в препълнения автобус слезнахме на другата спирка.

# 134

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт