Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се използва тенджерата Цептер?
Какви са основните правила за готвене с Цептер?
Какви са цените на Цептер съдове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се използва тенджерата Цептер?
Съдовете Cusinart Steamer се използват за здравословно готвене с минимално количество мазнина или дори без нея. Продуктите трябва да се поставят в съда без мазнина и наведнъж. Готвенето може да бъде на няколко нива и на пара. Важно е да следвате правилните техники за готвене, като например да не повдигате капака и постепенно да намалявате топлината след достигане на желаната температура.
-
Какви са основните правила за готвене с Цептер?
Основните правила за готвене с Цептер включват предварително нагряване на дъното на висока температура за 4-5 минути, след което понижаване до ниска температура. Не се отхлупва капакът по време на готвене. При варене на пара е важно да добавите една-две супени лъжици вода. Готвенето в Цептер позволява приготвянето на различни ястия, включително хляб, сладкиши, месо, ориз, зеленчуци и дори яйца.
-
Какви са цените на Цептер съдове?
Цените на Цептер съдове варират в зависимост от комплект. Например, голямата система с диаметър 24 см струва около 866 евро, като може да се изплаща на вноски. Съществуват и по-малки комплектни цени около 789 евро. Освен това има възможност за получаване на подаръци като тиган за палачинки или комплекти ножове или чай при закупуване на определени комплекти.
-
Кои са най-популярните и често приготвяни ястия в Цептер?
-
Какви са основните предимства на съдовете от Цептер?
...виж омлетите ми се получават винаги едни пухкави и хубави, каквито в обикновен тиган не стават (говоря за Тефал-ските тефлонови с точките)...но при пържени яйца на очи (или както аз казвам забулени както стават с капака) винаги ми залепваха по дъното..
, а много ми се ще да ги пробвам....особено и като солени и запечени на фурна..знам че си има специален тиган за тях,който все още го нямам, но това е едно от малкото ястия и закуски които не готвя в Цептер и ме гложди напоследък пък не смея да пробва...някой пробвал ли е и може ли да каже стават ли и какъв е начина им на приготвяне... 
), но с любимото ни Цептерско асорти сладко (правих прочистване на фризера есента от замразените плодове като добавих и пресни круши)
остава и да е нещо лесно и бързо и вкусно...
(при нас всеки си има територия и чистенето с прахосмукачка никога не съм го харесвала да не говорим как винаги мирише), друго е че може да пръснеш с освежител във водата и докато работи прахосмукачката ароматизира въздуха...
...и е на нормална цена 72 лв (подобни в Била ги има за около 40-50 лв)...препоръчвам го определено...аз даже се чудех дали да не поръчам и за мъж ми и за мен за новия апартамент като прибори
(приборите им на Цептер за възрастни са ми огромни, а не харесвам големи прибори, а като функции доста ми допаднаха)