Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 52

• 43 022
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
Честит празник и от мен на двете дами! Нека бъдат здрави, весели, усмихнати, ухажвани и обичани!!!!!   newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51
Сготвената торта на едната рожденничка.... ако ми падне в ръцете...... така ще я сготвя, чеееее.......  eat
Аз торта няма да ви показвам, защото апарата ми претърпя ПТП. Мога да ви покажа само част от украсата, и то недовършена. Когато посегнах за апарата да я снимам вече готова тази пеперуда...... и го бутнах на земята.....  Banghead Сега е в реанимацията на НИКОН. Слава богу - пациента ще живее.
Тортата беше елементарна. Квадратна, светло-синя табуретка с ТАЗИ пеперуда отгоре. Тук е недовършена още. Ужасно се оцветяваше, но на на втория пласт стана. Ако случайно се излъжат да ми пратят снимка, в което се съмнявам защото не познавам хората, ще ви я покажа. Нарочно използвах релефната-лицева част на трансфера. Много по-добре се получава.

# 241
Пепи тортата от кръщенето е уникална, много ми хареса Peace
Да поздравя и останалите момичета които са тортоправили - Мактуб, Роди, Краси-Мира, Петя - много апетитно парченце Peace,Барсела, Стаси
Рая - много целомъдрени цици вярно Wink, ако беше показала едно зърно можеше по да посбуташ този....кандидат младоженец Wink.
Страхотно си я направила тортата Peace
Двети ни рожденнички - да сте живи и здрави и много обичани.   bouquet  bouquet  bouquet
Виолетче - торта Трюфел е прекрасна, няма как да не ти я харесат колегите, ще бъдат очаровани даже Peace.Бордюрите са ти станали върха Peace
За сертификата на тортите и аз да кажа - винаги досега са ни питали - в детска градина, клуб и т.н. - т.е искат тортата да е от фирма е не правена в домашни условия.Дразня се...... но донякъде ги разбирам - имаме един доста неприятен инцидент в семейството,слава богу приключи добре,и затова предпочитам да не коментирам и споря - действам уж за добро и вземам от сладкарница уж със сертификат. Но винаги правя за любимите деца торта за домашното парти.По принцип аз си знам как работя и се съобразявам дори много че е за деца и т.н, но......за външни хора не знам, не съм видяла и съответно се съмнявам.
Но ваши торти с удоволствие бих изяла Hug.

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 11:41 от Бъни

# 242
Clairette, raya_usa, Пепи, blueeye, краси.мира, Roddy, radinna, Мишел+, van444eto, Бъни много ви бладогаря за пожеланията момичета  Hug

Преди малко унищожихме тортата  Mr. Green  Ще кажа само едно - невероятна е! Който не я е правил до сега, да пробва, няма да съжалява  Wink

ПП. Аааа и сготвеният шоколад не беше чааак толкова лош, колкото очаквах  Blush

# 243
  • София
violetblue,mimito, да сте ни живи и здрави и много щастливи! Пожелавам ви и много творческо вдъхновение!

violetblue, много е красив букета  Peace
raya, много хубави цици и аз така бих ги направила  Wink

# 244
Преди малко унищожихме тортата  Mr. Green  Ще кажа само едно - невероятна е! Който не я е правил до сега, да пробва, няма да съжалява  Wink

Аз я правих за моя ЧРД и гостите ми още я говорят тази торта като вкус.И като ми кажат хубава ти е тортата ама онази дето беше на ЧРД - то.... Sickпросто.... #Cussing out.
На мен много ясно едно и също не ми се прави.

# 245
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ДВЕТЕ ДАМИ,пожелавам ви много мого здраве и продължовайте да творите.  love001

# 246
Честит Рожден ден на Mimito и на Violetblue - да сте ни живи и здрави. Много весели емоции и прекрасни моменти оттук нататък. Успехи в професионалната реализация и обич и разбирателство у дома.  Hug

Няма да се отчитам повече за момента, по-късно ще да е.

# 247
Честит Рожден Ден на Mimito и Violetblue!!! Бъдете здрави и радостни!  bouquet

# 248
  • Plovdiv->Toronto
ЧРД Мимито и Вайлет   bouquet!
Вайлет, тортата изглежда ужасно вкусна, и какви бордюри си и сложила, бравосТ  Grinning!

# 249
violetblue,зло да те забрави   bouquet,но кой да предполага че ще си имаме две рожденнички! като пиша посред нощите и недочитам до край Embarassed

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!БЪДИ ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА,МНОГО ОБИЧАНА МАЙКА И СЪПРУГА!!!/color]

# 250
  • София
Честит Рожден Ден, Violetblue!
Честит Рожден Ден, mimito!
Много усмивки и добри хора около вас!

Виолет, тортата е много хубава, бордюрите страшно ме впечатлиха, покритието също, лъскаво, с дървесни фладери ми се видя, а букетчето е изкушение:)))

Рая, тортата е чудесна! Бюстието е толкова стилно, а и бюстът е без целулит...много ми хареса:)

Пепи, кръщелническата торта - много добре си се справила, ангелчетата са много сладки и ефектни и цялата композиция е много добра като идея за такъв повод!

Ааа, Ванче, сега видях и пеперудата - много е хубава, като цветно стъкло!

# 251
  • София
Честит Рожден ден, Violetblue  и mimito! С най-прекрасни пожелания за щастие и вдъхновение!
Violetblue, страхотна цветна композиция  Peace

Видях и още прекрасни торти, но не си водих записки  doh

# 252
  • Карнобат
Честито на рожденничките newsm59  ura.  Желая ви много щастие!
Видях страхотни торти в темичката -мишлетата, кошничката,ефектни букети , икона,цици, разни шоколадови изкушения, а бе свят ми се зави направо.
Ванче ,пеперудата ти е невероятна, на син фон сигурно ще е още по- красиво.
Пепи ,тортата ти  с ангелчетата направо ми взе очите.  bouquet.
Албенкадобре дошла,много ценни съвети благодаря ти.  bouquet

# 253
Честит Рожден Ден и от мен момичета,  bouquet желая ви много здраве и семейно щастие.
Violetblue тортата ти е прекрасна,чакаме да споделиш дали са я харесали.
Ванче чудна "пипируда".

# 254
Честит рожден ден момичетаnbirthday Всичко хубаво ви желая
Страхотни торти,потекоха ми лигите. Да взема да влезна в час и да направя едно дом. производство Crazy

Общи условия

Активация на акаунт