В Дюканския отряд никога не чувствам глад - 127

• 39 994
  • 958
  •   1
Отговори
# 765
          МОМИЧЕТА, искам да Ви помоля, ако някоя от вас знае,   или може да ме насочи къде мога да прочета за заболяването - Анемия - вид БЕТА ТАЛАСАМИЯ МАЙОРНА (в изследванията за кръв е обозначено като МСV). Дали са тая диагноза на една моя много близка на детенцето, което няма навършени три годинки. Това лято са му преливали кръв 5-6 пъти. Тя не знае къде и какво да търси, за да прочете, затова се обърна към мен да потърся в Интернет. Ще отчаквам да ми изпратите линк, или да ме посъветвате къде да търся. Предварително Ви благодаря, страшно се разстроих.

# 766
  • София
Филюдка, това намерих на първо четене
 http://mar4ella.blog.bg/viewpost.php?id=68199 , като напишеш в Гугъл "Бета таласемия майор" и излизат стотици.........

# 767
nelsun и аз мислех като теб да се пробвам на 2п/5пз... без друго имам по малко от 2 кила , ма голямо шубе
пък и ми се иска до лятото да съм в 4та, а трета ще ми е поне 5 месеца, и не ми се иска да забавя процеса, но мисля след края на 3та да пробвам този вариант за извесно време
и да ви дам идея за тогава когато ви се дъвчв нещо просто ей така... аз си правя желирани бонбони - желатин и нещо по вкус, най ми харесват с кола
ФИЛЮДКА  много  Cry Hug Hug Hug

# 768
  • София
Цоци  Hug извинявай, мила! Помня, че два пъти сменя линийката, но съм пропуснала причините. Embarassed Embarassed Embarassed Но все пак знаеш, че последните кила се топят най-трудно!
Дева  Hug помним те, разбира се! Да прочетем първо книгата за триците, да видим дали ще пише дали могат да се консумират от деца.
Дини, доматен сок и туршии само без захар. Peace
Иванина, добре дошла, целта ти е амбициозна! Пожелавам ти успех! А за дъщеря ти - предлагам трета олекотена, с нормална масленост на млеката, без подсладител и с малко мазнинка. Peace

# 769
И аз искам да помоля нещо.
Някой преди няколко дена беше писал за сайт с картинки за оцветяване.
Бихте ли ми дали линка, да изтегля няколко  Praynig

И сега да "похваля" ламята Спаска - ометох бутче и половина или по точно 1 горно и 2 долни  ooooh!
Ами така е - като нямах нищо за обяд  Embarassed от закуска, та чак на вечеря  ooooh!
Днес пак се теглих....
И определено си имам продължително задържане  newsm78 Онова вино ми *** мамата на цялата диета.
Ама нищо - ще стискам зъби, аз от главата си патя.
А дали пък не е от дреболиите. Пилешки са, ама последната седмица само на такива наблягах  newsm78 Все пак минаха 2 седмици от прегрешението  newsm78
Е нека - това да ми е за урок  Naughty

# 770
  • София
ФИЛЮДКА, да не те стряскам, ала ТАЛАСЕМИЯ МАЙОР е доста лошо нещо. Пусни търсачката на форума само с таласемия, има доста материали. Аз самата имам таласемия, но е минор. Сигурна ли си, че е майор?

ЗеленкооооHug Heart Eyes Как си, мила? Как се чувствате с точко? Ще чакам с нетърпение снимка, на която мога да ви различа. 

Добре сме, благодаря. Чувствам се прекрасно, очаквам скоро да започна да усещам Точко. Специално за теб ще повторя една скорошна "фотосесия", ама не е много актуална - старичка е вече - порастнало ми е коремчето от тогава  Embarassed

Tatit, СлаБе, pilito, Hug

В_и_В_и, стискам палци

Последна редакция: вт, 07 окт 2008, 21:00 от зелено човече

# 771
              Здравейте прекрасни мой !!! Имам едно въпросце днес в Пикадили намерих обезмаслено сирене Култура  Crazy .... искаммнение няко виждал ли го е пробвал ли го е и режимно ли е ????  newsm78

Благодаря ви предварително и стискайте палци утре съм на доктор след операция и се надявам всичко да е ОК  Praynig

Целувам ви и ви желая лека вечер и много минусчета утре сутринта!!!  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

# 772
vesito5- не тъжи, въпреки, че майката си е майка, ще го мислиш докато се върне ooooh! лек и безпроблемен път Hug

shushy80- всичко ще е наред, ще се справиш  fingerscrossed hug

# 773
Да си направя и аз отчета за днес-мисля че съм била на 100% режимна пък да видим утре кантара дали ще реши и той така
Сутринта 1 парче Дюканска баница с 1 кис.мляко Верея
Обед 1 пил пържола с малко извара и 5-6 парчета пуешко
Вечеря пилешки сърца с лук
Малко по-късно 1 желирано млекце
ИИИИ много вода
Айде приятна вечер от мен Hug

# 774
Да питам "по-старите" дюканки. Момичета проблеми с косата имате ли? Моята нещо много пада Sad или е от диетата или от сезона, но косопада е доста Sad

# 775
  • New Zealand
Да питам "по-старите" дюканки. Момичета проблеми с косата имате ли? Моята нещо много пада Sad или е от диетата или от сезона, но косопада е доста Sad
аз моята започнах да я третирам по- често с разни маски и възстановяващи продукти и вече положението се нормализира Peace

# 776

Имах ужасен косопад. Като влязох в 3-та спря..

Да си направя и аз отчета за днес

Днес ми хареса менюто ти  Flutter

# 777
Аз моята започнах да я третирам по- често с разни маски и възстановяващи продукти и вече положението се нормализира Peace

И аз започнах, дано и при мен има ефект.
аventura ако не те затруднявам, пиши какво ползваш    bouquet    

baby_doll и аз влязох в 3-та (вече 1 седмица) ама точно сега се засилва косопада  Sad Дано помогнат мазилата

# 778
и аз имам косопад, но имам приятелки които не са на режима и също имат косопад
не мисля че е от режима

# 779
  • New Zealand
Аз моята започнах да я третирам по- често с разни маски и възстановяващи продукти и вече положението се нормализира Peace

И аз започнах, дано и при мен има ефект.
аventura ако не те затруднявам, пиши какво ползваш    bouquet    

VO5- HOT OIL/moisture soak/ i hair repar na Schwarzkopf за дълга и стресирана коса. засега съм доволна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт