Празници идат, затишие цари, дали пък ОКТОМВРИЙКА няма да роди?

• 14 245
  • 278
  •   1
Отговори
# 135
Севи,може и да се срещтнем утре ,а дано и при теб така бързо минава тежката част! Party

# 136
  • София
Северинка, дано и при теб мине така бързо и лесно  fingerscrossed
Еха, на 3 октомври 3 Александри и трите мами с термин 14.10.
Да са им живи и здрави.
Много готин съвпъдък  newsm10  Joy
Момичета, сега разглеждах албума със снимките на коремите от първата до последната и толкова мило ми стана Grinning Как бързо си мина времето.

# 137
  • София
Айде на чувалчетата......... Laughing
Как точно е станало незнам, но имам поръчани общо 8 жълти чувалчета, размер 45-60 по 7,60 евро
Има ли кандидати за втората порция 4 чувалчета или да почвам да се разправям с Редутците , да ми анулират поръчката
пускам пак линк на въпросното чувалче
http://www.laredoute.fr/vente-nid-d-ange-bebe-fille-ou-garcon-tr … tegoryid=45544577

Ох, как да отида да раждам сега ... ooooh!  Laughing

Госпойце, пиши ме и мен в списъка.
Харесва ми чувалчето, защото отдолу е като торба ( няма крачолчета), т.е. бебчо като е обут с разните ми там ританки или гащеризончета ще може свободно да си движи крачетата.
А пък и няма да му стяга на дупето с разните му там памперси или пелени.
Само едно уточнение - иска ми се да ми кажеш колко сантиметра е частта от вратлето ( без качулката) до най-долу.
Защото този размер 45-60 е малко объркващ.
Ако първата поръчка си получила лесно ще го измериш, ак не - ще почакам като дойде целия куп дядомразови чувалчета.

Но ме пиши в списъка - едно 90% съм сигурна. За разплащането - лесна работа.

Иди и си раждай спокойно, ще се намерят за чувалчетата бебенца!  Joy

bouquet

# 138
Севи,може и да се срещтнем утре ,а дано и при теб така бързо минава тежката част! Party

Дано наистни да се видим утре  Hug  Е и за другото, дано  Laughing

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 19:54 от Severinka

# 139
Честита годишнина на Инчето!
От ден на ден все повече да се обичате!

Днес и ние с милото правим 1 година съвместен живот!

Кой пита какви празници идват по това време? hahaha

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 20:14 от n_alex76

# 140
Тони, Сев, Галина и всички на стартовата линия- УСПЕХ И ЛЕКО РАЖДАНЕ!!!!  Hug Peace  bouquet

Съни, първо- много се радвам, че госпожица Весела Бузанка е ящно и спокойно бебче...
и второ- абсолютно споделям мнението ти за помощта от старите...  Mr. Green Stop

Мога да изпиша роман за дразнителите след раждането, ама по добре да си трайкам, да не развалям "интонационната среда"... Само внимателно със старите... Не ги оставяйте да ви се качват на главите. Да ви влизат в спалнята... И ако нещо не правят както искате, им го казвайте директно- това е много важно.

# 141
n_alex76, честита годишнина, дълги години любов и разбирателство   bouquet!

# 142
Честита годишнина n_alex76!

# 143
  • София
n_alex76, честита годишнина!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 144

Дано наистни да се видим утре  Hug  Е и за другото, дано  Laughing
Искам и аз  Party Party Party
Честита годишнина на Алекс 76   bouquet Обичайте се, както сте се обичали първия път, в който сте се погледнали дълбоко в очите  Heart Eyes
Софко аз не говорех за патологични случай като майката на Съни (Съни извини ме ако съм те засегнала). Просто като стана въпрос за Съни даже скоро си мислех, че не пише, щото са я подхванали за някоя друга зимнина  Crazy Има случай, когато наистина е по-добре да стоят надалеч младите и старите, но в повечето случай помощта, която може да се получи не е никак за изхвърляне.
Шивани за съжаление тея дето писахме във форума, а не ЛС горим за поръчката  Rolling Eyes Или пък може би точно определени хора гориме  Confused Както и да е - здраве да има, това е най-важното  Peace

# 145
  • София
Момичета, аз поръчвам от време на време от там, сега дори си чакам точно това чувалче  Rolling Eyes
ако някой има желание мога да съдействам с поръчката...ако искате обединете се, аз мога да пусна една поръчка за всички желаещи, единствено ми се иска да пристигне поръчката на името на някой, който има възможност да отиде да я получи от митницата, защото на мен ми е много далеко и мъжо е постоянно на работа и не мога да разчитам, че ще ме закара да я взема...аз затова и си трая досега, вече поръчвам чрез една приятелка, която ходи да ги получава, но не мога да я ангажирам за такива общи поръчки...но аз съм насреща да ви съдействам, както мога  Peace

# 146
  • София
Тони, ти на едро ли почна да пазаруваш?  Wink Чувалчетата са много хубави. Ако нямах вече две щях да се кандидатирам за излишните.
Ти ме уби с този твоя родилен смях. Искам и аз така да тръгна да раждам.  Laughing

Сев, твоя доки много грижовен, от доста време се каня да го похваля.
Болката в срамната кост според мен е от това, че бебето е на изхода.

Ванче, радвам се че вече няма за какво да се притесняваш.  Simple Smile Нали ти казах (ей, много обичам така като кажа  Mr. Green )

Съни, айде бе къде се загуби?  Hug Страхотно е, че си имаш такова спокойно бебе. Пу пу! Включвай се по-често, че липсваш на компанията

Галина, колко голямо го изкарват бебето, че те плашат с мъчително естествено раждане? В края на краищата и секцио да се раждате важното е да сте живи и здрави. И на мен не ми се е разминало секциото окончателно, но по друга причина.

Шики, то и при теб явно момента наближава.

Алекс, честита годишнина и на вас! Много любов и разбирателство!   bouquet

На мен ми беше на гости една приятелка с дъщеричката си на 1,5г. Много сладко и интелигентно дете. Знаеше къде е бебето и се опита да го измие с мокрите кърпички през корема.  Laughing Голяма скица.  hahaha

# 147
  • София
Шивани за съжаление тея дето писахме във форума, а не ЛС горим за поръчката  Rolling Eyes Или пък може би точно определени хора гориме  Confused Както и да е - здраве да има, това е най-важното  Peace[/quote]

Аз разбрах, че чувалчетата са общо 8 от 2 поръчки, всяка една сметната по 4 бройки?! Но ако наистина ние сме в повече - окей - не е проблем, важното е че Госпойцата ще им намери бебенца на чувалчетата. Те са страхотни.

Инче, май ти писа, че си имаш такова - моля те, измери колко сантиметра е от вратлето до края на чувалчето?!Евентуално и аз да си поръчам чрез някой!

Сев, и при теб идва момента, ако не днес, то утре!
Дръж ни в течение и бъди с бодър дух!!!  bouquet

# 148
Алекс, Честита годишнина! пожелавам ви безкрайно семейно щастие!

Момичета, искам отново да ви благодаря за подкрепата, наистина ме карате да се чувствам по-добре   bouquet

mylili, ми той нашият доктор си купи нова кола покрай нас, как няма да е мил  Laughing Това в кръга на майтапа, надявам се, че не само заради парите има добро отношение.

Пуки, ти не беше ли на преглед днес? Как мина?

# 149
Фиил къде се загуби бе мила?Наред ли е всичко с теб?След снощните филии на мъжо ти да не решил бебока да излиза,а newsm78

Честити годишнини на АЛЕКС и Инчето  bouquet
СЕВ,и мен ме боли много тая срамна кост,ама докторката рече ,че било още високо бебето и неподпирало то newsm78.Айде сега де иди ги разбери на едни така на други иначе,и аз имах надежди,че щом ме боли сме заели стартова позиция ама ме разочароваха Crossing Arms
Освен това ми каза,че мога да тръгна да раждам и без да се е смъкнало бебето чак толкова Crazy

Общи условия

Активация на акаунт