Страхотна диета за Страхотни тела - 18

• 13 309
  • 325
  •   1
Отговори
# 90
Кафе моля  Laughing

Нямам минус,но от вчера съм в МЦ Wink

Режимна  Peace

Нямаме  Mr. Green

# 91
Здравейте, Страхотни!

КАЛА, браво!!!

на лунуващите  newsm20 ...как успявате...

мен ме гони върл глад напоследък, много лошо! наливам се с вода, но след 5мин пак ми застъргва корема..Дано да устискам до 12h  #Crazy

лек и слънчев ден, момичета!

# 92

double hot , кой ден от диетата ти е? Защото застоя се получава горе - долу след първата седмица.
Аз вчера вечерта се поизложих....,но днес продължавам. Днес съм на млечни продукти...

На мен ми е вече 11 ден от тази диета, но преди това бях 14 дни на друга (също доста строга)??!! Rolling Eyes newsm78

# 93
пфуу нещо не се справих с вмъкването на цитата Twisted Evil

# 94
  • при моите деца .....
Привет,
режимна съм,
 минавам за малко, че имам много работа, пък и едни жилищни проблеми са ме налегнали - ще ме докарат до лудост - сега съм на фаза тиха, кротка лудост.
Довечера съм на танци, дано се поразсея.
Хубав ден!

# 95
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Hug

Тези дни съм много заета и сигурно ще е така още известно време  Sad , но използвам всеки момент да вляза да ви видя Hug

Вчера издържах лунната - вече към вечерта доста трудно , но издържах - легнах си преди 22 часа и заспах много бързо, за да не мисля за ядене hahaha

Днес успешно си карам на житце - то след вчерашния ден направо пиршество ми се струва  Mr. Green
Само днес ще съм на жито - така реших  1 ден.

А от утре ще видиме какво ще правя newsm78  - нещо различно он Страхотната и едноседмично ми се върти в главата, но не знам със сигурност Crazy
Тази сутрин не успях да се измеря, така че резултат ще ви дам утре за лунния и житния ден общо Peace

Боби, Hug дано проблемите скоро ти се решат най-удачно за теб fingerscrossed

Кала, СтаМ, Дабъл хот, Памси, Стела Hug Hug

Друнвала, Стелхен и другите ,  Hugкъде се скрихте Cry

kaka svraka   welcome добре дошла и успех с диетата  newsm10

Страхотен следобяд на всички!

# 96
Извинявам се за телеграфността тези дни,но не успявам да чета много внимателно,а онова за шоколада го прескочих и то швейцарски  Blush Blush Blush

Нямаме пак  Crazy

ПП Лиде, и аз си лягам гладна  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 16:02 от Kaлa

# 97
  • София
Ехааа, Кала, какви са тези красоти... Laughing
lideto70, браво на теб! Със сигурност кантара ще покаже минус утре. Peace

Аз днес закусих кашкавал - 2 парченца
Обяд кашкавал с краставица  Rolling Eyes
.....
Пих 3 чайчета. Много вода.
За вечеря - не знам.
Днес  забравих да взема плод.

Боби, дано проблемите да отшумят най-безболезнено. Hug

double hot , нормално е малко задържане, тогава.Нищо ,че си била на друга диета.
Имай търпение и не се отказвай. Казвам го от опит. Hug

Хубава вечер, момичета и умната! Flutter

# 98
  • при моите деца .....
Момичета, страхотни сте.
Мерси за подкрепата!
АЗ съм си режимна, сега хапнах малка ябълка и пийнах чай.
Но имам страшно главоболие.
Лека вечер, ако не успея да се включа!

# 99
  • при моите деца .....
Добро утро!

Аз днес съм на млечно/плодов ден - пак ябълки.
Имам следната питанка - има ли проблем, че ябълките са единствения плод, който консумирам?
И вчера на въглехидратния ден и днес, от понеделник, когато има плод все е ябълка.
Просто ги обичам много, а и ме засищат, не знам дали ще издържа на портокал до обяд (на белтъчен и въглехидратен ден).
Ще се радвам да ви "видя" по-активни.
Аз ако съм по-свободна ще влизам по-редовно днес.
Вчера покрай проблемите реших да се разтоваря с шопингтерапия - дори май попрекалих - сериозно наруших бюджета, но до края на диетата ще си обещая да не пазарувам, че ако сваля много и ми станат широки панталоните (купих си 2).
Танците ме заредиха с положителни емоции - вече влизам и в тонус (не се задъхвам и уморявам лесно). В началото (след лятната пауза) на по-бързите хора оставах без дъх (никога не се отказвам по средата), осетих, че корема ми се тресе (подскача), не знам кое е по-правилното, но няма и значение, важен е неприятния факт - наличие на излишна маса в областта на ханша и талията.
Сега ме мъчи МЦ, но от следващата седмица - започвам коремните преси сутрин в 6.
Хубав ден!

# 100
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Hug

Днес кантара ме вбеси - никакъв резултат от лунния и житния ден  Twisted Evil #Cussing out

По този повод днес не съм на диета , а утре ще видя - според настроението ми  Wink
Нямам време да пиша повече Sad

Много  Hug Hug Hug на всички и страхотен ден!  bouquet

# 101
Здравейте момичета...3ти ден си ви чета само..., но нямах възможност да пиша- имах много работа, а и честно казано никак не ми е до отчети напоследък...
Когато съм се отчела до вечерта нещо се е случило...
И така...ще продължавам да ви чета, но си давам малко тайм-аут, хапвам нисковъгехидратни неща, понякога сурови ядки и ми е прекрасно за сега...
Като видя резултати някакви и усетя - тогава ще пиша

Hug Hug Hug Hug Hug
Лиде, житната диета е на моно-принцип,...няма как от един ден да свалиш...  bouquet
Боби, радвам се много за твоите танци- аз така и не намерих танци близо до вкъщи и затова тръгнах на фитнес Simple Smile От понеделник не съм ходила , но днес и утре съм на линия...

Поздрави на всички   bouquet

# 102
Ей ме на и мен  Crazy

Не се мерих днес,но важното е,че чувствам чудесно,а и след 3-4 облачни сиви дни се показа слънчице   Heart Eyes

Момичета да не забравяме,че стимулите са прекрасно нещо,НО Фотошоп е играл и съм сигурна,че и ние наконтени и 'пипнати' няма да изостанем много от тези прекрасни снимки!
Да не се самобичува някой,че тия дни тук гледах едни момичета 'излекувани' от анорексия.....брррррррррр

Лиде,  Hug

Боби, нямам си идея за ябълките  newsm78 аз определено гледам да разнообразявам плода;)

Страхотен уикенд  Peace

# 103
ЗДРАВЕЙТЕ, МОМИЧЕТА!

аз ви черпя за весел петък с
http://www.youtube.com/watch?v=ccGUJIPrF2A

и нали е и петък 17ти,  Wink :
http://www.youtube.com/watch?v=k13sj61CMXk
срещу лош късмет...

аз резултати нямам.утре обаче съм на контролен при АГ-то, дано да ми махне вече тия хормони и да тръгна да бележа напредък Praynig

СТРАХОТЕН И СЛЪНЧЕВ ДЕН НА ВСИЧКИ  Hug

# 104
  • при моите деца .....
Режимна съм!
Реших за утре да разнообразя плодчето - остава да видя какво предлагат по магазините - гроздето е калорично, но ао не намеря праскови или портокали - ще е грозде.
Хубав ден!
Приятен уикенд!

Общи условия

Активация на акаунт