Страхотна диета за Страхотни тела - 18

• 13 317
  • 325
  •   1
Отговори
# 165
  • при моите деца .....
Привет!
БРАВО, Лиде! smile3501 smile3501
double hot ,БРАВО! newsm10 smile3501
Аз ще пийна вино, че съм много напрегната. Ядене - режимно!
За утре си задушавам тиква.
НАЗДРАВЕ!

# 166
# 167
Благодаря Ви за подкрепата страхотни момичета - Heart Eyes

Като се замисля и аз оценявам факта, че резултатът не е съвсем неадоволителен, но съм толкова нетърпелива. Освен това ме тормози фактът, че в началото свалях, а сега от седмица не съм помръднала нито грам. Отдавам този факт на много неща, но това не ми обяснаваситуацията newsm78

Между другото , да се изповядам - вечерях домат с парче сирене, 2 бр. фурми и две лъжици салата от на мъжа ( в която признавам има майонеза - ех, че не мога на 1000 % да се откажа от лошите си навици smile3511

ЛИДЕ, мисля, че днес си получила най-страхотния стимул - само така, продължавай и не се давай. Дай боже всекиму (от нас) да отиде в магазин и да му кажат "съжаляваме но не разполагаме с толкова малки размери  Joy Joy Joy" -  Naughtyе не прекалявайте разбира се

# 168
  • София
double hot Hug нормално е да има задържане в теглото, все пак организма се опитва да запази досегашното си тегло, но това не бива да те отказва, със сигурност ще продължиш да сваляш като мине този период на застой  Peace

# 169
  • при моите деца .....
Добро утро!
ДНес съм много заета, а имам и доста грижи.
Дано скоро имам разрешение на проблема.
Днес мляко и тиква.
Да почерпя по кафе

Стискайте палци!
Хубав ден!

# 170
  • София
Боби,  Hugмерси за кафето!  bouquet Стискам палци да ти се разреши проблема бързо Peace Heart Eyes

И аз днес съм много заета  Sick

Страхотен ден на всички! Hug

# 171
  • София
Здравейте, Страхотни! Hug

double hot , това си е доста добър резултат! Браво! Продължавай така! Peace

Лиде, порицана си! Аз влязох от вчера в релсите и сега размахвам пръст. Wink

Боби, искрено се надявам да ти се разрешат проблемите! Hug  А за винцето - аз пия бяло. Wink Мерси за кафето.

Аз съм режимна. Blush Днес закусих грейпрфрут + чай. За обяд пилешка пържола на скара + салата домати/или краставици.

Вчера бях на гимнастика. Вечерях с малко мляко и краставица. Пих бяло вино.  hahaha Чудна комбинация.   Но нали съм ви казала за виното - разгражда мазнините и в умерени количества не пречи на диетата. Peace Laughing

Хубав ден и само положителни емоции!   bouquet

# 172
ЗДРАВЕЙТЕ, БОЖЕСТВЕНИ!

Благодаря, момичета, невероятна подкрепа сте ми! newsm51

Pamsi, ти си нашия идол!
Лиде,   smile3501! Хайде скоро всички да станем като девойчето от петъчния поздрав:
http://www.youtube.com/watch?v=ujnH4yNqL8E

Боби, скорошно и леко разрешаване на проблема!
StaM, Jun, Double hot,  Hug
Kala нещо ми се губи.. newsm78

# 173

и Памси нещо ми се губи Simple Smile

Аз съм сравнително диетична по някакъв начин и на някаква диета, ама не знам каква...
Засега кис.мляко и мюсли...а довечера броколи...ама не знам дали ще подейства...надявам се цяла седмица да е така до следващата неделя, когато мама ми е обещала мусака...

# 174
Ах тези майки  Joy Joy Joy все вкарват човек в прегрешения. НА мен баба ми пък цял живот ми обяснява много сериозно, че имам широк кокал и затова съм пухкавка newsm78

Какъв ти кокал!!! А и кокала си е кокал пък около него ред пържолка, ред сланинка и се получават моите бедра и дупе #Crazy
като отидох да раждам пък каква изненада Shocked - съмняваха се за тесен таз!!! Ееее не е от кокала Ви казвам от подплънките е  smile3518

# 175
  • София
Здравейте, Страхотни момичета! Hug

Дабъл хот, Hug и подплънките ще ги разкараш  Peace

Днес карах на ябълки, грозде и чай, но вечерта съм на РД и няма да съм много режимна

Но от утре мисля да се хващам здраво в ръце и да я стигна тази 6-чка най-после Wink

Страхотна вечер на всички! Heart Eyes

# 176
  • при моите деца .....
Привет!
Да почерпя - вчера си купихме жилище - изповядахме сделката -

Вече ще отскачам до друг подфорум.
Сега - нови грижи!

# 177
  • София

Боби, Hug честито жилище - да го изпълните с много любов, щастие и прекрасни моменти!

Мерси за страхотната почерпка  bouquet

А днес съм много заспала Embarassed - чак сега се сетих да ви почерпя , защото  майка ми днес има рожден ден. Добре, че поне на нея се сетих още сутринта да и се обадя да и го честитя

Днес съм на някакъв мой си режим, който няма нищо общо със страхотната диета - закусих с 1 филийка бонус с кашкавал запечена, а обядвах с два броя от същите, следобяд - кисело мляко с мюсли, а за вечеря ще правя риба със зелена салата.

Ходих малко със сина на пазар, но нищо не си харесах - искаше ми се панталон/дънки/ и блузка, но нищо не ми грабна окото, и ботуши не си харесах - явно не ми беше ден за пазар newsm78
Купих си само една чанта, защото предишната излезе некачествена, Twisted Evil а пък тази ще я видя колко сполучлива ще излезе. То и тя кой знае колко не ме грабна, но след като две продавачки ми свалиха поне 10 чанти май ми стана малко неудобно та избрах една от тях и я взех, но поне има много вътрешни джобчета и ще има къде да си търся ключовете из нея hahaha

Мързи ме и за кростренажора, но ще го покарам, защото иначе съм си направо за няколко бухалки Crazy

Страхотна вечер на всички! Hug

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 23:50 от lideto70

# 178
  • при моите деца .....
Честит имен ден на всички празнуващи!
Много здраве, късмет и любов!

Днес няма да съм режимна. Ще се постарая поне да не прекаля.
Утре - на линия!

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 09:40 от * Боби *

# 179
  • София

Честит имен ден и от мен на всички празнуващи! Много здраве, щастие и късмет!  bouquet  bouquet  bouquet

Днес ще почерпя /този път отрано сутринта, за да не забравя пак/ защото днес свекърва ми е рожденничка

Страхотен ден на всички!
Heart Eyes

Последна редакция: нд, 26 окт 2008, 09:57 от lideto70

Общи условия

Активация на акаунт