ПЛЕВЕН - 65

• 13 806
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
  • Плевен
           ДИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

# 76
  • Плевен
Диляна, честит рожден ден!
Здраве и много усмивки ти желая.
 bouquet

Не знам доколко помагат имуностимулантите, но старата ни лична лекарка ми беше казала - децата се стабилизират здравословно, когато станат на 4 години - тогава се сменяла или обръщала кръвка (не знам какво означава това, но сигурно е вярно).
За Бронховаксом-а знам един случай при който здраво дете започва да кашля много, дори през нощта и става страшно. Оказало се, че разболяването се дължи на Бронховаксом-а. Tired

# 77
sweetheart_bg, нещо ми се губи, дали няма да имаме бебче днес   newsm78

# 78
  • Плевен
sweetheart_bg, нещо ми се губи, дали няма да имаме бебче днес   newsm78

Нали ти щеше да си радостния вестоносец,може и да си познала Wink

# 79
E,трогната съм за грижите и вниманието,но за да ви разочаровам-още съм на линия...Обаче.....имаме напредък,падна ми тапата Laughing,та чакам щъркела всеки момент да се обади вече...и ако знаете само колко съм щастлива,чак ми се танцува,ама ще си пазя силите Joy

# 80
  • Плевен
E,трогната съм за грижите и вниманието,но за да ви разочаровам-още съм на линия...Обаче.....имаме напредък,падна ми тапата Laughing,та чакам щъркела всеки момент да се обади вече...и ако знаете само колко съм щастлива,чак ми се танцува,ама ще си пазя силите Joy

Стискам палци всичко да е ОК.Пожелавам ти леко и бързо раждане като моето Heart Eyes

# 81
Е, значи малко остава. Стискаме палци всичко да мине добре   fingerscrossed    И накрая най-хубавото   ylinfant    Hug

# 82
Тина,ама ти веднага си ме "надушила".....Когато си писала съобщението,аз съм била във 2ра База,значи правилно те именувах "вестоносец"....Ако познаеш и кога ще родя бих те посъветвала да пуснеш едно тото..... Peace

# 83
Грета,ама ти и на децата ли даде?Аз мислех,че си е за вас двамцата.Мойте са на толкова години,ама китайско не давам,особенно от сосовете им.Виж-ребърца примерно да,но другото.Те такива подправки слагат,толкова мононатриев глутамат...как няма да им стане зле на децата.

Валенце, не съм им давала на децата. Аз на Димана не давам, че на Иван, който още кара само на пюрета. Просто съвпадна повръщането с нашето ядене на китайски манджи. На нас със Явор нищо ни няма. Доволна съм от храната.
А и нали знаеш, че съм от лошите майки. Не давам на децата да закусват с шоколад, ами ги тъпча с плодове и мляко.

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 12:51 от Грета гЪрбо

# 84
Ей, нямате изчитане, бе. Laughing
sweetheart_bg, леко и безпроблемно раждане и здраво и красиво бебенце ти желая! Hug
Ди, честит рожден ден! Много здраве ,късмет, щастие и приятни емоции!

За ваксините и имуностимулаторите - ваксина не смея да сложа, първо, защото е алергичен към яйца. Давам бронховаксом, защото на две години давах респивакс и разви жестоки алергии. По-късно четох, че провокирал такива реакции. Бронховаксома уж е по-изчистено, а и разликата в цената е ок. 2 лв. на месец. По съвет на алерголожката съм комбинирала с Изопринозин по нейна схема. Въпреки всичко до миналата година боледуваше жестоко, не ми се мисли тази как ще е, понеже вече е предучилищна и няма да може да стои цяла зима у дома, както преди. Да не говорим от тия отсъствия сега колко му е трудно. Ще търся помощ от психолог, защото явно е подложен на голям стрес и не съм сигурна ще се справим ли сами. Confused

# 85
Тина,ама ти веднага си ме "надушила".....Когато си писала съобщението,аз съм била във 2ра База,значи правилно те именувах "вестоносец"....Ако познаеш и кога ще родя бих те посъветвала да пуснеш едно тото..... Peace

Ами ако те видя може да прогнозирам, ама така на сляпо   Crazy    Да заложим на тази нощ, най-късно утре сутринта   Crazy

# 86
Хайде, имам вече три приятелки, родили на 10.10, явно си е дата за бебета  Simple Smile

# 87
sweetheart_bg, бебчето май ще си дойде на термина  Simple Smile Хайде,леко раждане и прекрасно бебче  Flowers Four Leaf Clover Ей, и ,ако не те напънат прекалено много контракциите ,пиши като тръгнеш за родилното  Peace

Кати, ако имаш възможност ,защо не го дадеш в предучилищна в някое от училищата,където са само до обяд,без преспиване, тъкмо да свикне с обстановката за първи клас?

# 88
Кати, ако имаш възможност ,защо не го дадеш в предучилищна в някое от училищата,където са само до обяд,без преспиване, тъкмо да свикне с обстановката за първи клас?
Няма начин, за съжаление. Тук нямаме баби да помагат, разчитаме само на себе си. Даже, докато бях извън града няколко дни, мъжът ми го е водил в 6,20 сутринта на градина и го е вземал вече в 18 ч. /работи извън града и в 6,30 му е автобуса/. А не мога да спра да работя, няма да се справим финансово. Надявам се да се адаптира, но в момента е доста стресиран - започнал е да си гризе ноктите, плаче и се тормози. Sad
Иначе, докато се установим, една година беше при нашите, но не е вариант да кара там и предучилищната, така или иначе догодина ще е ученик тук. Все пак една от причините, заради които се преместихме беше възможността тук да получи по-добро образование. Абе дано се справим - и той и ние.

# 89
kati_v, наистина е сложна ситуацията при вас.А разбрахте ли какво точно го стресира - децата,учителките или нищо друго? Дано психологът помогне,че е много гадно да гледаш как се тормози детето ти  Tired

Общи условия

Активация на акаунт