Втория триместър мина, ЯНУАРСКА мама яде за двамина

• 17 085
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, спокойно момичета сигурна съм че всички ще сме добри майки. Аз си спомням че в мига в който го видях се влюбих в него, няма толкова хубаво бебе, така ще са и вашите.
Лорини, с баткото и аз бях 3-и курс, родих на 30.05 и след 2 седмици бях на изпит и без да прекъсна си завърших, малко трудно беше ама не е невъзможно.
Аз си харесах столче за кола от Продавалника, ще го покажа на таткото и може би ще си го купя.

# 181
Bebka, за хемориди можеш да си купиш едно кремче "Пайлекс" - хомеопатично е и не е противопоказно за бременни. Може и да ти помогне, на мен ми е помагало. Другото е прополис, но не зная как сеп рави - майка ми го вари от вазелин.

# 182
Добро утро момичета  Hugаз ли съм най -раннобудна днес Embarassedна мен се полага сутрешното кафе да ви е сладко                                   И при мен с наближаването на януари са ме наблегнали едни мисли,за раждане ,за отговорност на малкото човече и пр.,но всичко това е част от живота и най вече да станеш майка е най прекрасното нещо от него.Така че момичета мислете позитивно после като гушнем малките сладури ще сме най-щастливите жени!Лек ден на всички и много Grinning

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 07:49 от desisladka

# 183
desisladka де да беше най-ранобудна...азз съм се ококорила още от 5ч. но все се пробвах да заспя, после изгледах един филм и кам 7:30ч. гладът ме изправи на крака...сега си готвя, защото към 10ч. ще излизам за лекции и ми се хапва нещо...
ТРЯБВА МИ ПОМОЩ!!! айде тези дето спят с възглавница между краката да се снимат и да ми пратят снимка...и това не мо помогна, даже ме опъва още повече...вчера уж ми беше за малко, но понеже беше сутринта към 7ч. и май затова се получи...ама то е и нормално...като не съм спала цяла нощ, на сутринта вече мога да спя по всякакъв начин...

Иначе ви пожелавам хубав ден...абе аз вчера май се поувлякох в притесненията, но след среднощните ми замисляния, по-скоро понеже още свекърите са при нас и от тая гледна точка ми е тегаво, защото все ще ми има някой на главата да ми казва какво да правя...пък на мен ми е трудно да си мълча и знам как от сега ме очакват скандали вместо радост покрай бебка...ама дано тези ми опасения отпаднат...и да се изнесат по-скоро свекърите...
Иначе ви пожелавам хубав ден и много усмивки...

# 184
Espa, това е линк-а за многократните памперси:
www.bumgenius.com/one-size.php
Извини ме, че толкова се забавих с отговора, но напоследък нямам никакво време през работната седмицата, а през weekend-a почти  не се свъртяхме в къщи. Дано ти е полезен!
За черните мисли, както повечето от вас пишат, и аз се боря с тях... И особено нощем, не знам дали ми се събират 8 часа сън за последните 3 нощи, мн е неприятно. Уж заспивам сравнително бързо, но скоро след това сънят отлита и ето ме ококорена... Дано отмине скоро това бодуване, че после с бебешорчетата пък, ще си имаме   и будители Thinking
Само да се похваля, че вече си купих бременни дрешки за новия сезон:2 летни роклички, чифт панталонки-7/8, 2 блузки и дори сандалки. Намерих си накрая и тиранти - направо се родих -толкова са удобни.  Laughing А неща за Малченце само набелязвам засега. Установих, че в БГ май има по-красиви мебели и аксесоари за бебчета.  Peace
Отнесох се, а трябва да работя  #Crazy

Хубав и усмихнат ден на всички сладурки
bouquet

# 185
Добро утро и аз съм от ранобудните, изпратих мъжете и сега сме женска компания.  Wink
Лорини, обещавам довечера снимка с възглавница.  Peace А това че свекито ще е с вас хем е хубаво хем не, и моята един месец беше у нас да ми помага, тя жената си е много добричка и върши много работа, ама аз като съм едно терсине и отгоре на това хормони, главоболие от синузит, доста сърдения падна. Сега пак ще дойдат за първия месец, но вече съм по-спокойна.
Patilina , може ли да ми изпратиш линк на някой ваш сайт да видя как е цената на количките и знаеш ли как стои въпроса с изпращането им в БГ, ако е изгодно приятелката ми ще ми изпрати.
А какво стана с възглавничката за кърмене?Цена?
http://www.premaman.com/wapr/en/int/cat_paper.jsp
Лорини виж на стр.138/139 възглавницата за кърмене как се ползва по време на бременост.

# 186
Лорини и при мен е същото положение със съня само че се будя от киселини идва ми нощем да  Sick Sadставам по няколко пъти да пия сода да ям бисквити ,преди и аз спях с възглавница м/у краката ама някой път ми ставаше неудобно и само я подритвах из спалнята докато не се събудя и я изшутя на земята,ама както казва моят мъж след около 3месеца всичко ще отшуми пък и заради бебка ще търпя какво да правя няма друг начин ,както казва свекито мама лесно се не става а колкото до нея от една страна тя работи в дом за сираци и се грижи за бебенца и ще ми е в голяма полза,е разбира се сигурно ще прекалява със съветите ама  нали за това са майките и свекървите ще ги търпим колкото можем Laughing

# 187
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Здравейте момичета аз ммного отдавна не съм се вясвала насам,но имам страшно много работа в офиса и бързам да я свърша,че смятам да излизам в отпуска от средата на ноември докато вляза в майчински(там ония 45 дена),малко по малко тепърва ще изчитам какво сте написали че никак не е малко.
А аз да ви кажа ние сме за 31.01.09 и може и във февруари да отида знам ли я?
И много сме срамежливии не се покзваме какви сме,но май сме мома (таткото е много щастлив) и знаете ли прави ми впечатление когато вечер той ме погали по корема,това дребосъчестото започва много енергично да ме посритва,не мога да разбера усеща някого ли какво става,но на нас ни е много забавно
Гледам всички се оплаквате от безсъние и киселини,аз за сега нямам но пък много често ставам до тоалетната и през деня е така не мога да изкарам повече от 30 мин. далече от WC-to(много ми е гадно особено нощем),ноооо това е положението ще се трае няма как
Много късмет ви пожелавам на всички и никакви проблеми вече,а всички с черните мисли веднага да се отърсвате от тях,че знаете ли Naughty Naughty Naughty,хич не са хубави тези неща
Приятен ден от мен за сега  bouquet  bouquet  bouquet

# 188
  • София
Добро Утро, ранобудни мами...   bouquet  bouquet

DesiSladka, Lorini.....нормално е да се тревожите дали ще се справите, но една майка знае от какво има нужда детето и.
  Със сина ми ( хем съм се подготвяла толкова старателно ) и след като се роди 2-3 седмици му казвах "На кака сладкото" Joy Joy.....Просто не можех да свикна че съм Майка. И ми беше адски странно новото положение newsm78

# 189
Добро утро, мами!
Аз не съм на работа, още нямам интернет в къщи, та затова не пиша. А вие сте много активни, вече свършвате и тази тема... Hug
Имам много за четене! Rolling Eyes
Усмихнат ден ви желая! Heart Eyes  bouquet

# 190
Само да се похваля, че вече си купих бременни дрешки за новия сезон:2 летни роклички, чифт панталонки-7/8, 2 блузки и дори сандалки. Намерих си накрая и тиранти - направо се родих -толкова са удобни.  Laughing А...

А новият сезон за нас е студена сима:((( май благородно ти завиждам за местоживеенето!
Вчера бях в Премаман и разгледах възлгавничките за кърмене- много са интересни. Има три вида, които се различават по материя и пълнеж- цените са от 130-150 лв (малко доста ми се стори). Кокосчето говореше за някакви 18 лв в Щъркел? Ходи ли да провериш?
На мен не ми се обикаля сама с рейсовете, но по-следващият weekend,когато мъжа ми се върне ще обиколим някой друг магазин...ей така за сверяване на часовниците! Трябва да ставам, че малката се разпищя и иска малко внимание да и обърна...
 Hug Hug Hug Хубав ден на всички ви! Hug Hug Hug

# 191
  • Пловдив
Добро утро и от мен!
То вече си е ден де hahahaама аз станах в 7 ч. и до къто се набутам,станало 9.30 ч.
Десисладка-много хубаво кафенце си ни направила.Мерси!
Гадните мисли дали ще се справя и каква мама ще бъда и мен ме налягат от време на време,ноооооо мисля че всички ще се справяме прекрасно.Няма по-силен инстинкт от майчинския и...........всичко ще е на ред.Само здраве да е Praynig
Приятен ден! smile3525

# 192
Здравейте. момичета!
Деси, благодарности за кафенцето!
Честито на всички празнували!
Черните мисли при мен са от малко по-различно естество - с какъв акъл съм тръгнала за второ, например. Wink Но обикновено ме държат за кратко.
Четох, че някои умуват за слинговете - като гледам из интернет, сякаш все повече се навивам. Но тези - тип шал, някак не са ми по вкуса. Сестра ми ме убеждава, че не били много удобни за по-голямо бебе, щяла да ми прати от Щатите хубаво кенгуру. И не знам какво да мисля. Някоя ползвала ли е слинг - да сподели мнение.
А като се роди синчето, доста време ми се струваше, че това е някакъв филм и скоро ще свърши прожекцията. Но - с всичко се свиква.
Лека и успешна седмица на всички от мен!   bouquet

# 193
  • София
Здравейте, момичета!
Явно дали става въпрос за първо дете или за второ винаги има притиснения и тревожни мисли, но аз много благодаря за оптимизма ви, защото аз самата честно да си призная никога не съм била позитивно настроен човек, колкото и да съм се опитвала Rolling Eyes и сега ми вдъхнахте кураж.....все пак наистина никой не се е родил научен, а и сега има информация колкото искаш за всичко.......
Гледам пак говорите за киселини, аз от известно време нямам и сега се чудя дали е било просто от самата храна, която съм приемала или е било периодично и сега е отминало newsm78
Иначе разгледах възглавничките за кърмене.....ама Бърборанче- дали цената, която посочи не е прекалено висока newsm78
И за слинговете ми е интересно дали са удобни, вчера се чудех и за стойките за ваничка, ако някой има впечатления, бих се радвала да сподели Rolling Eyes

# 194
Момичета и аз да ви пожелая хубав ден!
Всяка бъдеща майка минава през тези притеснения- как ще се справи с бебето, как ще го възпитава и т. н. Нормално е, не се тревожете. Човек винаги се плаши от неизвестното. На мен сега , като ми е за втори път, не се шашкам толкова, но същевременно си знам, че няма да е съвсем лесно, ще си иска усилията.
Бърборанче и на мен ми се вижда доста висока цената на тези възглавници в Премаман. Иначе ме запалихте, преди не съм ползавала, но ми изглеждат удобни.

Общи условия

Активация на акаунт