Втория триместър мина, ЯНУАРСКА мама яде за двамина

• 17 110
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 5/products_id/223 мисля че става въпрос за тази възглавничка, иначе 130лв няма стане от моя страна.

Ето такава гледах в "Штъркел" за 18 лв - само цвета беше различен. Надявам се да няма промяна в цената.  Peace

# 211

За момичетата от Бургас, утре от 10 ч.ще има лекция организирана от "9 месеца" на тема-"Дишане по време на раждане". Лекциите се провеждат в ресторант "Дилайт" и са безплатни, плаща се само 4 лв. куверт.

# 212
ама Бърборанче- дали цената, която посочи не е прекалено висока newsm78
И на мен тази цена ми е висока. Ще я купя, ако е около 20-30 лв, но не ми се иска да поръчвам от   интернет (искам да си я видя и пипна)!
Murvet 77 и на мен тази ми допадна -http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/manufacturers_id/5/products_id/223. Благодаря, дано я намеря из бебешките магазини!

# 213
ха да напиша нещо и аз Simple Smile

май всички са ни хванали 'притеснителните' хормони на последния триместър. и аз не съм по назад, хем съм минала по този път но пак има за какво да се притеснявам. определено е по-малко отколкото с първата бременност. но иван от днес е на ясла та и там компенсирам с кофти мислите. гледам да се разсейвам с нещо, но най-кофти ми е вечер = супер изморена, а безсънието ме хваща и тогава най се поддавам.

и по темите с покупките ... как се запалихте по тез възглавници за кърмене  Grinning ... на мен определено ми изглежда като ненужна покупка, с обикновена удобна въглавница също става Wink
за слинга - аз съм го ползвала моя малко, основно вкъщи, но ми се стори по-удобен от кенгуруто. а кенгуруто ми е бейби бьорн, по някви класации се води най-доброто. сега мисля, че с бебо зимните месеци ще ми е удобно да го извевдам със слинга. а и другото му предимство е, че става за новородено, докато повечето марки кенгуру не стават.
за стойка за ваната - заслужава си, не си наведен и превит, имайки предвид че бебето се къпе всекидневно, за мен си беше много полезна покупка.

това е от мен, ще полегна малко, че много емоции днес

# 214
И аз ще отсоча до Штъркела, да видя на живо и така да си я купя. На времето имаше в тези немски магазини ТСМ или Биг Шоп, те бяха много хубави, но отдавна не ги внасяли.

# 215
Хриска , къде е това ? Моля те само с две думи ... че много съм невежа , признавам .  Embarassed
 Иначе здравейте и на всички останали  Joy

# 216
  • София
Данче- благодаря за мнението то за стойката за ваничката, сигурно ще се възпозлвам, защото мен кръст си ме боли по принцип, докарах си гит ези болки от едни тежки тренировки във фитнеса, ама това е друга тема.....
Гледам не съм само аз с тревогите.....аз пък честно да си призная напоследък ме гонят и едни други притиснения- дали при раждането всичко ще е наред.......и се чудя дали направо да не кажа на лекаря секцио, ама и той пък каза, че ако нямам показания, няма да направи.....вече кошмари започнах да сънувам още от сега, свързани с упойки и болници Tired Преди си казвах, че има мнооого време до този момент, ама вече виждам, че време не остана.....
Така, поне си излях тревогите, и се извинявам, че ви занимавам с моите терзания!

# 217
  • Варна.....
Ехаа, вие сет на вълна покупки. Аз само се оглеждам.
И да попитам- ходи ли някоя от вас на 4Д??
Моят доктор така или иначе ме гледа на 3Д, но ми се иска да отида и на 4Д. Кажете къде във Варна /освен при Давидков/ има такова нещо. В майчен дом доколкото зная е 3Д.
А възглавница за кърмене специално.... за 130 лв..... многи ми се струват на мен, но вие си знаете.
Слинг и кенгуру няма да купувам, защото с баткото не ми беше удобно с кенгуру, а слинг не зная как ще омотам около себе си- и без това съм с достатъчно вързани ръце, та да се увия заедно с бебето в едно такова нещо.... Още повече, че докато дойде време за дълги разходки бебето ксе предполага,че ще е порастнало и понатежало. Но така мисля сега, не се знае какво ще ми хрумне тогава...  Mr. Green

# 218
Здравейте и от мен Hug
Аз докато се няканя да пиша и вие вече сте към края на темата. Много сте активни. И аз да се разпиша, че да не ме забравите съвсем.
Добре дошли на новите мами.
Радвам се, че и Бебка и Рокси са се включили, бях се притеснила, а нали сме си градски Simple Smile 
Май всички не е обхванала притеснителната вълна и аз съм в същото положение, чудя се как ще мине всичко, дали ще се справя и ме обхваща страх, че ще ми писне, а връщане назад няма. Абе все едни такива щуротии и като почна да мисля...крив ми става света. Mr. Green
Относно покупките и аз не искам да купувам нищо предварително, но се притеснявам какво ще ми накупят милото и майка ми, дали ще ми хареса, а аз съм си едно голямо диване и както Лорини беше писала, вместо радости по край малкото човече, ще има мрънкане, сърдене и криви физиономии Blush
Бебка и аз имам притеснения, че имам хемероиди, но не знам и при кой доки да ходя. В края на седмицата съм на преглед и мисля да питам там. Ако можеш кажи ми при кой спец.доки за хемероите ходи или само при гинеколога?

# 219
Здравейте момичета!  bouquet
От доста време не съм писала във форума, за което обаче си имам уважителна причина  Wink. На 11.10.2008г. беше нашата сватба - един незабравим, красив, изпълнен с много положителни емоции и радост ден. Искам да ви почерпя за наше здраве! Наздраве!

# 220
Хриска , къде е това ? Моля те само с две думи ... че много съм невежа , признавам .  Embarassed
 Иначе здравейте и на всички останали  Joy
ул. Славянска №3 - това е пресечка на Булайр, в посока морската, някъде около химическото чистене. Аз за съжаление няма да мога да дойда. Пътувам за София утре.

elli_g Честито и да ви е горчивоооооооооо! Дай снимки да гледаме.

# 221
Здравейте момичета!  bouquet
От доста време не съм писала във форума, за което обаче си имам уважителна причина  Wink. На 11.10.2008г. беше нашата сватба - един незабравим, красив, изпълнен с много положителни емоции и радост ден. Искам да ви почерпя за наше здраве! Наздраве!

ЧЕСТИТО!!! Много щастие, хармония, любов и  топуркане на детски крачета! Дай малко снимки да им се порадваме:о)

# 222
  • Измир
И аз да се Изкажа като майка с опИт  Laughing
СлИнг не съм ползвала, но кенгурото мИ беше най_неудачната покупка! Тъй като раждах със секцИо, първИте 2 месеца не го ползвах, а след това бебето мИ тежеше И ме заболяваше кръста  Crazy.
ВъзглавнИца за кърмене не съм купувала, за което не съжалявам, заЩото често мИ се е случвало да се Изпотяваме И двете с малката докато се кърмИм, а представям сИ ако Имаше И такова чудо между нас. Само да поясня, че съм кърмИла до 12_тИя месец.
Стойката за вана мИ беше незаменИм помоЩнИк обаче. Вече след 6 месец я къпех в банята само в корИто.
Моят съвет е да проучИте сега пазара И да набележИте какво Искате, пък като му дойде времето вИнагИ Ще се намерИ някой да отИде да го купИ ако е необходИмо.

ЧернИ мИслИ го налягат всекИ. Това сИ е страх от неИзвестното. Но като дойде бебето така се улИсваш в кърмене смяна на памперсИ, ИмунИзацИИ И домашна работа, че нямаш време дорИ да се замИслИш далИ се справяш ИлИ не. И в едИн момент сИ казваш '' Ама кога порасна това мое дете? НалИ до вчера беше бебе?''

Лека вечер И добър сън на всИчкИ!  Hug

ЧестИто, много радост И ЩастИе ЕллИ

# 223
  • София
Ели, честито и от мен, щастие, радост и нестихваща обич ви пожелавам, да сте озарени от слънчеви детски усмивки  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 224
ау че хубава новина, честито Ели, чакаме снимки Simple Smile

олгарита е права, като се роди бебето си толкова зает покрай грижите и изобщо няма време да си мислиш дали се справяш или не ... стягаш се и действаш. майчиния инстинкт е голяма работа Wink

Общи условия

Активация на акаунт