Място за Дюканки - начинаещи и ветеранки - 128

• 38 430
  • 958
  •   1
Отговори
# 870
  • Варна
Здравейте на всички  Hug
Честито на свалилите - доста от вас се похвалиха с кило по- малко   bouquet

Искам да питам тъй като срещам някой от рецептите в ударния период в който се използват кисели краставички възможно ли е да се хапват през първия етап или не.

На стр. 73 от зелената книга "Добавки" - "корнишоните и лука са позволени, ако се употребяват като добавки (това за П дните)". Незнам защо, повечето правят аналогия с "кисели краставички" newsm78

# 871
Добро утро на всички!
Май за всички е така от както съм в режима и се улавям че се оглеждам във всички витрини преминавайки по улиците, и все откривам по нещо което не ми харесва.  Confused

# 872
Добро утро и от мен. Равносметка от вчера - 0.500кг. Днес продължавам ударния. Честито на всички олекнали дами и кураж на останалите. Лек и успешен ден ви желая

# 873
Добро утро на всички, хапвам си тричава палачинка, пийвам си кафенце и чета , това което съм изпуснала. 
Снощи бях много щастлива кантара посочи 62кг. премерих се без дрехи, тази сутрин се качих да затвърдя, но бях с пижамка и жилетка и той пак ми показва 63  newsm78 толкова ли тежат дрешките? Вие сладуранки, как се мерите с дрешки или с новите дрехи на царя  Wink
Хубав ден на всички и много  Hug
За Филюдка специални целувки

# 874
  • София
Здравейте банда! Simple Smile

Днес май с etomira и mamaTsvety сме на 1 вълна... момичета, толкова добре ви разбирам.... аз почнах от 72кг. и, въпреки че явно съм изглеждала ужасно, някак си не се чувствах чак толкова дебела... а сега, когато се мотая между 57 и 58 вече повече от месец, се чувствам отвратително... сутринта даже се гледах пред огледалото и си виках "леле, пак се освиних, пак съм 58кг."... Опитвам се да се самонадъхвам, повтарям си, че колкото повече време задържам, толкова по-вероятно е да си запазя килата, но понякога ми е трудно... А не искам да спирам и само се моля да издържа психически....

Другият ми проблем е, че от около 2 седмици не ми се яде никакво месо - просто не мога... пробвах всякакви варианти... купувах си пиле на грил, пилешки кебапчета и т.н. с идеята за малко разнообразие, но не става... Слагам пилето на масата, правя си 3 яйца и 1 пакет рачешки рулца и пилето остава за другите вкъщи - дори не го поглеждам... Днес съм решила да съм твърда и непременно да ям месо, но ще видим колко ще издържа....

Иначе добрата новина е, че пак тръгнах на басейн - плуването е любимият ми спорт, а и мисля, че е време малко да се стегна... пък и такъв тонус дава, така ме зарежда водата....  Simple Smile

Та така... помрънках си... благодаря за вниманието!

Хубав ден! Simple Smile   bouquet

# 875
Включвайте на Нова ТВ. В "Искрено и лично" ще дискутират нашата диета

# 876
  • софия
Добро утро на всички!
Май за всички е така от както съм в режима и се улавям че се оглеждам във всички витрини преминавайки по улиците, и все откривам по нещо което не ми харесва.  Confused
а бой?! Mr. Green
дали не е защото прекалено много се втурачваш!
какво не ти харесва, помисли, анализирай, пък се захвани със спорт!
Аз така си мисля че ще направя накрая - ще се захвана със спорт

момичета обичайте себе си! Hug

# 877
         Здравейте , мили мой дюканчета!!!  newsm51 newsm47
 Ехх и аз най накрая да се вредя от работа да ви прочета и да ви пиша , росто тази седмица тръгна много натоварена и ма така ще си отиде защото ще се работи и в събота и за неделя не се знае още  smile3515 smile3511 .... както и да е и по тежки случай е имало !!!

Поздраявам всички рожденници /на патерица/, месечинки и свалени килограмчета , а на тези в застой като мен не се отказвайте и нас ще ни огрее!!!   newsm10 smile3525 newsm59  

Това е от мен за сега целувам ви и ви желая лек и хубав ден !!!   love001  smile3521

# 878
Добро утро мои прекрасни Дюканеси.   bouquet
И аз съм радостна днес. Simple Smile За 3 дни П, свалих едно килце .И докато ви се жалвах че първия месец съм свалила само 4,ето днес ,4 дни след 2-рия месец съм минус - 8 кг без 100 грама Simple Smile Свалям с темпове- на 10-12 дни по 1 кг. Много съм доволна и от това, защото на месец ми се оформят приблизително по 4 кг сваляне. Затова искам да кажа на всички при които още отначало като мен ви се "опъва" организма, да не се отчайвате-ще влезете в ритъм вярвайте ми.Просто си вървете смело напред с режима и резултатите няма да закъснеят. Всеки организъм си има някаква своя граница на съпротивление и тя трябва да се преодолее.
Labello и аз като Nelly# те съветвам да си правиш супички в П-от едно бутче или едно филе или други пилешки.Хем ще ти е много полезно,хем ще ти е разнообразие пък и стигат за 2 пъти най -малко.Ако можеш да докараш пък и палачинката на Боби- с изварата без трици-хапвай си от нея колкото ти душа иска.На мен лично нещо ми се опъна.Simple Smile И смятам че не трябва да се притесняваме от изварата относно масленост(яжте си я колкото може(суроватъчен продукт)-огромно полезна е и млечен продукт отгоре на всичко)
С вас съм и сте страхотни на снимките!  Hug

# 879
  • София
Айде и от мен едно "ДОБРО УТРО"!

Goody, Deedee83, Deva - момичета, мисля, че адашката каза "Всичко е в главите ни". И аз почнах да се гледам адски критично, та затова си и смених целта, като приближих новата - пак нещо не се харесвах .........хората около мен ми повтаряха непрекъснато, че вече изглеждам много добре - а аз "ааааааа, има още какво да се желае" -  до миналата седмица, когато си видях едни снимки, направени на купон предишния ден /аз по принцип хич не обичам да се снимам, защото никога не съм се харесвала на снимки/ ........... и взех, че се учудих ..... харесах се!

Та във връзка с горното многословно изложение - взех та минах в трета.

Преди време някой беше публикувал снимка на една девойка само рагу и зъби останали от нея пред огледало, което отразява една пухкавелка ........................ та това се има предвид в "Всичко е в главите ни"!

# 880
Добро утро на всички
признавам си без бой ...не съм чела ...
но сега гледам нова телевизия ...не знам коя е дамата която участва и е свалила от 28.01.08 свалила 21кг ... досега издрънка малко глупости ...че се ядели много яйца и мляко 2-2,9% ...нискомаслени сирена и кашкавали ..

за мен да ви се похваля тихичко ... тази сутрин кантара показа 71,1кг ...ще го чакам да потвърди още 2-3 дни резултата за да си сменя линийката .... ама това означава че вече съм свалила 30кг ...от 28.02.08г

# 881
Благодаря! Сигурно си права, но искам като погледна в огледалото да харесвам това което виждам  Laughing

# 882
В Искрено и лично по Нова говорят за режима  Thinking

# 883
Уфф, ядосвам се на тези по Нова, че не представят режима както трябва  ooooh! Направо си говорят глупости ,тук таме само истински неща.

# 884
  • София
Моля разказвайте за работещите  какво говорят Praynig

Общи условия

Активация на акаунт