Място за Дюканки - начинаещи и ветеранки - 128

• 38 433
  • 958
  •   1
Отговори
# 855
Добро утро хубавици и хубавец
при мен всичко е ок. кантара е като забит с пирон
обаче вече определено се харесвам как изглеждам и се чуствам секси - даже ми минават и мисли да се гмуркам в 3та, ама ще изкарам още 1 седмица и ще реша  newsm78
Vg1  ех и при мен да се получи така  Whistling
тони , ривелка явете се бързо че като не ви видя сутрнта и после ми едно такова объркано  Hug Hug Hug Hug
и сега всички в колона по един че днес искам да  Hug  Hug Hug Hug

# 856
Добро утро Hug
Аз все още задържам, май тези килца под 62кг. ще ми опъват повече от другите newsm78
но нямя да им се дам.
Целувки  love001

# 857
Добро утро дами и господин! Simple Smile

Моят кантар ще ми докара някой сърдечен удар в близко бъдеще! Simple Smile Несе бях мерила два дни, понеже едва гледам от преумора и само той ми липсва и тази сутрин след като звънна будилника реших да се проконтролирам - качвам се и гледам 61... разтърках очи, пак 61 Simple Smile Явно за 2 дни съм свалила още едно кило Simple Smile))) Целта е все по-близо! Simple Smile
хахаха....дано всички така да ги докарва до сърдечен удар кантара..... Joyдобро утро на всички дами, лек, ползотворен и топъл за душите ден ви желая милички  Hug

# 858
Добро утро!

Бързо пийте една чаша вода
и едно кафе от мен- оппа кафе вече има, редактирам бързоо

Нели
мерси за идеята
аз не се отказвам, реших че продължавам във втора и все някак ще нагодя храната Simple Smile
Естествено кантара не се дава, въпреки че се надявах по-лесно да падат килограмите, така че направете си извода- НЕ ПРАВЕТЕ КАТО МЕН (не прекалявайте в трета)

Пожелавам ви приятен ден!   bouquet  Hug

Едит: Според вас добра ли е идята да сложа изварата в тигана с малко подправки, за да се поизсуши и после да я прибавя към доматите и краставиците на салата, да наподобява вкус на сирене, че иначе ми се вижда мокричка, макар че много я оглеждах в магазина, все пак през опаковката трудно се разбира.

# 859
  • софия
doбро утроооооооооооооооо! newsm44 newsm44
момичетаааа, много съм щастлива.
Който е прочел одисеята ми ще ме разбере - след вчерашния ударен ден (наново) имам 1,5 минус.

е , радвам се, много добро добро начало!!!!!

Успешен и хубав ден на всички.

# 860
  • Тракийка в Софийското равно поле....
 newsm46 Добро утрооо.........

Искам пак под юрганаааааа...........  Tired

Сръбвам кафенце и ще се стягам за поредния П ден.  Whistling

Бермудез bouquet

Силвърфокс - ами то всички сме си силно пристрастени към тези коментари  Flutter Crazy. Моите приятелки всеки ден като ме видят ме радват с тях.........  Whistling Прикрасно!

Аби, ама то бебето не бие бре - аз бия  Mr. Green. А нали ме видохте онзи ден ква съм рошава и кисела (на снимките). Веднага треперете от страаах!  Joy hahaha hahaha

Амели  Hug  bouquet

Айде спорен и ползотворен от мен!  Heart Eyes

# 861
Добро утро на всички момичета и момче!  Hug
Лек и успешен ден и ІІІ-то и ІV-то фазничките - умната, днес е Протеинов Четвъртък. Hug

# 862
  • Варна
Добро утро и от мен! Hug
Бързам да се похваля, днес отново съм -1кгnewsm44
Утре смятам вече спокойно да се настаня при шестичките. Благодаря на всички ви!
pepi1974     bouquet

# 863
               ДОБРО УТРО И ОТ МЕН!
               Благодаря за кафенцето, мммммммм, лек и спорен ден на всички мацки и ТУНИ!
               ГУШКИ И ФИЛЮДКИ!

# 864
  • София
Добро утро и от мен!

mar4ela5, Амели, Vg1, Честити минусчета!  

rokipagane, Изглеждаш повече от страхотно!

labello, тя изварата не е ли доста суха??? newsm78 Поне на мен това ми е основния проблем с нея.

mi_di, аз съм зациклила на 61, можем да си равим компания Simple Smile

Така здраво съм застанала на 61 кг, че вече започнах да се чувствам дебела и на тези кг. Много е подтискащо. Май започвам да изпадам в депресия. Кажете ми, че ще мръдна, моляяяяяяяяяяяяяя!

На всички ви желая лек и отслабващ ден! Hug Hug

# 865
  • софия

Така здраво съм застанала на 61 кг, че вече започнах да се чувствам дебела и на тези кг. Много е подтискащо. Май започвам да изпадам в депресия. Кажете ми, че ще мръдна, моляяяяяяяяяяяяяя!

На всички ви желая лек и отслабващ ден! Hug Hug

aааааа не, няма да се даваш!
Рабира се че ще мръднеш! (не в главата Mr. Green)
малко ти остава, и аз не знам защо си мисля, че на края е най-трудно.Имаше разни случаи на хора зациклили на последните 2 килограма!!

Ще се справиш.
Аз отивам да си правя палачинка, че много огладнях а и днес закъснях със закуската.

# 866
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
eхоооо, как стееее  newsm51

аз си правя палачинка, пийвам кафенце и мисля за вас  Mr. Green

я кажете сега защо съм такава голяма бяла птица (не лебед  Rolling Eyes )
 хич не ми пукаше как изглеждам, когато бях като тюфлече, а сега така съм се вторачила в гадните възглавнички. не минавам пред огледалото, защото очите ми все там  Rolling Eyes и ме ядосват  Confused

иначе съм хуууууууууууубава  Crazy

bambamподпомагам мръдването,  Mr. Green надолу, на всички - като я няма Фоли с вълшебната пръчка, бием с к'вото можем  Mr. Green

дружинкаааааааа   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 867
  • New Zealand
радвам се за всички, свалили килограми  bouquet аз тези дни чакам МЦ и хич нямам намерение да се тормозя в близката седмица с мерки и теглилки Crazy като свърши, ще се отчитам. тези дни съм заета с това да се чудя какво да ям newsm78 непрекъснато съм гладна Twisted Evil

# 868
etomira, и аз съм така и се чувствам точно по този дебел начин-ужасно е и много изнервящо, защото съм стриктна.  Даже тази сутрин за първи път не се качих на кантара. Сега правя планове за пазар на нови разнообразни разрешени храни, дано помогне.  Peace

# 869
  • София
mamaTsvety, хубаво е да знам, че не съм единствената. Докато бях 70 кила не се дразнех толкова, че съм дебела, но сега, когато полагам усилия за да изглеждам добре се чувствам ужасно.

АмелиHug Hug

Общи условия

Активация на акаунт