Място за Дюканки - начинаещи и ветеранки - 128

• 38 436
  • 958
  •   1
Отговори
# 840
Здравейте, слънца  Hug

Не мога да ви се нарадвам на снимките, направо сте страхотни, за предишните вече ахках, да не се повтарям, ама pepi1974  #Crazy, ти направо изби рибата, слънце.

Днеска милото най-после си дойде  Hug Каза, че за седмицата, в която го е нямало видимо съм се стопила. Сигурно последните дни досаждам с това постоянно приказване, че всички забелязват минусите ми, ама толкова ми е кеф, щото такива приказки по свой адрес не съм чувала никога, че направо не мога да се спра. Дано ме извините и не ми обръщате особено внимание.

Леле, че съм патка, svetlence, честит празник, всичко най-, най-хубаво от мен   bouquet

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 22:39 от Silverfox

# 841
labello, дробчета на тиган стават задушени с вода. Те и без това са по-вкусни, не силно обработени.
Ех, Кри и Ори. Дали лакомствата няма да са по наше изобретение  smile3503.

# 842
  • София
Furia, а така - следи ме щото имам огромна нужда от строг контрол  newsm10  smile3521

Silverfox, изобщо не досаждаш  - май всички /поне аз де/ сме се пристрастили към такива приказки - много добре и мотивиращо ми действат.

# 843
нелсън, то си води до пристрастяване, особено след като почти цял живот си слушала само неща от сорта на "ти май пак си качила някое килце, а"

# 844
Да ви попитам пастет - пилешки спада ли към Дюкянската храна или се заблуждавам Wink

# 845
labello, в Била продават вносни воденички, които са много добре изчистени и аз лично ги меткам както са още замразени в тенджерата.
Мaia, пилешкия пастет е режимен, ако сама си го приготвиш с режимни съставки.
Лека и прекрасна нощ!

# 846
Svetlence, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много щастие,свалени килцa..нека се усещаш добре в кожата си , да си уважавана и обичана... Hug

на всички лека вечер,сладки положителни емоции! И повече поводи за  Joy

# 847
Бачи на мен ми се раздробяват при разбъркването
VAVA няма БИЛА във Варна все още, все пак мерси за информацията Simple Smile

В крайна сметка си купих яйца, извара и рулца от раци, като тази вечер към пил. филе си забърках две яйца и сега ме боли корема и пия чай, за пореден път установявам, че яйцата приготвени просто така ми действат зле на корема, единствен вариант да ги консумирам е ако са в кексче или нещо подобно. И сега мисля как да си оползотворя останалите 4 яйца в идните дни.

Цоци поспивай повече, добре е за организма ти, едва ли не го знаеш това, но аз само напомням, не бъди работохолик толкова много  Hug
Тонито26 много ти се радвам на свалените килограми
ФИЛЮДКА симпатично маце си, да знаеш  Peace
нелсън не забрявай да ни информираш за твоята трета фаза, искрено ти пожелавам прасето в теб да не проговаря никога, само така ще успееш да си стриктна
Зелена идеята ти е добра, но аз нещо не си падам по рибата в последно време, а и доста ще замирише ако готвя в моята "голяма" квартира

ей хора, нещо взех да се притеснявам, аз май и преди ви бях писала, не ми идва МЦ-то, последно ми дойде на 21 август и тогава спрях Ясмин-а и септември не ми дойде, а вече е октомври, правих тест- няма нищо и по-добре, че е много рано, единственото коетоостава е, че може да е от това че организма не може да свикне без противоз. и с тези кг... знам ли.... ама все пак ми е притеснено, защото искам всичко да си е наред с цикъла ми...  Tired

# 848
ПрЮвет и от мен - да хвана края на опашката , на темата  hahaha
Лабело , дробчетата ги приготвям в тенджера , като водата ги покрива едва наполовина . Сърчицата ги режа с ножица - първо горната мазна част и след това на половинка. Воденичките пък няма какво да им чистиш , освен ако нямат някоя останала ципа по тях. Стига да ти стигнат нервита докато се сварят / поне едно два часа не им мърда  Tired /
Можеш да си приготвиш и режимна пилешка супа , като част от яйцата ги направиш на фалшиво фиде . Също така и рибна супичка - хем е хубаво за стомаха а и е ефтин вариант за хапване .
Отчет за деня :
Късна следобедна закуско - обяд  - кафе с мляко , кексче и пилешка супа
Вечеря - 2 горни бутчета на сол , домати и печен пипер  Crazy

# 849
ВАВА благодаря ти Hug

# 850
Добро утро на всички и хубав и отслабващ ден!
Всички момичета които качиха снимки -прекрасни сте.
ФИЛЮДКА- нямам думи.Разликата не само  килограмите, а и в цялият ти вид е огромна.Една деситилетка я няма.
Целувки и прегръдки ма всички.

# 851
Tatitt странни работи и аз сънувам.В повечето случаи не помня,ама то ми е от режима и не ме притеснява(непомненето,де).
Svetlence ,честит рожден ден миличка.да си гониш мечтите и да не падаш никога на хората в очите.
всички дето разгледахте снимките ми и ме поздравихте - да ви се връща.аз обещавам още да кача(снимки ,де)
Santra бравоо  за твоите 2 кг.Mar4ela и на тебе миличка бравоо.tazi sa6ata да знаеш ,мацките са прави .Удари една трета,успокой се.нещата ще се подредят.
Cvetimira , Svetlaa девойки добре сте дошли.

# 852
 Добро утро , по кафе за всички................ Simple Smile

Много хубави снимки видях момичета  Peace, продължавайте в същия дух  bouquet

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 07:07 от bermudez

# 853
Добро утро на всички!   newsm51
Днес е протеинов четвъртък, но аз съм си във втора и сега пет дни са ми протеинови.  Thinking Animal Snail
Желая ви лек и спорен ден!

# 854
Добро утро дами и господин! Simple Smile

Моят кантар ще ми докара някой сърдечен удар в близко бъдеще! Simple Smile Несе бях мерила два дни, понеже едва гледам от преумора и само той ми липсва и тази сутрин след като звънна будилника реших да се проконтролирам - качвам се и гледам 61... разтърках очи, пак 61 Simple Smile Явно за 2 дни съм свалила още едно кило Simple Smile))) Целта е все по-близо! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт