Място за Дюканки - начинаещи и ветеранки - 128

• 38 943
  • 958
  •   1
Отговори
# 705
Jesy 3 кг за 5 дена никак не са малко. Браво.
Успех и сили с режима по-нататък Simple Smile И никакви изкушения!!!

# 706
Филюдка, ма ти си НОВ човеек !  Hug Нямам думи за пореден път. Каквото искат да казват други........но това си е цяло вълшебство! Промяната ти не е 100% , а направо 300! Бравооо!  bouquet

# 707
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Дени - страхотно изглеждаш! Браво, браво!  Hug Heart Eyes

Рокипагане - ами............ не малко, ами голямо ЗАВИЖД.... Не стига, че ходи по круизи, ами и 'убава!  Hug На всички ни липсваше!  Heart Eyes

СлаБеееее  smile3534 

ЛибоФфффффф - ари са - нидей бара Ескуизатаааааа! Обичам яяяяя!  newsm45 Ти си нещо недочела май  Crossing Arms Whistling

# 708
  • софия
Въх,ся ако ми излезе ечемик,убих тЪ! Mr. Green
Филюдке,както си тръгнала,до другата среща с минижуп ще се избацаш.БРАВОС!
Рокипаган,много хубави снимки! Hug
Добре дошли на новите попълнения!А къде са другите нови,я в редица и на отчет да не вадя снаряжението. smile3513 newsm66
Ква съм зла,малИИИИ hahaha

# 709
Слабе бързо давам отчет  Simple Smile
Закуска:1 филийка хляб от трици с 1 варено яйце и 1 кисела краставичка
Обяд:Пържени пилешки сърца без мазнина и 1 домат
Вечеря:Същота като на Обяд
1 дълго кафе,500мл кола лайт,2 чаши Дерби,2 литра вода
 newsm78 май това е за днес
Филюдка Супер си само така  Peace
И всички други страхотни сте  Peace
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 710
  • София
Ей, мЪ бре!
Отчет:днес - пилеЖко - мнооого/повече от 0.500кг./ едно мляко с трици сутринта /, водаааа, чай - превалям 2л. , 2 кафета с малко мляко...Мисля и изварена палачинка да си направя. Обаче няма да се меря утре - едно, че сега си хапнах малко салата, въпреки, че съм на П, и две - `щот се опитвам да се разболея  Tired ... та сигурно нямам минус...карай да върви.
Филюдка, махнала си годиниии от себе си   bouquet
Рокипагане Прекрасно си си изкарала, чудесно изглеждаш   bouquet , радвам се, че твоята 4-та върви много добре!
Слабче, Таттитче, Амели, Татиянка, Таняманя, Тонито, Креми, Цоци, Не съм, Дени, Монн, Росченка  Hug  Hug Hug .....

# 711
Здравейте ... имах отвратителен ден ... в банкатаобъркали единия ми банков превод ... днес нямам до сега финализран нито един проект ... бях на погребение на колежка от бившата работа ( с нея работех постоянни в много инфарктна среда 4 години ...страшно свестен човек) .... сега съм като парцал ... даже едно убииствено сладко кексче не ми вдигна тонуса ... но немога да си позволя да мързелувам ....

прегледах по диагонал какво сте писали ...и най вече ми доставиха удоволствие снимките които видях
ФОЛЮТКЕ ....ти си вече "гажде та дръка "...свършвам проектите яхам колата и пристигам в Атина да увършеем баровете и мъжете ...
РОКАПАГАНЕ ....и аз като Татитка направо ти завиждам ...и за страхотните обиколко ...и за визията .... и беше крайно време да смениш работата ...виж как са те освежили промените направо си НОВО ПАРЧЕ ...

# 712
Привет дружина  wavey
Амелиthumbsup
Lucie newsm62
denica17, много хубави снимки hug

# 713
  • Бургас
Привет отново! Hug
Рокпигане,Страхотни снимки и страхотни места,сигурно и страхотни емоции,както и визия!
Филюдка,видях те и аз!Сега като пращам гушки,няма да е само виртуално - Hug!Страхотен резултат! Давай все така! thumbsup
Деница 17,страхотна си и ти!  bouquet
Амели,и от мен не една,а няколко  Hug Hug Hug!
nelsun, fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Креми, успешна четвърта! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose
Jesy,3 кг. си е супер резултат!
Цоци,наистина неприятно и тъжно! Hug

# 714
  • София
Привет момичета и тунинг

Преди да Ви пожелая лека нощ искам да се включа пак  в темичката

Цоци - spoko
Слабеее - това беее е заради овцата  hahaha иначе да ти кажа че нещо ми се губиш тези дни ....казвай как е трета престъпническа
 Joy
Светленце - ами ти си голяма красавица да знаеш ....много си хубава на снимките
Пиле -  Hug
Сантра - от няколко дни се изкушавам нещо да те помоля...но ми се стори че момичетата намекнаха......относно правописа ..... да но аз не съм много тактична и затова направо ще те помоля да не пишеш  с правописни грешки ..... защото все пак всички се стараем да се изразявамв възможно най-коректно
абе няма какво да замазвам нищо лично   bouquet...просто трябва да се пише правилно
А ти колко си висока  ??? и колко килограма ти препоръчва калулатора на Дюкан ??
На всички пожелавам спокойна нощ

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 22:12 от tanyamanya

# 715
  • софия
Благодаря ви момичета още веднъж!!!днес вечерях риба тон!!!
Мислех си от утре да подхвана режима абсолютно стриктно, но вие така ме заредихте че още днес влязах в ритъм.Ще видим какво ще покажат първите 5 дни.
Много прегръдки и целувки.
Лека вечер от мен.

# 716
Някой би ли ми дал линк към рецептата за палачинките без трици (с изварата) , май на Боби бяха  ooooh! Кога ми трябва точно, не мога да намеря
Танямания, благодаря  Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 22:12 от музичка

# 717
  • София
Някой би ли ми дал линк към рецептата за палачинките без трици, май на Боби бяха  ooooh! Кога ми трябва точно, не мога да намеря

http://dukanskirecepti.wordpress.com/?s=%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B0 … D0%BD%D0%BA%D0%B8

# 718
Здравейте и от мен! wavey
monnnn, мини в трета фаза и се радвай на постигнатото.

Скъпа, какво виждам на твоята лентичка newsm78
Не ми казвай, че имаш да сваляш още 35 килограма! Не, не съм склонна да вярвам!

# 719
tanyamanya  Blush  Blush  Blush Благодаря ти  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт