Октомври е вече - към старта се запътва НОЕМВРИйското човече!

• 15 041
  • 296
  •   1
Отговори
# 255
Честито на мама Мими 74 и мама Мимозия! Да са ви живи и здрави слънчицата, да ви носят много радост и щастиеbouquet

# 256
С тия гъби май всички сме на ТИ да му се невиди  #2gunfire И аз ги трепя уж от самото начало и все има някоя гад дето не се дава ... сега преди дни 3или4 пак ги мъчих ама като гледам резултат нама  newsm78много са коварни .
Лека нощ момичета и ние ще се помъчим да му дремнем  Laughing

# 257
Добро утро мамчета .Лека и успешна седмичка ви желая.
Хайде по едно кафенце от мен  food010

# 258
Здравейте и от мен поздрави на всички Иве аз използвах едно лекарство казва се гинофлор което го има в германия попитай доктора си за него то е от групата на флоражина но е мн по добро ако ти върши работа имам една опаковка и мога да ти го дам на мен ми пратиха повече и успех

# 259
Привет, аз само ви чета и не се обаждам. Дебна.  Mr. Green
Много бебета, много нещо. честито на всички.   bouquet

Моето предчувствие е, че ще родя Октомрви, макар мъжа ми да твърди, че няма да стане /за 13.11 съм/. Понеже ще е нормално раждане, не ми се ражда много голямо бебе, 3 кг. стигат.  Crazy
Довечера съм при докторката ми, да се доуточним - и да вземе проба за микробиология /гледам, че темата за гъбите и бактериите е актуална, да им се не види  Sick /. Дадоха ми и от ЖК направления за последните изследвания.

Днес влизам в деветия месец и мисля да подготвя чантата за родилното, поне основните неща.

Баткото се роди 10 дена преди термин, нормално /не предизвиквано/ - така че, предполагам че и този път ще е така. Най-много две седмици си давам още, да видим дали усещането ми е правилно.

Хайде отивам да закусвам и на разходка и после пак идвам при вас.  Hug

# 260
добро утро мамчета
лека и спорна седмица на всички и ще чакаме новите бебчета stork-boy stork-girl

# 261
  • София
Добро утро и от мен! Минавам само да ви нагледам и отивам на тръстиката  Mr. Green , че много работа ме чака...

Лека и успешна седмица на всички!

# 262
Дубрю ютроооо  Hug От нас с буболечката лек и спорен ден. Ние смятаме да се потъркаляме още в леглото, че си подритваме стабилно ребърцата на мама  Mr. Green
Пепе, защо не си тук  newsm78 Ще ни изненадваш ли  Mr. Green

# 263
Минавам само да ви поздравя, че продължавам да съм назад с материала.  Embarassed 

Лека и успешна седмица  Hug  На всички, който им предстои да ни изнендат -очаквано или неочаквано  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  Praynig

# 264
Добро  утро.
Лелееее момичета два дена ви оставих и каква стана тя.........
Честито на мама Mimi 74 ,Lightblue,Mila 78 да са ви живи и здрави бебчовците!Много ,много да ви радват , а на мамчетата бързо и лесно възстановяване! newsm51 smile3525 newsm10
Viktoria 74 -стискам палци всичко да е наред  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Темичка , а така няма да се даваш -никакво раждене преди датата -Ред и дисциплина трябва да има Naughty
Мари ,как е малкият герой?Расте ли?
Прегръщам ви момичета и отивам да си взема болничните-само хубави новини да има през днешния ден

# 265
  • София
 Добро утро и от мен как сте днеска . На всички лек и спокоен ден.  bouquet

# 266
  • София
 Добро утро
Честито на новите мами -  mimi_74, lightblue, mila_78, да са живи и здрави малките им бебчовци

# 267
  • Попово

Пепе, защо не си тук  newsm78 Ще ни изненадваш ли  Mr. Green
тук съм, но имах малко работа със систера в скайп-а  Simple Smile а за изненадката ще ви информирам своевременно  Naughty но... за сега няма изгледи  Sunglasses

# 268
  • някъде там......
Добро утро, шкембеланки! Хайде, да ни е на късмет новата седмичка!

# 269
Добро утро!

Отиваме на теглилки и мерилки, а като се върна, да ви заваря в добро състояние, че стресът не ми се отразява добре. Моля се като зараждам да съм в час, че като гледам как реагирам другите като раждат, положението не е розово Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт