Второ дете

• 8 439
  • 154
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе
Винаги сме искали две деца. Аз исках голяма разлика, моя не.
Е, аз победих!  Mr. Green
Сега ми остана само да чакам деня в който ще го гушна  Heart Eyes

Мамче, изпращам ти всичките си бременни мисли към теб и дано те заразят Hug
(ако ли пък не, ще те дам на мъжо. Много е опитен, от първия път ги прави  Mr. Green)

# 46
Първото си дете родих само на 19 години,бях решила че ще имам едно дете,но колкото повече време минаваше толкова осъзнавах  че ще бъде грешка от моя страна да оставя детето да си няма братче или сестриче....
като стана на 4 и половина решихме че е време вече  и ииии се случи.
Сега съм най щастливата мама на света,(иде ми да се  #2gunfire  колко глупава съм била)Ако имах възможност и  нямах здравословни проблеми бих родила още две дечица.А и с второто дете е по различно-Имаш много по осъзнато родителско чувство,а бе нямам думи-много много е хубаво.
Пожелавам на всички да ви споходи това щастие,от все сърце ви го желая!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 47
Още съм мн. развълнувана, защото от снощи сериозно се съмнявам, че чакаме още едно детенце. Peace
Помня отлично кога го реших: знаех, че искам две дечица, защото съм расла дълго самичка, а като се роди братчето ми, видях и другата страна - за детето е в пъти по-добре да има братче или сестриче, а категорично реших, че искам още едничко в момента, в който синчето ми изплака - още на магарето в родилна зала - тогава си казах "Ще имам още едничко!"
Е, наложи се да поизчакаме,  даже повече, отколкото се надявах, но все пак се случи! preggo
Много, много съм щастлива!  smile3521

Май твърде рано се похвалих... Sad
Снощи имах перипетии с КАТ, твърде много ядове, нерви и... Cry
Сори за спама!

# 48
Все още не съм се решила, но ми се иска. Flutter

# 49
При нас второто бебе беша малко изненадващо - "баткото" беше на 8 месеца.  Laughing Искахме да с малка разлика, около 2.5 години, за по-малко не бяхме много подготвени, но пък и не съжалявахме. И така - две луди глави си имам у дома, да са ми живи и здрави.  Grinning

# 50
Аз искам да са две Simple Smile
но съдбата ще реши кога

# 51
Да се включа и аз по темата!

Винаги съм си мечатала за две дечица /Е може и три ако има достатъчно финанси/
Съдбата  ме срешна със страхотен човек и сега е напът да ми се сбъдне мечтата!
Каката ще е на 1 год. и 8 месеца /както на  Rylie /също смятам че разликата е хубава!
Надявам се всичко да е наред и се възхищавам на жените, които се решават на подобни крачки!Защото е много трудно и отговорно в днешно време за създадеш и възпиташ едно или повече дечица!Като ги гледам и слушам по телевизията каква агресия има,силно се надявам моите деца като пораснат да има по нормални човешки отношения!

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 16:00 от DiVeNa

# 52
Не сме решавали,просто стана приятна изненада!Винаги сме искали и второ,но не зная кога щеше да дойде правилното време.Сега се чувстваме истински щастливи!Радвам се,че имат такава сравнително малка разлика!

# 53
  • гр.Сливница
Винаги съм искала да имам 2 деца.Аз съм само дете и знам какво е.Първото родих на 21г.,вече е почти на 6г.,а вече чакаме второто..Много съм щастлива и го пожелавам на всеки.

# 54
Както решихме за първото,така и за второто-почувствахме се готови Peace.Преценихме че е хубаво разликата м/у двете деца да не е нито прекалено малка,нито прекалено голяма.Желанието ни се сбъдна скоро след като взехме решението и бяхме много щастливи когато разбрахме че ще имаме бебе Heart Eyes.Живот и здраве разликата м/у децата ще е 2 години и 10 месеца Simple Smile.

# 55
И двете ни деца са непланувани,но не и нежелани.Баткото е с 12 години по-голям.Бях на 19 ,когато го родих.Когато разбрах,че съм бременна втори път бях на седмото небе.Не е ставало и дума за махане.Много се гордея с децата си.Пожелавам и на теб това щастие.

# 56
Поисках второ дете малко след като се роди първото...   Crazy Все пак решихме да изчакаме да стане на 2 годинки и тогава да започнем с опитите, но пък то взе че ни изненада малко по-рано от планираното и сега разликата им ще е 2 години и 4 месеца, живот и здраве.  Simple Smile

# 57
   И ние никога не сме правили планове. Винаги съм знаела ,че ще имам две деца, но се надявах поне едното да е момиче...  WinkТа не искам да се заричам , че и трето няма да има, но знае ли човек... Когато разбрах , че съм бременна с второто мъжът ми не искаше . Не изобщо разбира се, но искаше да го отложим за по-нататък. Аз обаче бях вече на 32 и прецених , че нямам много време за чакане, затова и дума не давах да се издума за аборт. В края на втория месец обаче направих кръвоизлив и за малко щях да го изпусна, но за щастие всичко мина успешно. Мисля , че мъжът ми тогава се реши, въпреки ,че все си мрънкяше, но той винаги трудно взима решения. Е ...Дани се роди и сега е на тати слабостта. Вие просто не можете да си представите на какво прилича моя мъж, когато е близо до малкия - на някаква лига, на нещо меко и пихтиесто Laughing
   Второ дете определено се гледа по-зряло, по-рутинно, с по-малко притеснения и спокойно можеш да се насладиш на майчинството.

# 58
Помните ли как се решихте на второ дете? Колко голямо беше първото? Споделете емоциите около решението и резултата, много ще ми бъде интересно   Party

и на мен  Peace Рещила съм че искам второ но не знам кога е най-подходящо

# 59
не сме планирали второ дете,то само дойде и не съжаляваме разликата между децата ни е година и половина

Общи условия

Активация на акаунт